Aminnn inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum.
Merhaba kızlar..İyiyim şükür canım
Bugün çatlatma ignemi vuruldum hayırlısı inşallah artık bakalım bekleyeceğiz
Canım Allah razı olsun inşallah biz de güzel haberler vereceğizMerhaba kızlar..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah aklım hala sizde dualarım da..
Hayırlısı inşallah
Belirtin vs var mıydı bişi? Kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez.benik regl yeni bitti.ovu dönemindeyim ama kist vs var.umudum yine yok maalesefHayırlısı inşallah
Regl günümdeyim yine çaresiz bir bekleyisle
Belirtim yok canım ama bir çocuğum var; o zaman da belirtim yoktu.Belirtin vs var mıydı bişi? Kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez.benik regl yeni bitti.ovu dönemindeyim ama kist vs var.umudum yine yok maalesef
Allah bağışlasın canım.Bende kızımda 4 gün önceden öğrenmiştim,o yuzden her dönem erken test yaparım, negatifse belli bu ay da olmadı derimBelirtim yok canım ama bir çocuğum var; o zaman da belirtim yoktu.
Bu ay evde de değildik ne zaman kaç kere ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum o yüzden ümidim de yok
Benim de idrar testinde 3 gün gecikmeye rağmen çıkmamıştı o yüzden muhtemelen yine çıkmaz diye ben pek idrar testi yapmıyorum. Zaten kan vermeye de kalmıyorAllah bağışlasın canım.Bende kızımda 4 gün önceden öğrenmiştim,o yuzden her dönem erken test yaparım, negatifse belli bu ay da olmadı derim
İnşallah bu belirtisizlik bir belirtidir canım..Rabbim yüzümüzü güldürsün
Hadi ipticiğim hayırlısı ile olsun inşallah ama zor oluyor ben diyin size 2.çocuk zorluyorHayırlısı inşallah
Regl günümdeyim yine çaresiz bir bekleyisle
Kız sen doğurmadınmıydı bacımBelirtin vs var mıydı bişi? Kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez.benik regl yeni bitti.ovu dönemindeyim ama kist vs var.umudum yine yok maalesef
Yok be canım..olmadı ki..yalancı pozitifler vardi senle onları konuşmuştuk.o kalmıştır aklındaKız sen doğurmadınmıydı bacım
İkinci çocuklar pek nazlı gelecekler anlaşılan o canım.dur bakalim umut var hala sende.az bekle..Benim de idrar testinde 3 gün gecikmeye rağmen çıkmamıştı o yüzden muhtemelen yine çıkmaz diye ben pek idrar testi yapmıyorum. Zaten kan vermeye de kalmıyor
Hayırlı sağlıklı akıllı olsun da canım zorluğuna hazırımHadi ipticiğim hayırlısı ile olsun inşallah ama zor oluyor ben diyin size 2.çocuk zorluyor
Perşembe günü 2 damla kahverengi akıntı geldi. Hatta ben regl oldum sandım. Ama sonra hiç bir şey gelmedi. Hala da gelmediOlmam lazımdı dedin ya ben orda bi şüpheye düştüm
Var mı belirti?
Ay inşallah yerleşme kanaması falandır, ne zaman yapacaksın test canım sen bekliyorsun diye hatırlıyorum biraz?Perşembe günü 2 damla kahverengi akıntı geldi. Hatta ben regl oldum sandım. Ama sonra hiç bir şey gelmedi. Hala da gelmedi
Tek belirti vücut sıcaklığım yüksek. Onun dışında regl belirtileri ile aynıyım
Hayırlısı olsun inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin zorlu süreçleri atlattık ama uykuya hasretim valla deliksiz uyumak istiyorum oda olur inş ek gıdaya geçtik bazen yemiyor yinede buna şükür Allah'ım sağlık sıhhat versin inşallah bide sıpaya gittik pek mutlu olduYok be canım..olmadı ki..yalancı pozitifler vardi senle onları konuşmuştuk.o kalmıştır aklındahala beklemeye devam..eylülde tup bebek serüveni başlıyor nasip belki o zamana?Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik?