İnşallah minnak inş bende şehir hastanesi randevu aldımAhhhh o zamana belki benmde bie bebisim.olur
Ben olsam bende sehir hastanesine giderdim dogru tercihİnşallah minnak inş bende şehir hastanesi randevu aldım
Kuzum lekelenme olmuş ya belki yerleşme olabilir ovu varsa yapsanaMerhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
Yaaa teşekkür ederim canım benimBenim bata 2 gün kala 24 çıkmıştı dr hamilesin demişti sende hamilesin tebriklerr
Necati diye bi doktor tavsiye ettiler ondan aldım senin de aklında olsun canımBen olsam bende sehir hastanesine giderdim dogru tercih
Kuzenim ebe orda bende duydum o doktoru oda onu onerdi baklm bu ay olmazsa bende gidicem tedavi icinNecati diye bi doktor tavsiye ettiler ondan aldım senin de aklında olsun canım
Ovulasyon yok canım kaset test var ama erken diye yapmıyorum henüz ovulasyonda nasıl oluyorKuzum lekelenme olmuş ya belki yerleşme olabilir ovu varsa yapsana
Gebelere bakıyor biraz once randevu aldım hamiş olursunda ona gidersin inşKuzenim ebe orda bende duydum o doktoru oda onu onerdi baklm bu ay olmazsa bende gidicem tedavi icin
Bunu bilmiyodum insallahGebelere bakıyor biraz once randevu aldım hamiş olursunda ona gidersin inş
Koyu olması gerekiyor çizgiler ondan dedim canımOvulasyon yok canım kaset test var ama erken diye yapmıyorum henüz ovulasyonda nasıl oluyor
As sabretseydin erken adavranmışsınkendimi tutamadım test yaptım tek çizgi daha 7 gün var bata
1 2gün daha bekleyelim bakalım elimdeki gebelik testyle deneyeceğim inşallah hamileyimdir kendimi zor tutuyorum yapmamak için biraz geçsin istiyorum canım inşallah doğru hissediyorumdurKoyu olması gerekiyor çizgiler ondan dedim canım
Kalp atışını bile duyarsın bence o zamana kadar4+1 bende kızlar kese yok demş daha bende 27 nisana randevu aldım kese görünür belki diye
benimde senınle aynı 23 u bat ama yumrtlamaya yarın 10. gun olacak benımde 5ınde catladıYaaa inşallah yaaabugün çatlamanın 10. Gün
Kizzz 4+6 oldum zaman çabuk geçiyorYaa ne çabuk gördün maşallah
Canimmm degerler ilgili kese 1000 in uzerine ciktiginda vajinal utrasonla gorebiliyoruz demisti bana ilk gebeligimde doktor ben ilk kan vermeye acile gitmistm sirf baksinlar die kanama oldu dedim ki olmustu bikac gun once oyle.dfoyincede vajinal utrasonla bakip keseyi gormustu ama degerim 4500 olmustu simdi kactir hic bilmiyorm bakalim haftaua gorursun sen 1000leri gecersin4+1 bende kızlar kese yok demş daha bende 27 nisana randevu aldım kese görünür belki diye
30 ovulasyon 4 gebelik 90 TL verdim ovulasyon 10 tane ancak kullandım testler baya net. Önceki ay laboquick kullanmıştım bazıları bulandı bişeyler oldu onlarda 70 e almıştım 30luMinnaklardan bende almak istiyorum ama pahallı biraz yaekmek yer gibi test harcadım bu ay sankim birşey.
Yarina catlar iste daha iyi degilmiMerhaba kızlar bakabilirmisiniz? En son dün akşam değerlendirdik eşim bugün nöbette yarın gelecek. Yarın akşam değerlendirsek sizce kaçırmış olurmuyum ?Eki Görüntüle 2825310