Kiz onu bende kullandim . Yapisik yupusuk bisey . Bende ise yaramadi ama yararsa yazin kizlarBence artık doktora git sen burda yazarak zaman kaybetme
Merhaba.. Gündüz çalıştığımdan çok sıkı takip edemiyorum geç yazdım kusura bakmayın
Ben sabah kahvaltıdan 1saat kadar sonra çöreotunu dişimle eze eze yedim
Preesedin içinde enjektör var ilişkiden önce içine sıkıyorsun. Spremlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor.. Trendyol da bile gördüm her yerde var ama adı değişmiş fertil gibi birşey olmuş
Kiz onu bende kullandim . Yapisik yupusuk bisey . Bende ise yaramadi ama yararsa yazin kizlarYalniz farkettim denemedigim yontem kalmamis
Evet hemen çıkıyor, benim 4 nisan pikti 5 Nisan çatlama oldu. Ama sanki yine olmadı gibi geliyor iyide değerlendirdim doggy pozisyonunda sevmesemde nasip artık bekliyorum günümüAaa fiyatı düşmüş 110 tl benim bildiğim. Birde laboquick sevmiyorum ben ucuz aldım 30 lu 45 kullandım beğenmiyorum onu.Sensin 10 kullanırsın bn dayanamıyorum geçiyor onu ama sen devam et testler çok iyi süper üstüne test tanımam innovitanın.
Yemişim doggy filan artık pozisyon filan inanmıyorum onu da denedim deneme tahtası oldu hayatım daha yapmam. Normal de olur olacak olan hepsi birer arayış işte bakma senEvet hemen çıkıyor, benim 4 nisan pikti 5 Nisan çatlama oldu. Ama sanki yine olmadı gibi geliyor iyide değerlendirdim doggy pozisyonunda sevmesemde nasip artık bekliyorum günümü
Düşük riski olmadığı sürece hamilelik suresince ilişkiye girmenizde bir problem yok doğal gidisatinda yaşayın hayatı derim kendinize sorun etmeyinBen yarın da idrar tahlili yapıp cuma kan vereyim diyorum kızlar çünkü bugün daha 10.gündü ya. Ama size bi sey sormal istiyorum benim ilk çocuğum olacak eğer ki olursa o yüzden bilgim yok. Dün gece biz tabi bilmediğimiz için değerlendirmiş bulunduk sizce bi sıkıntı olur muu
Kesinlikle katılıyorum bu ayda olmazsa bende aynen dediğin gibi gelişine artık nasip edecek olan tek seferde nasip ederYemişim doggy filan artık pozisyon filan inanmıyorum onu da denedim deneme tahtası oldu hayatım daha yapmam. Normal de olur olacak olan hepsi birer arayış işte bakma senAllah ol desin bir ilişki yeterli bazen. Birgün bizimde istediğimiz olmasını dilerim inşlh
Hiçbirşey olmaz canım için rahat olsunBen yarın da idrar tahlili yapıp cuma kan vereyim diyorum kızlar çünkü bugün daha 10.gündü ya. Ama size bi sey sormal istiyorum benim ilk çocuğum olacak eğer ki olursa o yüzden bilgim yok. Dün gece biz tabi bilmediğimiz için değerlendirmiş bulunduk sizce bi sıkıntı olur muu
Öyle mi diyosun tamam canım ben bilmeyince bi an endiselendim teşekkür ederimDüşük riski olmadığı sürece hamilelik suresince ilişkiye girmenizde bir problem yok doğal gidisatinda yaşayın hayatı derim kendinize sorun etmeyin
Ne biliyim canım ya korktum bi an tamam içim rahatladı teşekkür ederimHiçbirşey olmaz canım için rahat olsun
Âdetim sağ olsun hiç beni yaniltmaz sabah adet oldum ve Mayıs topigine şutlandim
Bendeki beyaz . Ama icerik olarak ayni.eskiden pressed mis simdi infertil mi ne oyle bisey.Kutusu yesil olan jelmi bu ?
Hahahaha ay aynen. Bu hafta yumurtlama haftan degil dimi istedigimiz gibi olur yani dimi dimi diyor bazenKesinlikle katılıyorum bu ayda olmazsa bende aynen dediğin gibi gelişine artık nasip edecek olan tek seferde nasip ederzorunlu gibi olunca insan sıkılıyor eşim bile sıkıldı
Bu ayda olmazsa bide onu deneriz baklmBendeki beyaz . Ama icerik olarak ayni.eskiden pressed mis simdi infertil mi ne oyle bisey.
Dene kuzu dene . Deneye deneye yalama olduk zatenBu ayda olmazsa bide onu deneriz baklm
Valla canim evdeyim isteyim her yerdeyim bu ara hersey cok yogun ama bi su kafamda ki gebelik muhabbetini atamiyorum aklimdan onu da rahatlatsam olacak gibi ama sizler nasilsiniz ne var ne yok gorusemedik var mi guzel haberlerKız exculi nerelerdesin sen
Hic sorma caresizlik cok beter ne duysak yapiyoz vallaDene kuzu dene . Deneye deneye yalama olduk zaten