Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 10unda sezaryen olucam kısmetse hayırla sağlıkla doğuralım inşallah 💕 yeni yıla yeni bebişler le gireceğiz inşallah 🧿
Ayy oylemi😊aynen yeni yıla bebisler le gidicez nasip kısmet olursa 😊😊 sen genel mi yoksa spinal anestezi mi düşünüyorsun canım

Ayy oylemi😊aynen yeni yıla bebisler le gidicez nasip kısmet olursa 😊😊 sen genel mi yoksa spinal anestezi mi düşünüyorsun canım
Devlette olucam zaten çok mecbur kalmadıkça genel yapılmıyor artık bende ilkinde de bunda da epidural olucam kısmetse hayırlısı bakalım benim için dua edin 🙏💕

E elifafraeminatlasinannesi ayy tek çocuklu son gününmüş kuzum. İnşallah yarın doğumun sağlıkla rahatlıkla geçsin. Hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

E elifafraeminatlasinannesi hayırlı sağlık doğumlar canım. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun insallah😙

E elifafraeminatlasinannesi canım sağlıkla al kucağına, biz de peşinden geliyoruz inşallah 🙂
Amin canım kızlar💕💕💕 inşallah 🙏🙏🙏kızımı yıkadım eşyalarımı hazırladım son kahve keyfi yapıyorum Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah 🧿🧿🧿

X