Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E elifafraeminatlasinannesi canım ne yaptın nasıl oldun hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

E elifafraeminatlasinannesi naptın canım merak ettim seni insallh bebiste sende iyisinizdir

Kız o bi kaç gün ne olduğunu farkında olmayacak muhtemelen 10 gün sonra bizi hatırlayıp yazacaktır

Kızlar ben geldim
Doğurdum çok şükür dün öğlen çıktık hastaneden evimdeyim bugün daha iyiydim çok şükür oluşuma kavuştum biraz daha zor oldu ne oldu ne bitti sormayın kendi yaşadıklarımla kimseyi korkutmak istemem boş yere çünkü her doğum farklıdır bende artık geçtiği için düşünmek istemiyorum zaten günden güne daha iyi olacağız inşallah oğluşum iyi çok şükür rabbime benim kız biraz zorluyor bizi haliyle evde bir bebek anne ilgisi onda yoğunlaşınca yaramazlıklar boyut atladı o da alışacak inşallah rabbim hepinize yardımcı olsun hayırlı sağlıklı doğumlar geçirin inşallah ben kavuştum sırayla arkadan bekliyorum hepinizin hayırlı haberlerini öpüyorum canı gönülden Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah

Gözün aydın olsun canim darısı başımıza insallah

Gözün aydın olsun cnm iyi olmanıza çok sevindimçok geçmiş olsun biran once toparlanirsin ins kokla bebişi benim yerime

Hadi gözün aydın olsun inşallah darısı bize olsun inşallah güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah

Bende de yok henüz canım gelen giden
İlki kaçıncı haftada olmuştu, ikinciler daha erken olur derler bi de

Kızlar yok sancı açılma rahim yumuşama vs doktor 1 tanesi olsa doğurtacam ama yok diyor artık gözlem olsun diye suyu az diye yatırdı servisdeki doktor suyun yeterli tanımsız hasta diyor 2 gün yatacam artık keyfe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…