Memleletteyim canım. Annemlerle abimler altlı üstlü oturuyor. Bir benim kız, iki de onlar da var Allah bağışlasın. Bir de komşuların çocukları akşama kadar dışardalar çete gibi. Kızın peşinde koşuyorum ben de.Kızlarr gruba ne oldu dağıldı herkes
Bende de yok neden böyle endişelenmeli miyim acabaİyi kuzu çok şükür ama henüz hissetme yok bende yaa sizde varmı
Allah kolaylık versin canım benim yinede iyi eğlencelerMemleletteyim canım. Annemlerle abimler altlı üstlü oturuyor. Bir benim kız, iki de onlar da var Allah bağışlasın. Bir de komşuların çocukları akşama kadar dışardalar çete gibi. Kızın peşinde koşuyorum ben de.
Bende haftaya salı gidecem 3 lü tarama sonucu gösterecem senin detaylı ultrason erkenmiş benim taa 26 ağustosda bende gaz gibi bendeki ben bazen endişelenmiyo değilim inş sıkıntı yoktur Allah'ın izniyleBende de yok neden böyle endişelenmeli miyim acaba
2.gebelik ya hani şimdilerde hissetmek gerekmez miydi?
Randevum da haftaya çarşamba, ayrıntılı ultrasonum var o zamana kadar hissetmezsen sorayım bakayım.
İnşallah canım. Benim ikili biraz sıkıntılıydı da canım ondan erken yaptırıyorum ayrıntılıyı. Gerekirse 22 de tekrar yaptırırım.Bende haftaya salı gidecem 3 lü tarama sonucu gösterecem senin detaylı ultrason erkenmiş benim taa 26 ağustosda bende gaz gibi bendeki ben bazen endişelenmiyo değilim inş sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun canım, ay maşallah erken öğrenen şanslılardansın
İnşallah canım yaa evet erken öğrendim, kızımda da öyle olmuştuHayırlı olsun canım, ay maşallah erken öğrenen şanslılardansın
Sağlıkla gelsin inşallah
Aynen canım ama kıza alışınca mı artık ben bi süre oğlan annesi olacağım fikrini kabullenemedimİnşallah canım yaa evet erken öğrendim, kızımda da öyle olmuştusenin de bir kızın vardı sanki, iki duyguyu da yaşamış olacağız kısmetse inşallah
Bana da doktor kızdan sonra erkek zor gelir dediAynen canım ama kıza alışınca mı artık ben bi süre oğlan annesi olacağım fikrini kabullenemedimbi de çevremdeki erkek annelerinin şikayetlerini dinledikçe gözüm korkmuyor değil
İnşallah güzel haberler alırsın canım allahım korkutuğumuza uğratmasın inş hepimiz riskliyiz şansımızaİnşallah canım. Benim ikili biraz sıkıntılıydı da canım ondan erken yaptırıyorum ayrıntılıyı. Gerekirse 22 de tekrar yaptırırım.
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlarBana da doktor kızdan sonra erkek zor gelir dediKendisinin de kızı büyük, oğlu 2 numara, oğlan çok hareketli olur dedi, alıştır kendini dedi Sağlıklı doğsunlar da canım hallederiz, tecrübeli anneyiz sonuçta
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırsın canım allahım korkutuğumuza uğratmasın inş hepimiz riskliyiz şansımıza
Hiç aklımıza gelmiyor hadi birşey alalım demek yaaİnşallah canım
Şu riskli dönemleri bi atlatıp artık alışverişlerimizi falan konuşsak ne güzel olur
Bizde de öyle.Hiç aklımıza gelmiyor hadi birşey alalım demek yaa