Bence bidaha böyle söyleme bize nasıl sevinclerimizi paylasiyorsak uzuntumuzude paylaşmak gerekmez mi ? Bizim basimiza gelse ki daha bir çoğumuz ayrintiliya girmedik nelerle karşılaşacağız belli değil dimi ? Şahsım adına her konuşmak istediğinde memnuniyetle dinlerim....Dolmuşum kızlar kusura bakmayın..
siz de hamilesiniz ve etkilenmenizi hiç istemem..
İnşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz kendimle beraber sizlere de dua ediyorum
Canım kızların söylediklerine katılıyorum beyindeki kist kaybolabiliyor kordon damarı 2 taneydi görümcemin kızı sapasağlam doğdu sadece biraz küçüktü kilo olarak burun kemiği küçüklüğü burun küçüklüğü oluyor hokka gibi bir burnu olur benim kızımda nokta burunlu ablama da yaşından ve 2li 3lü testleri riskli çıktığı için down sendromlu denildi amniosentez yapıldı maşallah 10 aylık paşamız birşeyi yok sağlıklı doğdu şimdi doktorlar gördükleri herşeyi söylüyorlar her şekilde haberdar etmeleri güzel ama anne yüreği en ufak ihtimalde üzülüyor sen yüreğini ferah tut inşallah rabbimin izniyle sağsalim kucağına alıcaksan sağlıklı bebişini erken daha bakalım 2 hafta sonra tekrar git o zaman ne diyecekler daha erken çok çok küçük ihtimaller bunlar sıkma canını bebeğine odaklan kızını da bebeğinide kendini de üzme canım benim oldu muBeyninde 3 tane kist varmış, ikisi önemli değilmiş ama birinin ne olduğunu anlamadı, önemli de olabilir olmayabilir de dedi.
Burun kemiği uzunluğu alt sınıra yakınmış
Göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş. Tek arterliymiş bu da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta kalbi bile durabilir dedi.
Amniyosentez yapalım dedi riskli olduğu için istemedim. Kaybedeceksem de kendi kendine dursun kalbi ama benim yüzümden olmasını göze alamam.
Sadece tek biri olsa sıkıntı olmazdı ama tüm bunlar bi araya geldiğinde bir şeylerden şüpheleniriz dedi.
Ne olacaksa artık dedim hiçbir şey yaptırmicam 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem.
Saçmalama hep iyi günde mi olcaz birbirimizin yanında ne anlamı var ozaman bu grubun Herks iyi günde yanında kötü günlerimizide paylaşalım bacı dedik birbirimize olurmu öylee şey birdaha duymamayım ağzına vururumDolmuşum kızlar kusura bakmayın..
siz de hamilesiniz ve etkilenmenizi hiç istemem..
İnşallah sizler güzel haberlerle gelirsiniz kendimle beraber sizlere de dua ediyorum
Günaydın canım aminnn inşallah inşallahGünaydın kızçeler hayırlı cumalar hayırlı günler Allah sağlık hoşluk versin herbirimize inşallah
Duyduğum onca şeye, internetten araştırdığım onca kötü şeylere rağmen benim zaten hala umudum var kızlar..Canım kızların söylediklerine katılıyorum beyindeki kist kaybolabiliyor kordon damarı 2 taneydi görümcemin kızı sapasağlam doğdu sadece biraz küçüktü kilo olarak burun kemiği küçüklüğü burun küçüklüğü oluyor hokka gibi bir burnu olur benim kızımda nokta burunlu ablama da yaşından ve 2li 3lü testleri riskli çıktığı için down sendromlu denildi amniosentez yapıldı maşallah 10 aylık paşamız birşeyi yok sağlıklı doğdu şimdi doktorlar gördükleri herşeyi söylüyorlar her şekilde haberdar etmeleri güzel ama anne yüreği en ufak ihtimalde üzülüyor sen yüreğini ferah tut inşallah rabbimin izniyle sağsalim kucağına alıcaksan sağlıklı bebişini erken daha bakalım 2 hafta sonra tekrar git o zaman ne diyecekler daha erken çok çok küçük ihtimaller bunlar sıkma canını bebeğine odaklan kızını da bebeğinide kendini de üzme canım benim oldu mu
