Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
Kuzum lekelenme olmuş ya belki yerleşme olabilir ovu varsa yapsana

4+1 bende kızlar kese yok demş daha bende 27 nisana randevu aldım kese görünür belki diye
Canimmm degerler ilgili kese 1000 in uzerine ciktiginda vajinal utrasonla gorebiliyoruz demisti bana ilk gebeligimde doktor ben ilk kan vermeye acile gitmistm sirf baksinlar die kanama oldu dedim ki olmustu bikac gun once oyle.dfoyincede vajinal utrasonla bakip keseyi gormustu ama degerim 4500 olmustu simdi kactir hic bilmiyorm bakalim haftaua gorursun sen 1000leri gecersin

Merhaba kızlar bakabilirmisiniz? En son dün akşam değerlendirdik eşim bugün nöbette yarın gelecek. Yarın akşam değerlendirsek sizce kaçırmış olurmuyum ?
98359160-2428-480E-89C1-109157F48DDA.jpeg

X