Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok sevindimGünaydın kızlar bata 4 gün var
Evet canım onu da duydum ikisinide söylediler çok şükür buldum ikisindede vardı randevu onu tercih ettim inş hayırlı olur teşekkür ederim canım sağolasıngünaydın herkese Arsoney canım bir de orada fatma hoca var oda çok iyi eğer necati hocada randevu bulamazsan onuda değerlendirebilirsin
Dun basladi batada 4 gun varHamile arkadaslara soruyorum gogus sizlamasi agrisi ne zaman baasi acaaba
Aaaa cok sevindim cnm konusmustuk burda senin dongun kac gunde birdi belirtilerinide anlatirmisinGünaydın kızlar bata 4 gün var
E hayırlı olsunGünaydın kızlar bata 4 gün var
Yumurtalığın iyi tez zamanda muradını versin rabbim canım Allah razı olsun bende ağrı hsg den oldu eğer sende çeklndiysen çünkü Şubat ayı tüm yetkilerini yaptırmıştımYaaa kardescezim inşallah öyledir ama bende 21. Günde verdim şimdi belirgin şekilde kasık ağrısı çekiyorum sadece umarım bana da nasip olur onca zamandan sonra senin içinde çok sevindim hayırla kavuş yavruna
Günaydın kızlar bata 4 gün var
Hayırlı olsun bu erken gebelil testi mi acabaGünaydın kızlar bata 4 gün var
Hayırlı olsun canım cumayı bekleyemedin di miGünaydın kızlar bata 4 gün var
Yeşil prefert olmuş bence dene. Ben tek seferde hamile kalmıştım o yüzden bunun ne kadar etkisi oldu bilemiyorum..Kutusu yesil olan jelmi bu ?
Normal kaset test birdeGünaydın kızlar bata 4 gün var
Sağol canım benim darısı başınaAyy çok sevindim
G0naydinnnnn kuzum.baya baya var yaaaGünaydın kızlar bata 4 gün var
Sağol canım evet 32 gün genelde hiçbir belirtim olmadı ama 2,3 gündür kızı uyuturken uyuya kalıyorumAaaa cok sevindim cnm konusmustuk burda senin dongun kac gunde birdi belirtilerinide anlatirmisin
Çok sağol canım inşallah darısı başınaE hayırlı olsun
Amin canım çok sağol darısı başına inşallahAllah tamamina erdirsin cnm cok sevindim
Sağol canım yok normal kaset testHayırlı olsun bu erken gebelil testi mi acaba
Sağol canım darısı tüm bekleyenlere inşallah bekleyemedim vallaHayırlı olsun canım cumayı bekleyemedin di mi
Baya da belirginleşmiş
Amin canım çok sağol inşallahYeşil prefert olmuş bence dene. Ben tek seferde hamile kalmıştım o yüzden bunun ne kadar etkisi oldu bilemiyorum..
Normal kaset test birde
Hayırlı olsun canım umarım ilerler gebeliğin
Hayırlısı bakalım isteyen bekleyen herkese bir an öncee inşallahG0naydinnnnn kuzum.baya baya var yaaa