Yok ya çok pskolojik altıma edecek kadar sikisigim ama o kabı tutunca olay bitiyor bı kere tam 3.5 saat uğraşmıştımİyi düşün canım bi şey yoktur inşallah onda oldu diye bunda da olacak diye bir şey yok.
O bahsettiğin su gibi akıntı bende de olmuştu ilk gebeliğimde bebeğin suyu sandık, serviks uzunluğuna bebeği suyuna baktı iyi demişti doktor enfeksiyondan olmuştur demişti sonra olmadı Allahtan.
Kasık ağrısı bende de oluyor şu sıralar, özellikle ani hareketlerde. hala yavaş hareket etmem yataktan yavaşça kalkmam gerektiğini idrak edemedim bir anda kalkıveriyorum sonra sancıdan kıvranıyorum.
İdrarını tutup öyle gitsen hastaneye versen olmaz mı tahlil ben de bi baktırayım bari hiç bakılmadı idrar.
Gözün aydın canımKızlarrr çok şükür dünden beri artık hissetmeye başladım bebeğimi, şu an yazarken bile pıt pıt vuruyor bi yandan
Ay nasıl özlemişim bu hissi
Hayırlı olsun canım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi geceler kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmis☺@tulperde
Çok teşekkür ederim canimHayırlı olsun canım
Ben kız demiştim değil mi sana
Allah razı olsun canım çok sagolGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Haftasonu olduğundan haberim yok.. bugün günlerden ne ki diye geçiriyordum aklıma mesajını okumuşumGünaydın kızçelermutlu haftasonları geçirelim inşallah
merhaba 12+4 karından tahmininiz var mıHayırlı olsun canım
Ben kız demiştim değil mi sana
Benim 6-7 haftalarda başlamıştı canım inşallah olmaz senin..Selam kizlar bişey sorcam bulantilarinz ne zamn başladı.. benim daha bişey yok elhamdülillah ins da olmaz
Kıza benzettimmerhaba 12+4 karından tahmininiz var mı
Doktor da kız dedi ramizde de kız demiştinizKıza benzettim
Hayırlısı olsunDoktor da kız dedi ramizde de kız demiştiniz
Ay ins yaa olmaz canım ya.. senin tamamen geçti mi şimdi...Benim 6-7 haftalarda başlamıştı canım inşallah olmaz senin..
Geçti canım çok şükür 15 haftada.Ay ins yaa olmaz canım ya.. senin tamamen geçti mi şimdi...