Doktorun şahsi durumuyla ilgili değil kuzum sağlık bakanlığı metezori yapıyormuş wala çok şey söylemek isterdim ki ülkenin hali orta da ama burası ne yeri nede zamanı valahhi... İçini ferah tut diyebilirim sadece gerçekten sonra dan problem hepimizde olabilir belki bı organı gelişmez vs ( Allah korusun ) ama bu durum ikilileri normal çıkanlar içinde geçerli bende de normal çıktı ama ne dedi yine de 250 de bir risk daima var istersen fetali yaptirt dediDevelete para lazımda hiç mi merhamet vicdanları yok bunların yaa vallahi anlamıyorum bu kadar dalavereye ne gerek varyaa allab meehamet vicdan versin değiştirecek ya doktoru
Doğru diyorsun kuzum dediğin gibi aldırmıcaz zaten ama öyle korkutuyorlarki insanı allah merhamet vicdan versin inş ne diyelim hayırlısı olsun inş yavrularımız sağlıkla gelsin inşDoktorun şahsi durumuyla ilgili değil kuzum sağlık bakanlığı metezori yapıyormuş wala çok şey söylemek isterdim ki ülkenin hali orta da ama burası ne yeri nede zamanı valahhi... İçini ferah tut diyebilirim sadece gerçekten sonra dan problem hepimizde olabilir belki bı organı gelişmez vs ( Allah korusun ) ama bu durum ikilileri normal çıkanlar içinde geçerli bende de normal çıktı ama ne dedi yine de 250 de bir risk daima var istersen fetali yaptirt dedihayır yaptirmicam zaten aldırmam da sorun varsa bilmek istemem bu anda dedim
Canım ne oldu yaaaKızlar ayrıntılı ultrason yaptırdım sabah bir sürü sıkıntı çıktı bebeğimde, ağla ağla helak oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
Kız hayırdır inşallah tuylerim diken diken oldu ne oldu anlat hemennnn merak içindeyim inşallah hallolmicak bişi değildir yaaaKızlar ayrıntılı ultrason yaptırdım sabah bir sürü sıkıntı çıktı bebeğimde, ağla ağla helak oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
Aminnn inşallah canim benim tevekkül zamanı içindeyiz şuan sadece elden bişi gelmiyor.Doğru diyorsun kuzum dediğin gibi aldırmıcaz zaten ama öyle korkutuyorlarki insanı allah merhamet vicdan versin inş ne diyelim hayırlısı olsun inş yavrularımız sağlıkla gelsin inş
Çok şükür gözün aydın kuzum maşallah maşallahGünaydın kizlar
Ben devlet hastanesindeki randevumdan çıktım ayyy bir güzeldi ki görüntüsu oluşan akıntıyı sordum iltihaptan olabilir dedi idrar vericem ama zıkkım yapamıyorum bekliyorum öylece
Keyfi sağlığı yerinde 19h ölçtü
Bel fitigim var teşhisi koyan doktor yazı yazarsa planlı sezeryan yaparız dedi doktoru sevdim ilgili ve aciklayiciydi
Kuzum ne oldu yaaa Allah korusunKızlar ayrıntılı ultrason yaptırdım sabah bir sürü sıkıntı çıktı bebeğimde, ağla ağla helak oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
Sen daha 18 haftalık sın ama çok küçük bebeğin dün bana perinatoloji deki doktor detaylı 20 haftalık olduğum halde küçük daha detaylı için dedi kuzum yaaKızlar ayrıntılı ultrason yaptırdım sabah bir sürü sıkıntı çıktı bebeğimde, ağla ağla helak oldum ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım ne oldu yaaa
Kız hayırdır inşallah tuylerim diken diken oldu ne oldu anlat hemennnn merak içindeyim inşallah hallolmicak bişi değildir yaaa
Beyninde 3 tane kist varmış, ikisi önemli değilmiş ama birinin ne olduğunu anlamadı, önemli de olabilir olmayabilir de dedi.Kuzum ne oldu yaaa Allah korusun
Git kusum ve Git ama çok küçük bence detaylı için kistler zamanla kaybolabiliyor çünkü Allah'ım yarabbim nedir bu bizim çektiğimiz dünkü perinotoloji ultrasonun bile %100 kesinirliği yok demiştir hepsi aslında bir ihtimal dedi inş seninkide öyle olacak ve güzel haberler duayacaksın allahın izniyle dua edelim bol bol canım benimBeyninde 3 tane kist varmış, ikisi önemli değilmiş ama birinin ne olduğunu anlamadı, önemli de olabilir olmayabilir de dedi.
Burun kemiği uzunluğu alt sınıra yakınmış
Göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş. Tek arterliymiş bu da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta kalbi bile durabilir dedi.
Amniyosentez yapalım dedi riskli olduğu için istemedim. Kaybedeceksem de kendi kendine dursun kalbi ama benim yüzümden olmasını göze alamam.
Sadece tek biri olsa sıkıntı olmazdı ama tüm bunlar bi araya geldiğinde bir şeylerden şüpheleniriz dedi.
Ne olacaksa artık dedim hiçbir şey yaptırmicam 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem.
Kuzum sadece burun kemiği için yorum yapabilirim belki küçücük hurma gibi burnu olacaktır alt sınıra yakın olması mantıken sorun teşkil etmez ama tabi doktor değiliz nihayetinde diğerleri içinse bişi diyemem Allah'ın dediği olur ancak benimde besleyen damarlarda daralma mi ne var ki bunu ikilide söylediler ne gelirse başımıza kabul sonuçta... içini ferah tutmaya çalış başka bir doktora gitme kararın çok yerinde olmuş sonuçları yanında götürmeyi ihmal etme rabbim korktuguna ugratmasin mucizeler seninle olsun inşallah belkide 2 h sonra kendiliğinden kaybolacak kist flan kalmicak inşallahBeyninde 3 tane kist varmış, ikisi önemli değilmiş ama birinin ne olduğunu anlamadı, önemli de olabilir olmayabilir de dedi.
Göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş. Tek arterliymiş bu da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta kalbi bile durabilir dedi.
Amniyosentez yapalım dedi riskli olduğu için istemedim. Kaybedeceksem de kendi kendine dursun kalbi ama benim yüzümden olmasını göze alamam.
Sadece tek biri olsa sıkıntı olmazdı ama tüm bunlar bi araya geldiğinde bir şeylerden şüpheleniriz dedi.
Ne olacaksa artık dedim hiçbir şey yaptırmicam 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem.
Geçen gün bı sitede gördüm 21h lik doğmuş derisi bile şeffaf şimdiki halini görmen lazım topaç gibi Allah bebeklerimiz için içecek su yiyecek yemek nasib ettiyse eğer gelecekler dünyaya arzunun dediği gibi henüz küçük ikili için en ideal hafta 20.h diyorlar hep beraber hepimiz için dua edelim bol bolBeyninde 3 tane kist varmış, ikisi önemli değilmiş ama birinin ne olduğunu anlamadı, önemli de olabilir olmayabilir de dedi.
Git kusum ve Git ama çok küçük bence detaylı için kistler zamanla kaybolabiliyor çünkü Allah'ım yarabbim nedir bu bizim çektiğimiz dünkü perinotoloji ultrasonun bile %100 kesinirliği yok demiştir hepsi aslında bir ihtimal dedi inş seninkide öyle olacak ve güzel haberler duayacaksın allahın izniyle dua edelim bol bol canım benim
Kuzum sadece burun kemiği için yorum yapabilirim belki küçücük hurma gibi burnu olacaktır alt sınıra yakın olması mantıken sorun teşkil etmez ama tabi doktor değiliz nihayetinde diğerleri içinse bişi diyemem Allah'ın dediği olur ancak benimde besleyen damarlarda daralma mi ne var ki bunu ikilide söylediler ne gelirse başımıza kabul sonuçta... içini ferah tutmaya çalış başka bir doktora gitme kararın çok yerinde olmuş sonuçları yanında götürmeyi ihmal etme rabbim korktuguna ugratmasin mucizeler seninle olsun inşallah belkide 2 h sonra kendiliğinden kaybolacak kist flan kalmicak inşallah
Evet zaten kistler çoğunda olurmuş doğmadan kaybolurmuş. Ama ekstra çözemediği ne olduğunu bilmediği bi kist daha var beynin ortasındaGeçen gün bı sitede gördüm 21h lik doğmuş derisi bile şeffaf şimdiki halini görmen lazım topaç gibi Allah bebeklerimiz için içecek su yiyecek yemek nasib ettiyse eğer gelecekler dünyaya arzunun dediği gibi henüz küçük ikili için en ideal hafta 20.h diyorlar hep beraber hepimiz için dua edelim bol bol
Belki ultrasondan öyle göründü sıkma canını dua edelim bol bol rabbim güzel haberler aldırsın. Hepimize inşallah sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı inş kucağımıza sen böle diyordun gönlünü ferah tut güzel olacak Allah'ın izniyleEvet zaten kistler çoğunda olurmuş doğmadan kaybolurmuş. Ama ekstra çözemediği ne olduğunu bilmediği bi kist daha var beynin ortasında
Dua etmekten başka çare yok kızlar lütfen dua edin benim için Allah büyük, 2 hafta sonra güzel haberlerle tekrar yazayım buraya..
Allah'ın izni ile buna o kadar çok inanıyorum ki sana anlatamam canım. Herşey güzel olacak buna yemin edebilirim ama ispatlayamamEvet zaten kistler çoğunda olurmuş doğmadan kaybolurmuş. Ama ekstra çözemediği ne olduğunu bilmediği bi kist daha var beynin ortasında
Dua etmekten başka çare yok kızlar lütfen dua edin benim için Allah büyük, 2 hafta sonra güzel haberlerle tekrar yazayım buraya..
Belki ultrasondan öyle göründü sıkma canını dua edelim bol bol rabbim güzel haberler aldırsın. Hepimize inşallah sağlıkla zamanında alırız yavrularımızı inş kucağımıza sen böle diyordun gönlünü ferah tut güzel olacak Allah'ın izniyle
İnşallah kızlar dediğiniz gibi olur dua edin lütfenAllah'ın izni ile buna o kadar çok inanıyorum ki sana anlatamam canım. Herşey güzel olacak buna yemin edebilirim ama ispatlayamamhatta doğumdan sonra oturup ulan ne korkutmuslardi bizleri die konuşuyor olacagiz inşallah
Hatta küfür bile edecez demi edek yaa vallaAllah'ın izni ile buna o kadar çok inanıyorum ki sana anlatamam canım. Herşey güzel olacak buna yemin edebilirim ama ispatlayamamhatta doğumdan sonra oturup ulan ne korkutmuslardi bizleri die konuşuyor olacagiz inşallah
Ederiz tabi nie etmeyelim hepimiz beraber çıktık bu yola inş korktuğumuz gibi olmaz hiç birşey inşallahİnşallah kızlar dediğiniz gibi olur dua edin lütfen
Ocak annelerinde bi arkadaşın da ilk gebeliğinde aynı kist varmış ama gayet sağlıklı doğmuş bebeği. İnşallah benim de öyle olur
Ederik tabeeeee ben bunların .... Hahahahah inşallah yaaa tek temennimiz sağlıklı olmalarıHatta küfür bile edecez demi edek yaa valla