Anam bizimkide öyle kucak delisi sürekli evin içinde tur atıyoruz oturtmuyorda kalk gezdir beni kollarım tutmuyor artık demekki bizim modeller de böyle evet insan zorluk yaşıyor 2.lerde Allah dan beninim oğlan büyük de bana yardımcı oluyor dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda inşallah bugünler de geçecek elbetBiz hep evdeyiz canım ya ama çıkarız biz de artık yavaş yavaş bebek kucak delisi oldu hiç inmiyor gündüz sürekli kucağımda hiçbir iş yaptırmıyor bana, kızım da ilgi bekliyor bi yandan zormuş 2.bebe ama çok şükür sağlıkları yerinde olsun da atlatıcaz inşallah bugünleri.
İpticim varmı hamilelikKuzum olana çare olmayacağı için dedim biraz bekleyeyim. Belki idrarda sorun vardı zaten seffafti baya
Kanama da olacaksa olacak zaten. Temmuz annelerine yazmıştım oradan birisi demiş ki değerin kanamadan sonra sıfırlanır . Doğru diyor aslında geçen defa 60ti değerim kanama başladığında.
Su an değer 50 civarı bile olsa daha koyu çıkması lazımdı.
Yarın erkenden işim var ama pazartesi sabahı yaparım eğer kanama olmazsa. Zaten çarşamba günü 5+0 oluyor inşallah o zamana kadar kimyasalsa kanama olur
Yok beybi femara başladıkİpticim varmı hamilelik
Kızlarrrr naparsınız
Aaa yüsracım nasılsın balım. Her şey yolunda mıBendeniz yeni hayat yeni düzene yeni alıştım. Tekrar nasipse ikinci aşılamayı alacağım bakalım ne oluyor. Bebişini çok merak ediyorum seninnasıl yaramaz mı bakayım tospik ağlıyor mu çook wikk wikk.
Nasılsın canım bildirimlerde ismini görünce sorayım dedimBendeniz yeni hayat yeni düzene yeni alıştım. Tekrar nasipse ikinci aşılamayı alacağım bakalım ne oluyor. Bebişini çok merak ediyorum seninnasıl yaramaz mı bakayım tospik ağlıyor mu çook wikk wikk.
Ay hadi hayırlı olsun inşallah tutsun bu defa kuzumBendeniz yeni hayat yeni düzene yeni alıştım. Tekrar nasipse ikinci aşılamayı alacağım bakalım ne oluyor. Bebişini çok merak ediyorum seninnasıl yaramaz mı bakayım tospik ağlıyor mu çook wikk wikk.
Aaa yüsracım nasılsın balım. Her şey yolunda mı
Ay hadi hayırlı olsun inşallah tutsun bu defa kuzum
Nasılsın canım bildirimlerde ismini görünce sorayım dedim
Ben de aynıyım tatlım ya. Pazartesi randevum var ben de aşılamaya başlayacağım. Hayırlısı olsun inşallah. Tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun rabbim. AminIyiyim gizemimherşey bildiğin gibi yolunda olmayan şey aynı şey hala başaramadım hamiş kalmayı. Seni sormalı sen nasılsın?
Ben de aynıyım tatlım ya. Pazartesi randevum var ben de aşılamaya başlayacağım. Hayırlısı olsun inşallah. Tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun rabbim. Amin
İyiyim şükür canımInşallah canim ayy darlandum iyice.
Sen nasılsın iyi misin?
Ben de senin canım benimAminnn inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum.
Çok teşekkür ederim cnmIyiyim canim teşekkürlerbu arada gözlerin aydın olsun bebişin doğmuş ❤sevindimmmm
Canım benim inşallah tez zamanda güzel haberler duyarız inş tutar bebiş inşallahBendeniz yeni hayat yeni düzene yeni alıştım. Tekrar nasipse ikinci aşılamayı alacağım bakalım ne oluyor. Bebişini çok merak ediyorum seninnasıl yaramaz mı bakayım tospik ağlıyor mu çook wikk wikk.
Haftaya 5 aylık olacaz nasipse teyzesi inşallah tez zamanda güzel haberler duyaruz kuzumYok beybi femara başladıksiz naptiniz cocuklar askere gidecek
Allah'ım sizlerede nasip etsin inşallah kuzum böyle tatlı bal bi tosbikYeeeeeeerimmm masalahhhhjbal ballllll