Böyle akıntı çok oluyor adet olmuş gibi bi bakıyorsun yok benim belirtim öyleydi canım acele etme bekle biraz test için inşallah vardır canımPerşembe günü 2 damla kahverengi akıntı geldi. Hatta ben regl oldum sandım. Ama sonra hiç bir şey gelmedi. Hala da gelmedi
Tek belirti vücut sıcaklığım yüksek. Onun dışında regl belirtileri ile aynıyım
Oy yerim onun tipini.maşallah sana.mutluluğa bakHayırlısı olsun inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin zorlu süreçleri atlattık ama uykuya hasretim valla deliksiz uyumak istiyorum oda olur inş ek gıdaya geçtik bazen yemiyor yinede buna şükür Allah'ım sağlık sıhhat versin inşallah bide sıpaya gittik pek mutlu oldu
Bende 1 Taşdan sonra rahat ederim diye umut ediyorum inş öyle olur canım ben ilk oğlumda hiç böyle değildim çok rahat bir çocukdu 2.ler çok fena oluyorOy yerim onun tipini.maşallah sana.mutluluğa bak
Uyku öyle canım,ben yıllarca hasret kalmıştım. Benim kız bugün olmuş sabahın 7sinde kalkarAllah can sağlığı versin.
İlk bir yıl yemek mevzusu böyle sıkıntılı olabiliyor,1 yaşından sonra rahat edeceksin merak etme
Ahhh canım..vallahi çok sevindim
İkiler geç geliyor bir geliyor pir geliyorBende 1 Taşdan sonra rahat ederim diye umut ediyorum inş öyle olur canım ben ilk oğlumda hiç böyle değildim çok rahat bir çocukdu 2.ler çok fena oluyor
Ay arzu seninki de mi öyle, benim oğlan burnumuzdan getiriyorBende 1 Taşdan sonra rahat ederim diye umut ediyorum inş öyle olur canım ben ilk oğlumda hiç böyle değildim çok rahat bir çocukdu 2.ler çok fena oluyor
Amin inşallah canım vallaha pir geldi buldumcuk gibi olduk Allah'ım sana da nasip etsin inşallah tez zamanda tez vakitde tüpe gerek kalmadan inşallahİkiler geç geliyor bir geliyor pir geliyorAllah sağlıklı güzel günlerini göstersin inşallah
Ah kokla onu benim yerime..Amin inşallah canım vallaha pir geldi buldumcuk gibi olduk Allah'ım sana da nasip etsin inşallah tez zamanda tez vakitde tüpe gerek kalmadan inşallah
Yok burundan getirmiyor ama çok hareketli bizimki sürekli gezdir beni diyor canım yaAy arzu seninki de mi öyle, benim oğlan burnumuzdan getiriyorsağlığı yerinde olsun da elbet böyle kalmayacaklar..
Koklarım teyzesiAh kokla onu benim yerime..
İnşallah en kısa zamanda nasip olur da bekletmez Rabbim
Sağlıkla gelsin inşallah canım kan verdinmiSagolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Benimkini de tamamına erdirsin
Nefret ediyorum bu laftan ama gerçekten kafamda hiç yokken oldu. Nefretlik bir söz farkındayım ben de nefret ediyordum
Vermedim canım haftaya vereceğim inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım kan verdinmi
Amin inşallah canım..inşallahKoklarım teyzesiinş hayırlı haberler duyalım inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun haber et canımVermedim canım haftaya vereceğim inşallah
Ederim canım inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun haber et canım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin evet çok uğraşıyorsun ve uğraştığında değilde uğramadığın ay da oluyor benim oğlumda öyle olduSagolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Benimkini de tamamına erdirsin
Nefret ediyorum bu laftan ama gerçekten kafamda hiç yokken oldu. Nefretlik bir söz farkındayım ben de nefret ediyordum