Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh kuzum gaz mı var sizde
Yok kuzum gaz degil beslenmesi alti ustu tipik seyler ama tabiki guzel seyler. Bi tek oglum hasta gece atesi cikiyor 38 lerde onu yika takip et uyuyamiyorum haliyle atesten korkuyorum allah beterinden korusun gunduz cok cikmiyor ama gece tavan ates anlamadim

Z zesamu93 canım sen ne alemdesin doğum yaptın mı
Yaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyaya😙çok şükür kuveze girmedi sağlık durumumuz da iyi çok şükür hafif sarıligi var onu geçirmeye çalışıyoruz bende ilk doğum malum emzirme savaşı bebeği doyur altını aç misafir ağırla kaynana nazı ćek falan derken yorgunlukla bahsediyorum haliyle😀 Darısı sana olsun inslallah canim😍😙

Yaptım canım 18 aralıkta acil doğuma alındım sezeryanla 37+1 de geldi kızım dunyaya😙çok şükür kuveze girmedi sağlık durumumuz da iyi çok şükür hafif sarıligi var onu geçirmeye çalışıyoruz bende ilk doğum malum emzirme savaşı bebeği doyur altını aç misafir ağırla kaynana nazı ćek falan derken yorgunlukla bahsediyorum haliyle😀 Darısı sana olsun inslallah canim😍😙
Hayırlı uğurlu olsun canım
Hayırdır kötü bir şey mi oldu acil doğum oldu. İnşallah bundan sonrası kolaylikla sağlıkla geçsin 😇

Hayırlı uğurlu olsun canım
Hayırdır kötü bir şey mi oldu acil doğum oldu. İnşallah bundan sonrası kolaylikla sağlıkla geçsin 😇
Karaciger enzimlerim yükseldi 600 lere cikti canım biraz daha kalsaydı gebelik zehirlenmesine doğru gidecekmiş.

Çok sağol Allah razı olsun canım. Sen nasılsın ne var ne yok 😙
Şükür iyiyim canım ya. Bu ay sizlerden dua aldığım için ümitliyim 😁😁 o kadar doğuran hatun dualarinda yer verdi
Yani 3 aydır korunmuyoruz da ama ben belime yastık koymuyorum yani ne olsun diye ne olmasın diye ekstra bisiy yapmıyoruz geçen ay istemiyordum ama bu ay hamilelik perileri geldi geri🤣🤣 haftaya Bat bakiciiiizzz

Şükür iyiyim canım ya. Bu ay sizlerden dua aldığım için ümitliyim 😁😁 o kadar doğuran hatun dualarinda yer verdi
Yani 3 aydır korunmuyoruz da ama ben belime yastık koymuyorum yani ne olsun diye ne olmasın diye ekstra bisiy yapmıyoruz geçen ay istemiyordum ama bu ay hamilelik perileri geldi geri🤣🤣 haftaya Bat bakiciiiizzz
Rabbim gönlündekini hayırlarla nasip etsin ins canm..🥰 bizede haber et🤗🤗

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün 😍😘
Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür
Darısı tüm bekleyenlere isteyenlere inşallah 🤲
Gözün aydın canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 😍😘

Anam sende doğurmuşsun bea maşallah sağlıkla büyüt bebeğini inşallah benden önce doğurmuşsun dünyaya gelen büyüyor hayırlı evlat olsunlar inşallah

Hadi bakalım hayırlı haberler olsun inş rabbim gönlüne göre nasip etsin canım

X