Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence artık doktora git sen burda yazarak zaman kaybetme :super:

Merhaba.. Gündüz çalıştığımdan çok sıkı takip edemiyorum geç yazdım kusura bakmayın :olamaz:
Ben sabah kahvaltıdan 1saat kadar sonra çöreotunu dişimle eze eze yedim

Preesedin içinde enjektör var ilişkiden önce içine sıkıyorsun. Spremlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor.. Trendyol da bile gördüm her yerde var ama adı değişmiş fertil gibi birşey olmuş
Kiz onu bende kullandim . Yapisik yupusuk bisey . Bende ise yaramadi ama yararsa yazin kizlar 😜Yalniz farkettim denemedigim yontem kalmamis😅😂😂

Ben yarın da idrar tahlili yapıp cuma kan vereyim diyorum kızlar çünkü bugün daha 10.gündü ya. Ama size bi sey sormal istiyorum benim ilk çocuğum olacak eğer ki olursa o yüzden bilgim yok. Dün gece biz tabi bilmediğimiz için değerlendirmiş bulunduk sizce bi sıkıntı olur muu

Aaa fiyatı düşmüş 110 tl benim bildiğim. Birde laboquick sevmiyorum ben ucuz aldım 30 lu 45 kullandım beğenmiyorum onu. 👍 Sensin 10 kullanırsın bn dayanamıyorum geçiyor onu 😂😂ama sen devam et testler çok iyi süper üstüne test tanımam innovitanın. 😍
Evet hemen çıkıyor, benim 4 nisan pikti 5 Nisan çatlama oldu. Ama sanki yine olmadı gibi geliyor iyide değerlendirdim doggy pozisyonunda sevmesemde nasip artık bekliyorum günümü

Evet hemen çıkıyor, benim 4 nisan pikti 5 Nisan çatlama oldu. Ama sanki yine olmadı gibi geliyor iyide değerlendirdim doggy pozisyonunda sevmesemde nasip artık bekliyorum günümü
Yemişim doggy filan artık pozisyon filan inanmıyorum onu da denedim deneme tahtası oldu hayatım daha yapmam. Normal de olur olacak olan hepsi birer arayış işte bakma sen 🙄Allah ol desin bir ilişki yeterli bazen. Birgün bizimde istediğimiz olmasını dilerim inşlh 👍

Ben yarın da idrar tahlili yapıp cuma kan vereyim diyorum kızlar çünkü bugün daha 10.gündü ya. Ama size bi sey sormal istiyorum benim ilk çocuğum olacak eğer ki olursa o yüzden bilgim yok. Dün gece biz tabi bilmediğimiz için değerlendirmiş bulunduk sizce bi sıkıntı olur muu
Düşük riski olmadığı sürece hamilelik suresince ilişkiye girmenizde bir problem yok doğal gidisatinda yaşayın hayatı derim kendinize sorun etmeyin

Yemişim doggy filan artık pozisyon filan inanmıyorum onu da denedim deneme tahtası oldu hayatım daha yapmam. Normal de olur olacak olan hepsi birer arayış işte bakma sen 🙄Allah ol desin bir ilişki yeterli bazen. Birgün bizimde istediğimiz olmasını dilerim inşlh 👍
Kesinlikle katılıyorum bu ayda olmazsa bende aynen dediğin gibi gelişine artık nasip edecek olan tek seferde nasip eder 🙈zorunlu gibi olunca insan sıkılıyor eşim bile sıkıldı 😁😁

Hiçbirşey olmaz canım için rahat olsun

Kesinlikle katılıyorum bu ayda olmazsa bende aynen dediğin gibi gelişine artık nasip edecek olan tek seferde nasip eder 🙈zorunlu gibi olunca insan sıkılıyor eşim bile sıkıldı 😁😁
Hahahaha ay aynen. Bu hafta yumurtlama haftan degil dimi istedigimiz gibi olur yani dimi dimi diyor bazen 😂😂😂

Kizlar stressiz birliktelik lazim benim ilk 6 ay olmadı sonra neden olmuyor moduna girmistik ki gebe kaldim ama kalp atiso durdu kurtaj oldum neyse 2 regl sonrasi korunmayi birakabilirsiniz dedi tabi umidimiz pek yok hemen tutmuyor ya zaten kurtaj olmusum vs sadece 1 beraberlik oldu sonrasinda mujdem kızım geldi o nedenle rabbim ol derse olur stres ama cok zararlı bi donemde kendinizi rahat bırakın

X