Yok kuzum gaz degil beslenmesi alti ustu tipik seyler ama tabiki guzel seyler. Bi tek oglum hasta gece atesi cikiyor 38 lerde onu yika takip et uyuyamiyorum haliyle atesten korkuyorum allah beterinden korusun gunduz cok cikmiyor ama gece tavan ates anlamadimAhhh kuzum gaz mı var sizde
Gözün aydın güle güle büyüt bebeğini kaçında doğurdun canım sen benim 10unda olduEvet dogurdum sanirim kapiyi ilk ben araladim. İsigi goren geldi
Yaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyaya
Hayırlı uğurlu olsun canımYaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyayaçok şükür kuveze girmedi sağlık durumumuz da iyi çok şükür hafif sarıligi var onu geçirmeye çalışıyoruz bende ilk doğum malum emzirme savaşı bebeği doyur altını aç misafir ağırla kaynana nazı ćek falan derken yorgunlukla bahsediyorum haliyle Darısı sana olsun inslallah canim
Karaciger enzimlerim yükseldi 600 lere cikti canım biraz daha kalsaydı gebelik zehirlenmesine doğru gidecekmiş.Hayırlı uğurlu olsun canım
Hayırdır kötü bir şey mi oldu acil doğum oldu. İnşallah bundan sonrası kolaylikla sağlıkla geçsin
Ay çok şükür gözün aydın canimKızlar ben de doğum yaptım çok şükür
Darısı tüm bekleyenlere isteyenlere inşallah
Çok geçmiş olsun kuzum. Şükür sağlıkla kavusmussunuzKaraciger enzimlerim yükseldi 600 lere cikti canım biraz daha kalsaydı gebelik zehirlenmesine doğru gidecekmiş.
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar ben de doğum yaptım çok şükür
Şükür iyiyim canım ya. Bu ay sizlerden dua aldığım için ümitliyimÇok sağol Allah razı olsun canım. Sen nasılsın ne var ne yok
Rabbim gönlündekini hayırlarla nasip etsin ins canm..Şükür iyiyim canım ya. Bu ay sizlerden dua aldığım için ümitliyimo kadar doğuran hatun dualarinda yer verdi
Yani 3 aydır korunmuyoruz da ama ben belime yastık koymuyorum yani ne olsun diye ne olmasın diye ekstra bisiy yapmıyoruz geçen ay istemiyordum ama bu ay hamilelik perileri geldi gerihaftaya Bat bakiciiiizzz
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah analı babalı büyüsünYaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyayaçok şükür kuveze girmedi sağlık durumumuz da iyi çok şükür hafif sarıligi var onu geçirmeye çalışıyoruz bende ilk doğum malum emzirme savaşı bebeği doyur altını aç misafir ağırla kaynana nazı ćek falan derken yorgunlukla bahsediyorum haliyle Darısı sana olsun inslallah canim
Gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKızlar ben de doğum yaptım çok şükür
Anam sende doğurmuşsun bea maşallah sağlıkla büyüt bebeğini inşallah benden önce doğurmuşsun dünyaya gelen büyüyor hayırlı evlat olsunlar inşallahYaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyayaçok şükür kuveze girmedi sağlık durumumuz da iyi çok şükür hafif sarıligi var onu geçirmeye çalışıyoruz bende ilk doğum malum emzirme savaşı bebeği doyur altını aç misafir ağırla kaynana nazı ćek falan derken yorgunlukla bahsediyorum haliyle Darısı sana olsun inslallah canim
Gözün aydın canım benim anlat hele o hamişkeb dedikleri riskler den birşey yok demi nasıl korkuttular bizi yaaaKızlar ben de doğum yaptım çok şükür
Hadi bakalım hayırlı haberler olsun inş rabbim gönlüne göre nasip etsin canımŞükür iyiyim canım ya. Bu ay sizlerden dua aldığım için ümitliyimo kadar doğuran hatun dualarinda yer verdi
Yani 3 aydır korunmuyoruz da ama ben belime yastık koymuyorum yani ne olsun diye ne olmasın diye ekstra bisiy yapmıyoruz geçen ay istemiyordum ama bu ay hamilelik perileri geldi gerihaftaya Bat bakiciiiizzz
Sanada az kaldı hadi bakalım inş sende sağlıkla doğurursun canımRabbim gönlündekini hayırlarla nasip etsin ins canm..bizede haber et
Amin ins cnm rabbim hepimizin evladı hayırlı eylesin göz aydınlığı evlatlar olsunlar insSanada az kaldı hadi bakalım inş sende sağlıkla doğurursun canım