Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah haber et mutlakaBenim sezeryan canım geçen haftada nstde sancı çıkmıştı riske atmayalım dedi 38 dolduğu gibi doğacak kısmetse başı çekeyim arkadan gelin sırayla sağlıkla hayırla inşallah
Evet canım normaldi.. bı sıkıntı olmazsa buda normal ins
Ayy oylemiCanım bende 10unda sezaryen olucam kısmetse hayırla sağlıkla doğuralım inşallahyeni yıla yeni bebişler le gireceğiz inşallah
Devlette olucam zaten çok mecbur kalmadıkça genel yapılmıyor artık bende ilkinde de bunda da epidural olucam kısmetse hayırlısı bakalım benim için dua edinAyy oylemiaynen yeni yıla bebisler le gidicez nasip kısmet olursa sen genel mi yoksa spinal anestezi mi düşünüyorsun canım
E elifafraeminatlasinannesi ayy tek çocuklu son gününmüş kuzum. İnşallah yarın doğumun sağlıkla rahatlıkla geçsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
E elifafraeminatlasinannesi hayırlı sağlık doğumlar canım. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun insallah
Amin canım kızlar
Amin canım benimAmin canım kızlarinşallah kızımı yıkadım eşyalarımı hazırladım son kahve keyfi yapıyorum Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
Kız o bi kaç gün ne olduğunu farkında olmayacak muhtemelen 10 gün sonra bizi hatırlayıp yazacaktır
ALLAH yardımcısı olsun insallahKız o bi kaç gün ne olduğunu farkında olmayacak muhtemelen 10 gün sonra bizi hatırlayıp yazacaktır
İnşallah hayırlısı ugurlusu olsun canım.ALLAH yardımcısı olsun insallahbenide heyecan bastı son 12 gün doguma 21 ile 24 arası gün verecek doktor
Sıra sende canım hayırlısıylaKızlar valla hamiş kaldık kalacaz derken şimdi doğum haberleri geliyor E elifafraeminatlasinannesi hayırlı olsun bebeğin Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğuramayanlarıda banada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Sıra bende ama tık yok bende 39 olacam yarınSıra sende canım hayırlısıyla
Bu hafta gelir senin de büyük ihtimal, çok heyecanlı değil mi son günlerSıra bende ama tık yok bende 39 olacam yarın
Heyecanlı olmazmı nasıl gelecek nasıl olacak sanki ilk çocukmuş gibi oluyor ya hayırlısı olsun bakalımBu hafta gelir senin de büyük ihtimal, çok heyecanlı değil mi son günler