Kuzum çok erken değil mi 18 23 haftası arasında yapılıyormuş ama bana randevuyu 8 ocağa verdiGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Aminn canım benim inşallah Bende de var bi hareketlilik ama sürekli değil Canım özellikle köye gittiğimde oldu anlamadım sürekli hareket yok bende yaa
Ben oglumuda 20. H dan sonra hissetmistim ama şimdi hissedip sonra hisetmemek endişe verici oluyor epey zaman geçti üzerinden çünkü deli deli dusunceler işteAminn canım benim inşallah Bende de var bi hareketlilik ama sürekli değil Canım özellikle köye gittiğimde oldu anlamadım sürekli hareket yok bende yaa
Doktorum 18.haftada yaptır dedi canım bana.Kuzum çok erken değil mi 18 23 haftası arasında yapılıyormuş ama bana randevuyu 8 ocağa verdi
Ben hatırlamıyorum eymeni nezaman tekme attığını yaaa hareketlilik var ama tam anlayamıyorum kiiBen oglumuda 20. H dan sonra hissetmistim ama şimdi hissedip sonra hisetmemek endişe verici oluyor epey zaman geçti üzerinden çünkü deli deli dusunceler iştehani hiç hissetmesem takmam çünkü 23.h ya kadar hissetmemek normal dio doktorlar
Canım bende 17.h da hastaneye yattım demiştim ya orda sorup duruyordu doktorlar hissettinmi die ondan hatırlıyorum kafamda yer etmiş sonrasında hep dikkat edip kaçıncı h da oynadı die bakmıştımBen hatırlamıyorum eymeni nezaman tekme attığını yaaa hareketlilik var ama tam anlayamıyorum kii
Tabi ozaman kalmış aklında doğru sağlıklı olsunlarda yarın bakalım ne diyecekCanım bende 17.h da hastaneye yattım demiştim ya orda sorup duruyordu doktorlar hissettinmi die ondan hatırlıyorum kafamda yer etmiş sonrasında hep dikkat edip kaçıncı h da oynadı die bakmıştım
Aynen canım. Bende ayın 3. De gidicem devlete bide 14. De gidicem kendi doktorumaTabi ozaman kalmış aklında doğru sağlıklı olsunlarda yarın bakalım ne diyecek
Hadi hayırlısı olsun canımGünaydın kizlar
Ben devlet hastanesindeki randevumdan çıktım ayyy bir güzeldi ki görüntüsu oluşan akıntıyı sordum iltihaptan olabilir dedi idrar vericem ama zıkkım yapamıyorum bekliyorum öylece
Keyfi sağlığı yerinde 19h ölçtü
Bel fitigim var teşhisi koyan doktor yazı yazarsa planlı sezeryan yaparız dedi doktoru sevdim ilgili ve aciklayiciydi
Aynen canım normalHadi hayırlısı olsun canımilk dogumunu normalmi yapmıştın sen
Kizzzz inanmaya wallahiii fetal yaptirtmak için kendilerini yirtiyorlar devlete para lazim samimi söylüyorumAyyy kızlar yine stresli bi gün yaşadım varya başım ağrıyor nasıl gavat diyecem artık doktora bugün benim aklımı aldı yaa 3lü taramam riskli çıktı aman çok riskli dedi ben dedim perinatoloji yönlendirdi iyikide demişim yoksa fetal ı kakalıyacaktı bana gavat neyse perinatoloji de sağolsun riskin yüksek rsik değil korkma dedi detaylı bir bakalım ultrasondan dedi ultrasonda iyi ama henüz küçük dedi şuanki veriler iyi yönde ama ilerki zama larda birşey çıkmaz diyemem dedi oda bana yetti açıkçası
Develete para lazımda hiç mi merhamet vicdanları yok bunların yaa vallahi anlamıyorum bu kadar dalavereye ne gerek varyaa allab meehamet vicdan versin değiştirecek ya doktoruKizzzz inanmaya wallahiii fetal yaptirtmak için kendilerini yirtiyorlar devlete para lazim samimi söylüyorumrabbim korktuguna ugratmasin inşallah Allah'ın izni ile bisicigi yoktur miniğin bence emin ol gerçekten sorun olsaydı kesinlikle ultrasonda da görürlerdi die düşünüyorum