Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki
evet cnm görür, ağrı acı vermez. boyutu demek ki normal suanda. Anormal olsa patlayacak dedi, mudahale ederdi, ilaç felan verirdi. 8cm kistle hamile kalan var, endişe etmene gerek yok.

Maalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedi 😂😂birşey diyemedim bugün günüm diye 😂😂😂 doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa 😍işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam 😂durumlar ne diye. 🙈Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 @Arsoney @Pinkm @ladymiracle E elifafraeminatlasinannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde ❤️
Canım üzüldüm ama elbet Allah kararlamıştır hemen toparlanıp kısmetse mayısa diyeyim Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebişin olsun inşallah 💕💕🙏🙏

Sen yurt dışında mısın? Yok kistler de kendi arasında ayrılıyor canım. Herkes de olan kist diye ilk defa duydum 🙄manyak mı ney? Kist tabi ki bende de olblr o başka ama adetle atarım ama onu birşey yapmıştır durup dururken olmuyor. Birde böyle sürekli tekrarlayan cinsleri var adetle atarsın bazen atamazsın büyürler aynı zamanda adette görürsün. Belli boyuta kadar normaller mesela çikolata kisti var o biraz daha senin dediğini getirdi varolup büyümesi en fazla 5 cm doğru ona ameliyat bile diyen oluyor ama 9 cm olup hamile kalanı da duydum yani 😁kist yumurtayı geliştirmiyor büyümesini engelliyor hadi büyüdü bu sefer çatlamayı engeller hepsi oldu hamiş kaldın diyelim bebiğin gelişimi için önemli. Ama kimisi öyle hamile kalıp kistim küçüldü de diyeni vr. Yazsam o kadar şey var ki 😂😉
Almanyadayim canimmmm valla öyle haklisin ki hadi kistim var yumurtlamam pik yani 2 gün pik olur 3. Gün siliniyo 2.gün aksamindan baslar silinmeye ,yani kist olupta benim bunu hissetmemem de ayri bi durum valla 🤣 yani düzenli döngümdd bisi yok söyledim agrin varmi diyolar eee, yok diyorum o varmi yok bu var yokkkk diyorum agrin olursa ara diyolar tövbe yarabbim🤣

Almanyadayim canimmmm valla öyle haklisin ki hadi kistim var yumurtlamam pik yani 2 gün pik olur 3. Gün siliniyo 2.gün aksamindan baslar silinmeye ,yani kist olupta benim bunu hissetmemem de ayri bi durum valla 🤣 yani düzenli döngümdd bisi yok söyledim agrin varmi diyolar eee, yok diyorum o varmi yok bu var yokkkk diyorum agrin olursa ara diyolar tövbe yarabbim🤣

Nm88326 Nm88326 de çok sevdiğim arkadaşım o da Almanyada anlatır onunla özelden de yazışıyoruz çok tuhaf işliyor işler orada burayı sevmiyorum siz anlatırken buraya şükür ediyorm tabi her ülkenin kendine has yoğurt yiyişi vardır 🤗sen sevin herşey normal ise takılma birşeye. Birde gün aşırı ilişki yap yumrtlama zamanı testlere bağlı kalıp ilişkiye ona göre yönlendirme. 👍 Tr de neredensin?

Kist bebek olmasına engel değildir eama türü önemli. Ben kisti olup hamile olan ve doğum esnasında bebek ve kisti alnına ameliyatlar gördüm sağlıklı bir şekilde merak etme ondan değildir doktor kanaman yakın demiş onu rahim duvarına bakarak kalınlaşma varsa söylüyor kalınlaşma olabilir ama bebek kesinlikle yok denemez

X