Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende öle bişey olmadı ya halada yok bende belirti yoktu zaten kendini dinleme bak olurna bırak ben öyle yaptım bişeyim olsa bile aman vücut illaki tepki verecek dedim kendi kendime
Yunurtlama gununden beri gecmiyo ve sadece sut gelen gogsum bi skntimi var acaba diye dusunuyorum belirtiden ziyade aslinda

Sen ozaman hastaneye git süt hormonun çalışıyor ozaman canım süt geliyorsa düğümlenme felan olursa bekleme yarına randevu al git bence
Ben gittim sut hormonuma falanda baktirdim yaklasik 2 aydir geliyor sut ama prolaktinim normal diger hormonlarim normal dahiliyeye gittim oda normal 🤦‍♀️🤦‍♀️ doktor duygusal oldugunu dusunuyorum dedi 🤷🏼‍♀️

Ben gittim sut hormonuma falanda baktirdim yaklasik 2 aydir geliyor sut ama prolaktinim normal diger hormonlarim normal dahiliyeye gittim oda normal 🤦‍♀️🤦‍♀️ doktor duygusal oldugunu dusunuyorum dedi 🤷🏼‍♀️
Ozaman psikolojik yani çok istediğim için canım kendini dinleme inş bebiş vardırda ondan olsun tek

Maalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedi 😂😂birşey diyemedim bugün günüm diye 😂😂😂 doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa 😍işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam 😂durumlar ne diye. 🙈Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney Arsoney @Pinkm @ladymiracle @elifafraninannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde ❤️
Sağlık olsun canım benim Allah büyük zamanını bekliyor iste benim de kafam çok karışık aşı icin gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli deniliyor korunmakta işime gelmiyor

İnsallah 🤲🤲 sen bana cok dua et hamilelerin duasi kabul olurmus malum🤰🥰
Etmezyim hepinize ediyorum minnak kuzu rabbim selamete eriştirsin ya nedicem 2021 Aralık annelerine gittim orda kendimi yetim gibi hissediyorum hadi ya sizde gelin yadabiri topik açsın

Etmezyim hepinize ediyorum minnak kuzu rabbim selamete eriştirsin ya nedicem 2021 Aralık annelerine gittim orda kendimi yetim gibi hissediyorum hadi ya sizde gelin yadabiri topik açsın
Hamile olsam bile araligami denk gelir ocagami onu bile bilmiyorum ki 😂😂😂

Bende ilk üzülür gibi olacaktım baktım o his cidden yok açlıktan üzülemiyorum 😁 mayısta seninle olmak güzel olacak ya ❤️beraber 1 ay daha yürüyelim bu yolu ben sonra giremem eskisi kadar yaz geldi çiçek böçek ot sevmeye giderim :spor::KK71:
Yollarımız ayrıldı kendimi yetim gibi hissediyorm yaa 2021 aralım ayı annelerine gittim yalnızım orda yanıma gel

Valla sorma ya bende bu aydan çok ümitliydim ama gebelik testleri hiç iç açıcı değil bakalım önümüzdeki ay için hazırlıklara başlayacağım inşallah dua etmekten başka çare yok

benimde yumurtlamaya göre 17si ama döngüme göre 20si benim bu ay negatif testler inşallah siz beklediğiniz testlerde çift çubuğu görürsünüz.... :)
Kız exculi nerelerdesin sen

Ah ah keşke gelsek hemen uçarım valla olsa da o haberi alıp göbüşümüzü oksasak şükür desek yakındır o günler inanıyorum 🌼

Maalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedi 😂😂birşey diyemedim bugün günüm diye 😂😂😂 doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa 😍işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam 😂durumlar ne diye. 🙈Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney Arsoney @Pinkm @ladymiracle @elifafraninannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde ❤️
Hayirlisi olsun insallah mayista guzel haberini aliriz. Zamani gelince zaten olacak insallah

X