Günaydın canım maşallah büyüyorsun. Sağlıkla gelsin yavruşun benim bulantım oldu ama şiddetli değildi canım Allah'ım yardımcın olsunGünaydın kizlar nasılsnz bayadir ses yok kimsede ne var ne yok bebisler nasılbiz 7+3 günlük olduk çok şükür.. sabahları iyiyim ama öğleden sonra başlayıp yatıncaya kadar şiddetini arttırarak devam eden bulantilarim var malesef. Önerileriniz varmı bulantı için
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım sık ve sil ( markayı unuttum iyimiKızlarrrr nerdesiniz
Tuzlu kraker salatalık ılık süt mesela... Ne güzel saglikla büyüsün miniğinGünaydın kizlar nasılsnz bayadir ses yok kimsede ne var ne yok bebisler nasılbiz 7+3 günlük olduk çok şükür.. sabahları iyiyim ama öğleden sonra başlayıp yatıncaya kadar şiddetini arttırarak devam eden bulantilarim var malesef. Önerileriniz varmı bulantı için
Ahh kız unuttum bu arada benim kanlarını aldılar geçen gün idrar vs vs akıntı diodum ya iltihap vs hiç bişi çıkmadı ama kanım neredeyse 0 lanmis 2 br daha düşerse hastaneye yatırıp kan veririz dediler şuan ilaç içmeye başladım bakalım önümüzdeki ay bakılacak tekrarKızlarrrr nerdesiniz
Canım ben hastaneye gittiğimde doktor randevu al ultrason için dedi kayıt açtı bende ultrason için randevu aldım 182 yi aramadım yaniİşte geldim burdayım ben bu işte ustayım sık ve sil ( markayı unuttum iyimi)
Bende bakiom arada bu ara biraz yoğunluğun War sık sık giremiyorum.
Herkesle iyidir umarım... Canım ya gelmişken sorayım sen devletten ayrıntılı için 182 den randevu aldin mi
Ben doktora gittiğimde sistemden giriş yapıyoruz 182 den alıcaksın dediler ama malesef 182 ayrıntılı ultrason hangi doktor yapar biz bilemeyiz sadece kadindogum olarak randevu verebilirim diyor deliricem
Ctesi günü kısmetse özel bir görüntüleme merkezine randevu aldım ama devletten randevu bulabilirsem de şimdi dünya para vermiyeyim diorum bakalım hayırlısı artık ctesi günü 19+2 oluyor kendi doktorum uygundur haftası yaptırabilirsin dedi bakalım.
T tulperde canım sen nasıl oldun iyi misin ? Vala kaç gündür aklımdasin ama elim değmedi yazmaya vala soramadım kusura bakma
Gerçektenmi okadar düşmüşmü kanın hiç bişey yemedinmi vitamin de kullanmıyorsun yoksa tüh yaa çok geçmiş olsun canım benim ne verdiler ilaç olarakAhh kız unuttum bu arada benim kanlarını aldılar geçen gün idrar vs vs akıntı diodum ya iltihap vs hiç bişi çıkmadı ama kanım neredeyse 0 lanmis 2 br daha düşerse hastaneye yatırıp kan veririz dediler şuan ilaç içmeye başladım bakalım önümüzdeki ay bakılacak tekrarolmazsa kan vericekler
Amin canım dua et benim için bulantı çok zorGünaydın canım maşallah büyüyorsun. Sağlıkla gelsin yavruşun benim bulantım oldu ama şiddetli değildi canım Allah'ım yardımcın olsun
Aynn canım kendimi oyle teselli ediyorum ins iyi olsun bebisimde az daha sabr edecz artıkTuzlu kraker salatalık ılık süt mesela... Ne güzel saglikla büyüsün miniğinaz sabır geçecek bak bizde surunuyorduk yiyemiyorduk vs vs geçti hamdolsun sende her bulandiginda az kaldı geçecek bebeğim büyüyor die düşün en azından pskolojik rahatlama sağlar belki ...
D vitamini decavit vitamin balık yağı kullanıyordum sadece. En son başka doktora gittim nasıl olurda kan ilacı vermezler dedi wala dedim böyle böyle birden farklı doktor denedim ama kimse vermedi... Ferramit mi ne öyle bı ismi var ilacın doktor sabah 1 tane kullan dedi aç ama gebe izlem sağlık ocağı yetmez 2 kullan dedi wala doktoru dinlemek en mantıklısı geldi günde 1 tane kullanıyorum daha bu sabah başladım bakalım inşallah düzelir. Alt sınır 9.4 mus benim ki 9.6 mis gebelerde tehlikeli dedi doktor bakalımGerçektenmi okadar düşmüşmü kanın hiç bişey yemedinmi vitamin de kullanmıyorsun yoksa tüh yaa çok geçmiş olsun canım benim ne verdiler ilaç olarak