Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle akıntı çok oluyor adet olmuş gibi bi bakıyorsun yok benim belirtim öyleydi canım acele etme bekle biraz test için inşallah vardır canım

Oy yerim onun tipini.maşallah sana.mutluluğa bak
Uyku öyle canım,ben yıllarca hasret kalmıştım. Benim kız bugün olmuş sabahın 7sinde kalkar Allah can sağlığı versin.
İlk bir yıl yemek mevzusu böyle sıkıntılı olabiliyor,1 yaşından sonra rahat edeceksin merak etme

Bende 1 Taşdan sonra rahat ederim diye umut ediyorum inş öyle olur canım ben ilk oğlumda hiç böyle değildim çok rahat bir çocukdu 2.ler çok fena oluyor

Hamileyim kızlar
İnşallah sağlıklı olur gLssHh Arsoney T tulperde
Dua edin nolur
Ahhh canım..vallahi çok sevindim maşallah..Rabbim sağlıkla ilerletsin..Kan ne zaman vereceksin..Ay cok şükür.rahwt tut içini sağlıkla ilerleyecek inşallah..
Bak o lekelenme filan yerleşme imiş tahmin ettiğimiz gibi..Gözün aydın arkadaşım

İkiler geç geliyor bir geliyor pir geliyor Allah sağlıklı güzel günlerini göstersin inşallah
Amin inşallah canım vallaha pir geldi buldumcuk gibi olduk Allah'ım sana da nasip etsin inşallah tez zamanda tez vakitde tüpe gerek kalmadan inşallah

Sagolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Benimkini de tamamına erdirsin
Nefret ediyorum bu laftan ama gerçekten kafamda hiç yokken oldu. Nefretlik bir söz farkındayım ben de nefret ediyordum

Sağlıkla gelsin inşallah canım kan verdinmi

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin evet çok uğraşıyorsun ve uğraştığında değilde uğramadığın ay da oluyor benim oğlumda öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…