Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum bu ay pek sanmıyorum iddiaya giriyor muyuz gene
Hayırlısı inşallah beklemedigin bu ay bebeğin şuan yolculukta olsun ama iddia haksızlık olur hangi günler ilişkin oldu bilmiyorum ki 2 güne bir fire vermeden denedik diosan girerim

Hayırlısı inşallah beklemedigin bu ay bebeğin şuan yolculukta olsun ama iddia haksızlık olur hangi günler ilişkin oldu bilmiyorum ki 2 güne bir fire vermeden denedik diosan girerim

Kalpler ilişkiler. 12-13 yumurtlama 14 çatlama 15indeki ilişki gece 3te oldu yani 14ü gecesi sayılır

Şu cinsiyet baktığımız yer lima mıydı neydi o gı

Adet baslangicindan 12 13 ve 14 te olmuş ilişki bu bilgi denenmiş bilgi kuzenim yengem vs bir çok kişi bu şekilde kıza hamile kaldı ve tabiki ben tabi o tarihlerde tuttuysa yavrum .... İnşallah olmuştur sen gene de ağır kaldırma vs bu ara dikkat et emi ( bende böyle diorum detaylıca Cat cikiomus erkek ) sağlıklı olsunlar da benim oğlan hasta geçen gün balkonda havuzda 6 saat kaldı kavga kıyamet zor çıkardım daha çıkarmadan heralde zatürre olurdu Allah korusun Allah'tan ciğerine inmedi basit boğaz enfeksiyonu ama uğraştırıyor demem o ki sağlığa zeval gelince insan kahroluyor hepsi evlat netice de

Ah kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm
Biz esimin memleketindeyiz burada iyi bakıyorlar bana sagolsunlar
Pazartesi eve dönüş. Salı bat
Bakim nolceeekkk
Ben bu sefer cumaya kadar yapmim test diyorum dayanabilirsem

Ah kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm
Biz esimin memleketindeyiz burada iyi bakıyorlar bana sagolsunlar
Pazartesi eve dönüş. Salı bat
Bakim nolceeekkk
Ben bu sefer cumaya kadar yapmim test diyorum dayanabilirsem
Kuzum batı geçir evet ama ben olsam beklemem salı ya bat carsamba günü sağlık ocağına gider direk kan veririm ki ben öyle yaptım geçti mi die sordu he 1h geçti dedim halbuki ya bir gün vardı ya bir gün geçmişti bazen pembe yalandan bişi olmaz hiç kasetle uğraşma derim ben

2 tane ovulasyon testim var zaten hamile değilsem yenisini alacağım geçince ondan yaparım çıkarsa haftasonu kan veririm inşallah
Bu sefer sağlık ocağına gitmiycem ya 24 saat bekletiyorlar

2 tane ovulasyon testim var zaten hamile değilsem yenisini alacağım geçince ondan yaparım çıkarsa haftasonu kan veririm inşallah
Bu sefer sağlık ocağına gitmiycem ya 24 saat bekletiyorlar
Hhahahah yok ya direk işte kan ver die dedim kasetle hiç yapma bile hayırlısı inşallah canım venim

Kızlar aklıma geldi anlatayimda aglancak hale Gülün
Oğlumu üniversite hastanesinde doğurmuştum neyse oğlum 1 yaşında flandi bı gün tel çaldı açtım dediler biz hastaneden arıyoruz ölü doğum yapmışsınız başınız sağolsun bilmem ne evrakları eksik getirmeniz lazım vs (tarihide doğru veriyor heee ) dedim ne ölüsü oğlum 1 yaşında hamdolsun
Ayyy bin özür üstüne bin özür meğer dosyaları karistirmislar film gibi İst un göbeğinde
Geçen de de gene aradılar açtım işte ben hastaneden doç Dr bilmem kim oğlumu emzirme süremi ek gıda başlama ayını vs vs bir çok soru sordu önerilerde bulundu kim bilir gene neyi karıştırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…