Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindimKızlar doğurdum çok şükür 3 cm açıklık var dedi hastaneye aldı 2.15 girdim 4 de sancı verdiler sancım yoktu açılmalar sancıyla iyi gidince normale aldılar 8 de doğdu sağlıklıyız ikimizde şükürler olsun I iptiYusra-61 bol dua ettim size kızlar H Huzurluanne T tulperde diğer kızlar rabbim sizleride tez zamanda kurtarsın inşallah
Oyy masallh rabbim hayırlı evlat eylesin analı babalı büyütsun inşallah sanada çok geçmiş olsun.Kızlar doğurdum çok şükür 3 cm açıklık var dedi hastaneye aldı 2.15 girdim 4 de sancı verdiler sancım yoktu açılmalar sancıyla iyi gidince normale aldılar 8 de doğdu sağlıklıyız ikimizde şükürler olsun I iptiYusra-61 bol dua ettim size kızlar H Huzurluanne T tulperde diğer kızlar rabbim sizleride tez zamanda kurtarsın inşallah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar doğurdum çok şükür 3 cm açıklık var dedi hastaneye aldı 2.15 girdim 4 de sancı verdiler sancım yoktu açılmalar sancıyla iyi gidince normale aldılar 8 de doğdu sağlıklıyız ikimizde şükürler olsun I iptiYusra-61 bol dua ettim size kızlar H Huzurluanne T tulperde diğer kızlar rabbim sizleride tez zamanda kurtarsın inşallah
Ay maşallah ne kadar hızlı geçiyor zaman değil miGözün aydın Allah analı babalı büyütsüninşallah hayırlı evlat olsun çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla güle güle büyüt bebişin biz bugün 15 günlük olduk bile
Valla öyle canım ne çabuk geçti günler hiç anlamadım hamile olcaz derken doğurduk büyütüyoruz çok şükür hayırlısıyla sizde Bi doğurun isteyen herkesede tez vakitte nasip olsun inşallahAy maşallah ne kadar hızlı geçiyor zaman değil mi
Yavruuum hayırlı olsun ayy heyecanlandımKızlar doğurdum çok şükür 3 cm açıklık var dedi hastaneye aldı 2.15 girdim 4 de sancı verdiler sancım yoktu açılmalar sancıyla iyi gidince normale aldılar 8 de doğdu sağlıklıyız ikimizde şükürler olsun I iptiYusra-61 bol dua ettim size kızlar H Huzurluanne T tulperde diğer kızlar rabbim sizleride tez zamanda kurtarsın inşallah
Kızlar doğurdum çok şükür 3 cm açıklık var dedi hastaneye aldı 2.15 girdim 4 de sancı verdiler sancım yoktu açılmalar sancıyla iyi gidince normale aldılar 8 de doğdu sağlıklıyız ikimizde şükürler olsun I iptiYusra-61 bol dua ettim size kızlar H Huzurluanne T tulperde diğer kızlar rabbim sizleride tez zamanda kurtarsın inşallah
Mutlu yıllar canımMutlu yıllar canlar hadi naptınız doğuran yokmuuu
Sağlıkla al kucağına ins cnmMutlu yıllar canım
Bi ben kaldım sanırım
Evet dogurdum sanirim kapiyi ilk ben araladim. İsigi goren geldi
Ohh ne güzel.. çok geçmiş olsun cnm rabbim hayırlı evlat eylesin analı babalı büyüsün MinişEvet dogurdum sanirim kapiyi ilk ben araladim. İsigi goren geldi
Normalmiydi sezaryen miydi senin ki canım benim gibi 40 haftayı geçircen galibaMutlu yıllar canım
Bi ben kaldım sanırım
Normal olacak diye bekliyorum canım, zaman geçtikçe tedirgin oluyor insan.Normalmiydi sezaryen miydi senin ki canım benim gibi 40 haftayı geçircen galiba
Benim gibi tanımsız vaka olup 2 gün sonra doğurursun bende öyleydim ya bir anda geliyorlar ne yaparsan yap keyifleri isteyince canımNormal olacak diye bekliyorum canım, zaman geçtikçe tedirgin oluyor insan.
Ahhh kuzum gaz mı var sizdeUykuuuuu birazcikkk uykuuuu butun istegim buyduuuu uyku uykuuu