Yaa bir bakayım gruba dedim hala konuştuğunuzu gördümm geçen seneyi hatırladımm
Hala burda görüşüyoruz canım senlede Aralık annelerinde beraberiz ama rabbim isteyen herkes3 nasip etsin inşallah
Evet evet orada beraberizHala burda görüşüyoruz canım senlede Aralık annelerinde beraberiz ama rabbim isteyen herkes3 nasip etsin inşallah
Aynen canım yaa zaman geçiyor ama zor ya ilk oğlumda yapamadığım şeyleri yaşıyorum ozaman cahildik belki ama zorlanıyorumEvet evet orada beraberizgeçen yıl ovülasyon testiyle öğrenmiştik zaman ne hızlı yaa doğdularda büyüdüler bile
Ah seni yerim maşallah subhanallah bu ne güzellik. Ömrün de yüzün gibi güzel olsun oglusumuz
Şimdi her şey çok değişmiş diyor zaten herkes. Her şey için bir şey var. En başta hevesliydim ama artık hangisine yetişeceğimi şaşırdım saldım valla. Çocuklarda fenaAynen canım yaa zaman geçiyor ama zor ya ilk oğlumda yapamadığım şeyleri yaşıyorum ozaman cahildik belki ama zorlanıyorum
Evet pahalı canım ya bende adalis alayım diyorum ama pahalı yaKuzu çok pahalı. Ama içeriği benzer takviyeler verdi doktorum vardır zamanı bekliyoruz bakalım
Benimki bu ay kilo almadı gibi canım sıkılıyor mesela ne yapacaz bilmiyorumŞimdi her şey çok değişmiş diyor zaten herkes. Her şey için bir şey var. En başta hevesliydim ama artık hangisine yetişeceğimi şaşırdım saldım valla. Çocuklarda fena
Yani zaten Allah bu ay nasip edecekse bu ay etmeyecekse de etmeyecek bunlar hep fani sebeplerEvet pahalı canım ya bende adalis alayım diyorum ama pahalı ya
Hayırlısı olsun inşallah canım benim yani ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten dediğin gibi Allah'ım isteyen herkese nasip etsinYani zaten Allah bu ay nasip edecekse bu ay etmeyecekse de etmeyecek bunlar hep fani sebepler
Elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip eder inşallah bekliyorum dua ediyorum
Amiiiiiin kuzum amiiiinHayırlısı olsun inşallah canım benim yani ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor zaten dediğin gibi Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Bir yerde duruyo bizde 300 gr almışızBenimki bu ay kilo almadı gibi canım sıkılıyor mesela ne yapacaz bilmiyorum
Bizimkide öyle galiba durdu yaBir yerde duruyo bizde 300 gr almışız
Aman sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil artık.Bizimkide öyle galiba durdu ya
Aynen canım da insan takıyor nede olsa yaAman sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil artık.
İnan birgün o güzel haberi alacaksın ve bunları hiç yaşamamış bu süreçlerden hiç geçmemiş gibi olacaksın. Allahım inşallah en tez vakitte almayı nasip etsin o güzel haberiInşallah hatırladım canım seni. Nasip bekliyoruz bakalım sizlere ne zaman güzel haberler veririz.senin icon de mutluyum anne olmak güzel şey