- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Hadi gel yuppiYaa geliyorum hemennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gel yuppiYaa geliyorum hemennn
Evet canım okuloncesi öğretmeniyim beş yıldır idareciyim haftaya kadar karar veririm ins
İzmir i biliyorum, çok güzel, bence Tr nin en yaşanılası şehriİzmir’de yaşıyorum
Aslında yarı Alman yarı Türk’üm Annem Alman babam Türk
Bunu aldığın ebuş abla cvp vermedi mi canım. Bence pik olmuş aynı birde zaten ovulasyon 5 veya 10 dk baz alınır. Akşam tekrarla daha emin olmak istersen.Kızlar ben az önce yum testi yaptım dün silikti bugün de ilk 3 dk tam koyu değildi Cden minik bi tık soluktu 10 dk sonra eşitlenmişti C ile.
Ben normalde 10.gün yumurtlarım bugün 10.gün yine de emin olamadım bi bakar mısınız
Ya adet olmaya yakın bile hamile kalma riski var sonuçta o ara da yumurtladınız belki deOvulasyon testi muamma şuan aklımda canım
Onun için bir yorum var mart ayında arkadaşın birsi demiştş aklıma o geldi onu bulayım paylaşıcam
Sürekli yumurtlama olmaz ki ama o kadar tıpa ters iki kere yumurtlma gördüm zaten. Üçüncü söz konusu olamaz ya hele ki bata 1 gün kala. olsa bile şuan eşim yok. Testlerde bitti bugünü merak ediyorum aslında. adet olacam büyük ihtimalle şimdi olmim akşam olayım orucum gitmesin diyormYa adet olmaya yakın bile hamile kalma riski var sonuçta o ara da yumurtladınız belki de
Ebuş ablaya yazmadım bu sefer canımBunu aldığın ebuş abla cvp vermedi mi canım. Bence pik olmuş aynı birde zaten ovulasyon 5 veya 10 dk baz alınır. Akşam tekrarla daha emin olmak istersen.
Kendi bileğini kendin keseceksin demişler bence bunu değerlendir sonra yapınca koyuysa onu da değerlendir değerlendir durEbuş ablaya yazmadım bu sefer canım
Genelde 2 gün sonra dönüş yapıyor benim işler bitmiş oluyor
Ben bu ay minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım takipte yapıyorlar hemen döndülerEbuş ablaya yazmadım bu sefer canım
Genelde 2 gün sonra dönüş yapıyor benim işler bitmiş oluyor
Yok ebru abla dönüş yapıyor da çok yoğunBen bu ay minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım takipte yapıyorlar hemen döndüler
Aynen canım doğru diyorsunKendi bileğini kendin keseceksin demişler bence bunu değerlendir sonra yapınca koyuysa onu da değerlendir değerlendir dur
Minnaklardan bende almak istiyorum ama pahallı biraz ya ekmek yer gibi test harcadım bu ay sankim birşey.Ben bu ay minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım takipte yapıyorlar hemen döndüler
Çatlama için havuç suyu içinKızlar benim bugün pik oldu ya çatlaması için ne yemeliyim ya da ne yapmalıyım incir yiyemiyorum prolaktin yüksekliği var dı en son şu an düştü mü bilmiyorum ama Havuç yiyorum sürekli sıkıp suyunu mu içsem daha etkili olur yoksa yemeye devam mı edeyim başka bişey var mı yaa çatlama için korkuyorum çatlamayıp kist olacak diye pko var çünkü üç beş aydır felan adetleri hep düzenidir ama sadece kilo aldım evlendikten sonra bu ay kendiliğinden büyüdü tesadüfen doktora gittim dün yumurtan çatlamak üzere demişti bende çatlatma iğnesi kullanmalıyım dedim gerek yok sen doğumu düşün böyle şeyleri düşünmemeye çalış felan demişti
Evet kesinlikleİzmir i biliyorum, çok güzel, bence Tr nin en yaşanılası şehri
Çok heveslenmiyorum ama bugün test yapmadım cumayı bekliyorum mübarek gün belki hayırla görürüm 2. Çizgiyikızlarrr bugün yok mu pozitifi gören
dünkü silik çizgiler ne oldu acaba??
İnşallah canımÇok heveslenmiyorum ama bugün test yapmadım cumayı bekliyorum mübarek gün belki hayırla görürüm 2. Çizgiyi