Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy canım bende çok özledim sizleri bu aralar pek girmiyordum zor günleri atlatıyoruz gaz olayları vs biogile diye bi bağırsak düzenleyici bide zinco kullanıyorum çok şükür iyi geldi sanqda çok geçmiş olsun kuzum Allah'ım şifa versin 40 mız çıktı ya rahatladık Şöle bi 4 aylık olsalardı inşallah

Eklentiler

• IMG-20220202-WA0016.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 20
Sanada az kaldı sağlıkla doğur inş canım benim

Gaz ilacı ile bağırsak düzenleyici kullan canım çok iyi geliyor
Evet canim doktoru sadece biogia vermisti bugun baska doktora goturdum nurse hervay in gaz ilacina baslatti insallah iyi gelir. Gunde 2 kez 20 ser damla dedi ama gaz olaci beni korkutuyor sen ne kullaniyorsun kac damla ?

Evet canim doktoru sadece biogia vermisti bugun baska doktora goturdum nurse hervay in gaz ilacina baslatti insallah iyi gelir. Gunde 2 kez 20 ser damla dedi ama gaz olaci beni korkutuyor sen ne kullaniyorsun kac damla ?
Bioğa ya da devam et bana doktor gaz ilacı ile devam et dedi ben zinco 4 damla kullanıyorum canım

Bioğa ya da devam et bana doktor gaz ilacı ile devam et dedi ben zinco 4 damla kullanıyorum canım
Zinco da var elimizde ever nurse ile bioagia a devam dedi zaten canim. Zinco icin diger doktor rahatlatir icinde yaglar vs var demisti kriz anlarinda ver sadece demisti gaz damlasi oldugunu bilmiyordum bak

Zinco da var elimizde ever nurse ile bioagia a devam dedi zaten canim. Zinco icin diger doktor rahatlatir icinde yaglar vs var demisti kriz anlarinda ver sadece demisti gaz damlasi oldugunu bilmiyordum bak
Bende bioagia. Yu gaz damlası diye aldım meğerse bağırsak düzenleyici miş ya

Canım iyi valla sen nasılsın benim günler Bi öncekinin devamı niteliğinde kalk besle yıka topla katla sil süpür yemek yap emzir gaz çıkar diye geçiyor oğlan yatıyor kız kalkıyor kız yatıyor oğlan uyanıyor derken akşam oluyor popocumu koymadan buna şükür idare ediyorum elimden geldiği kadar bende sizleri özledim kızda duruyor genelde telefon bakmaya bile fırsat kalmadan uyuya kalıyorum genelde

İyiyim çok şükür kuzum bendede aynı Valla ne olsun uğraşıyoruz işte bende çok fazla bakamıyorum telefona kızım fırsat vermiyor sadece uyurken rahatım uyanikken ya karnını doyuruyorum ya altını temizliyorum öyle öyle geçiyor gunler

Ayy masalah yakışıklıya yerim onu ben Rabbim bağışlasın canim çokk tatlı bisey maşallah ❤❤

Oyy maşallah yanaklara ben daha yeni görüyorum
Nasıl herkes bebişler nasıl?
H Huzurluanne doğurdun mu canım?

Oyy maşallah yanaklara ben daha yeni görüyorum
Nasıl herkes bebişler nasıl?
H Huzurluanne doğurdun mu canım?
Çok şükür canım iyiyiz Allah'ıma şükürler olsun zaman geçiyor artık ilk başlarda zaman durmuş gibiydi şimdi akıyor artık havalar ısındı da bebişleri alıp çıkalım ya sıkıldık soğuklardan ha deki evdemisin hep tövbe geziyoruz sürekli sen naptın senin minnoş nasıl anlat hele

Biz hep evdeyiz canım ya ama çıkarız biz de artık yavaş yavaş bebek kucak delisi oldu hiç inmiyor gündüz sürekli kucağımda hiçbir iş yaptırmıyor bana, kızım da ilgi bekliyor bi yandan zormuş 2.bebe ama çok şükür sağlıkları yerinde olsun da atlatıcaz inşallah bugünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…