- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Haso 18 nasil hamile olabildimiHayırlı bayramlar canlar yavrularımızla beraber nice bayramlara eriştirsin rabbim
Aynen vardır bence de inşallah kuzumGeçmiş olsun kız hayirdir?
Hadi yaaaayılmak yohhh yola devam vardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı kuzum yaa hayırlısı inşallah
Ayyy Allah korusun yaaaKızlar aklıma geldi anlatayimda aglancak hale Gülün
Oğlumu üniversite hastanesinde doğurmuştum neyse oğlum 1 yaşında flandi bı gün tel çaldı açtım dediler biz hastaneden arıyoruz ölü doğum yapmışsınız başınız sağolsun bilmem ne evrakları eksik getirmeniz lazım vs (tarihide doğru veriyor heee ) dedim ne ölüsü oğlum 1 yaşında hamdolsun
Ayyy bin özür üstüne bin özür meğer dosyaları karistirmislarfilm gibi İst un göbeğinde
Geçen de de gene aradılar açtım işte ben hastaneden doç Dr bilmem kim oğlumu emzirme süremi ek gıda başlama ayını vs vs bir çok soru sordu önerilerde bulundu kim bilir gene neyi karıştırdılar
Selam canım ben daha gidemedim doktora ama bı sıkıntı yok gibi yani bı rahatszlik hissetmiyorum ins sorunsuz bulantısiz bı gebelik olur önceki gebeliğimde çok bulantı çektim sürekli serum aldım ins bunda olmaz beni en çok düşündüren o.. sen nasılsın nasıl gidiyorGünaydın kızlar
Minikler nasıl, hamilelik nasıl gidiyor?
İnşallah olmaz canım 15.haftaya kadar sürdü benim bulantı çok zor gerçekten..Selam canım ben daha gidemedim doktora ama bı sıkıntı yok gibi yani bı rahatszlik hissetmiyorum ins sorunsuz bulantısiz bı gebelik olur önceki gebeliğimde çok bulantı çektim sürekli serum aldım ins bunda olmaz beni en çok düşündüren o.. sen nasılsın nasıl gidiyor
Amin insallhİnşallah olmaz canım 15.haftaya kadar sürdü benim bulantı çok zor gerçekten..
Şu an iyi gidiyo bakalım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Dün gece sanırım hıçkırık tuttu gozle gorulur sık kipirtilar oldu esime diorum ki gel gel seninkini hıçkırık tuttu baksana yooo dio oğlan gayet güzel uyuyo ne hickirigiGünaydın kızlar
Sen de de aksilik yoktur inşallahGünaydın kızlar
Benimkinde hala hiç hareket yokSen de de aksilik yoktur inşallahnasi gidiyor kızına söyledin mi nasıl tepki verdi
Hahahahah hayvanlar sevilir he ayy çok yaşasın guzellikBenimkinde hala hiç hareket yokbi tık bile hissetmiyorum..
Yok canım söylemedim daha kıza. Memleketteyiz erkek yeğenim var 9 aylık. Hiç sevmiyor, bakmıyor, asla ilgisini çekmiyor bebekler.
Gel kızım bi sev diyorum, o sevilmez ki hayvanlar sevilir diyor
Ayy nasıl söylicem hiç cesaretim yok hal böyleyken.
Senin de böyle kardeşin olsun mu diyorum, kız olsun benim kardeşim diyorHahahahah hayvanlar sevilir he ayy çok yaşasın guzellikseninde kardeşin olsa gelirkende sana hediye getirse evde hiç canın da sıkılmaz die yavaştan gir artık konuya en azından alıştırma olur ne bilim
İnşallah canım olsun benim kide erkek bekliyordu kız fikrine gayet çabuk alıştı inşallah darısı sizeSenin de böyle kardeşin olsun mu diyorum, kız olsun benim kardeşim diyor
Bi yerden başlicaz artık söylemeye hediyelerle falan bakalım
Sorunsuz atlatırız inşallah..
Güle güle bizi unutmaaaa çabuk dönnnKızlar ben bir müddet hesabı pasiflestirecegim yoğunluğum olacak. Sizleri öpüyorum Allah'a emanet olun
İyi kuzu çok şükür ama henüz hissetme yok bende yaa sizde varmıGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım hayırr olsun
Haso 18 ne durumda kimyasal olmustu bir araGeçmiş olsun canım hayırr olsun