Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
I ipti Yusra-61 Yusra-61 kızlar birde MFK var ya onumu deneseniz çok hamile kalan var çünkü şimdi ben kiloları dert ediyorum ya zayıflama lazım
Yaa bir bakayım gruba dedim hala konuştuğunuzu gördümm geçen seneyi hatırladımm 😍 maşallah senin oğlan tam bir tospik olmuş 😍 Yusra-61 Yusra-61 I ipti o dönem sizlerle de konuşmuştuk bende tedavi ile hamile kalmıştım inşallah sizde tedavilerin sonuçlarını en kısa zamanda alırsınız güzel haberlerinizi duyarız. 🥰

Yaa bir bakayım gruba dedim hala konuştuğunuzu gördümm geçen seneyi hatırladımm 😍 maşallah senin oğlan tam bir tospik olmuş 😍 Yusra-61 Yusra-61 I ipti o dönem sizlerle de konuşmuştuk bende tedavi ile hamile kalmıştım inşallah sizde tedavilerin sonuçlarını en kısa zamanda alırsınız güzel haberlerinizi duyarız. 🥰
Hala burda görüşüyoruz canım senlede Aralık annelerinde beraberiz ama rabbim isteyen herkes3 nasip etsin inşallah

Aynen canım yaa zaman geçiyor ama zor ya ilk oğlumda yapamadığım şeyleri yaşıyorum ozaman cahildik belki ama zorlanıyorum
Şimdi her şey çok değişmiş diyor zaten herkes. Her şey için bir şey var. En başta hevesliydim ama artık hangisine yetişeceğimi şaşırdım saldım valla. Çocuklarda fena

Şimdi her şey çok değişmiş diyor zaten herkes. Her şey için bir şey var. En başta hevesliydim ama artık hangisine yetişeceğimi şaşırdım saldım valla. Çocuklarda fena
Benimki bu ay kilo almadı gibi canım sıkılıyor mesela ne yapacaz bilmiyorum

Yani zaten Allah bu ay nasip edecekse bu ay etmeyecekse de etmeyecek bunlar hep fani sebepler
Elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip eder inşallah bekliyorum dua ediyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım benim yani ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten dediğin gibi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Inşallah hatırladım canım seni. Nasip bekliyoruz bakalım sizlere ne zaman güzel haberler veririz.🌼 senin icon de mutluyum anne olmak güzel şey

Inşallah hatırladım canım seni. Nasip bekliyoruz bakalım sizlere ne zaman güzel haberler veririz.🌼 senin icon de mutluyum anne olmak güzel şey
İnan birgün o güzel haberi alacaksın ve bunları hiç yaşamamış bu süreçlerden hiç geçmemiş gibi olacaksın. Allahım inşallah en tez vakitte almayı nasip etsin o güzel haberi 🤗

X