- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Kız o bi kaç gün ne olduğunu farkında olmayacak muhtemelen 10 gün sonra bizi hatırlayıp yazacaktır
Kızlar ben geldimKızlar valla hamiş kaldık kalacaz derken şimdi doğum haberleri geliyor E elifafraeminatlasinannesi hayırlı olsun bebeğin Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğuramayanlarıda banada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın olsun canimKızlar ben geldim
Doğurdum çok şükürdün öğlen çıktık hastaneden evimdeyim bugün daha iyiydim çok şükür oluşuma kavuştum biraz daha zor oldu ne oldu ne bitti sormayın kendi yaşadıklarımla kimseyi korkutmak istemem boş yere çünkü her doğum farklıdır bende artık geçtiği için düşünmek istemiyorum zaten günden güne daha iyi olacağız inşallah oğluşum iyi çok şükür rabbime benim kız biraz zorluyor bizi haliyle evde bir bebek anne ilgisi onda yoğunlaşınca yaramazlıklar boyut atladı o da alışacak inşallah rabbim hepinize yardımcı olsun hayırlı sağlıklı doğumlar geçirin inşallah ben kavuştum sırayla arkadan bekliyorum hepinizin hayırlı haberlerini öpüyorum canı gönülden Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
Gözün aydın olsun cnm iyi olmanıza çok sevindimKızlar ben geldim
Doğurdum çok şükürdün öğlen çıktık hastaneden evimdeyim bugün daha iyiydim çok şükür oluşuma kavuştum biraz daha zor oldu ne oldu ne bitti sormayın kendi yaşadıklarımla kimseyi korkutmak istemem boş yere çünkü her doğum farklıdır bende artık geçtiği için düşünmek istemiyorum zaten günden güne daha iyi olacağız inşallah oğluşum iyi çok şükür rabbime benim kız biraz zorluyor bizi haliyle evde bir bebek anne ilgisi onda yoğunlaşınca yaramazlıklar boyut atladı o da alışacak inşallah rabbim hepinize yardımcı olsun hayırlı sağlıklı doğumlar geçirin inşallah ben kavuştum sırayla arkadan bekliyorum hepinizin hayırlı haberlerini öpüyorum canı gönülden Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
Hadi gözün aydın olsun inşallah darısı bize olsun inşallah güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallahKızlar ben geldim
Hadi gözün aydın olsun inşallah darısı bize olsun inşallah güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah
Yok anam nerdeeeee 39+3 oldum hastaneye gittim sancı felan bişey yok beklemeye devamKız sen doğurmadın mı hadi dahaaa
Oyy sağlıkla gelsin nazlı bebişYok anam nerdeeeee 39+3 oldum hastaneye gittim sancı felan bişey yok beklemeye devam
Yok canım yaa 39+6 salı günü 40 hafta oluyoruz pazar akşamı acile gel dedi kontrol için sancı yok suyu iyi açılma yok dediler gönderdiler salı tekrar kontrol var 40 hafta oluyor anlamadım yaw sende durumlar nasıl canımArsoney var mı canım bi şeyler?
Bende de yok henüz canım gelen gidenYok canım yaa 39+6 salı günü 40 hafta oluyoruz pazar akşamı acile gel dedi kontrol için sancı yok suyu iyi açılma yok dediler gönderdiler salı tekrar kontrol var 40 hafta oluyor anlamadım yaw sende durumlar nasıl canım
İlki 38+3 de oldu bu 40 hafta olacak yok ya inanmıyorum artık o hurafelere vallaBende de yok henüz canım gelen giden
İlki kaçıncı haftada olmuştu, ikinciler daha erken olur derler bi de
Yürüyüş yapıyo musun, çömelme hareketleri merdiven inip çıkmalar falan onların da faydası olur canım.İlki 38+3 de oldu bu 40 hafta olacak yok ya inanmıyorum artık o hurafelere valla
Çömelme yapıyorum evde de pek oturuyorum zaten nasip kısmet ya artıkYürüyüş yapıyo musun, çömelme hareketleri merdiven inip çıkmalar falan onların da faydası olur canım.
Naptın cnm doğurdun muKızlar yok sancı açılma rahim yumuşama vs doktor 1 tanesi olsa doğurtacam ama yok diyor artık gözlem olsun diye suyu az diye yatırdı servisdeki doktor suyun yeterli tanımsız hasta diyor2 gün yatacam artık keyfe
Yok ya nerde dün hastaneden çıktık 4 kere leke geldi başka bişey yok sancı felan ctesi acile giderim muayne içinNaptın cnm doğurdun mu
Olsun stres yapma vakti gelmemis demekki..kendini ne zaman hazır hissederse o zamn gelsin bebiş saglikla insYok ya nerde dün hastaneden çıktık 4 kere leke geldi başka bişey yok sancı felan ctesi acile giderim muayne için
İnşallah canım inşallah hayırlısı bakalım gece de kanama gibi olduda bi hastaneye gidecem bugünOlsun stres yapma vakti gelmemis demekki..kendini ne zaman hazır hissederse o zamn gelsin bebiş saglikla ins
Allh yardimcin olsun rabbim kimseyi darda koymasın kolaycacik geliversin kuzun insİnşallah canım inşallah hayırlısı bakalım gece de kanama gibi olduda bi hastaneye gidecem bugün
Naptın canım gittin mi hastaneye, geliyo mu bebiş?İnşallah canım inşallah hayırlısı bakalım gece de kanama gibi olduda bi hastaneye gidecem bugün