Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kız hayirdir?
Hadi yaaaa yılmak yohhh yola devam vardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı kuzum yaa hayırlısı inşallah
Aynen vardır bence de inşallah kuzum
Bu ay hep hastaydik ailecek zaten üst solunum yolu enfeksiyonu şimdi de kafamı kaldıramıyorum boğazım hep iltihap falan
Eve gideyim düzelirim inşallah

Ayyy Allah korusun yaaa
Benim de kızımın doğum kağıdında erkek bebek doğurmuştur yazıyordu Allahtan hastaneden çıkmadan fark etmiştim

Günaydın kızlar
Minikler nasıl, hamilelik nasıl gidiyor?
Selam canım ben daha gidemedim doktora ama bı sıkıntı yok gibi yani bı rahatszlik hissetmiyorum ins sorunsuz bulantısiz bı gebelik olur önceki gebeliğimde çok bulantı çektim sürekli serum aldım ins bunda olmaz beni en çok düşündüren o.. sen nasılsın nasıl gidiyor

İnşallah olmaz canım 15.haftaya kadar sürdü benim bulantı çok zor gerçekten..
Şu an iyi gidiyo bakalım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Günaydın kızlar
Minikler nasıl, hamilelik nasıl gidiyor?
Dün gece sanırım hıçkırık tuttu gozle gorulur sık kipirtilar oldu esime diorum ki gel gel seninkini hıçkırık tuttu baksana yooo dio oğlan gayet güzel uyuyo ne hickirigi dedim oğlan değil kız geldi bakti hakkaten oda gördü hareketleri ama tabi ciddi anlamda büyük hareketler değildi bı su gani balik gibi kayma hareketi yapar ya bebek içerde onu yapmaya baslada rahatlicam

Sen de de aksilik yoktur inşallah nasi gidiyor kızına söyledin mi nasıl tepki verdi
Benimkinde hala hiç hareket yok bi tık bile hissetmiyorum..
Yok canım söylemedim daha kıza. Memleketteyiz erkek yeğenim var 9 aylık. Hiç sevmiyor, bakmıyor, asla ilgisini çekmiyor bebekler.
Gel kızım bi sev diyorum, o sevilmez ki hayvanlar sevilir diyor
Ayy nasıl söylicem hiç cesaretim yok hal böyleyken.

Hahahahah hayvanlar sevilir he ayy çok yaşasın guzellik seninde kardeşin olsa gelirkende sana hediye getirse evde hiç canın da sıkılmaz die yavaştan gir artık konuya en azından alıştırma olur ne bilim

Hahahahah hayvanlar sevilir he ayy çok yaşasın guzellik seninde kardeşin olsa gelirkende sana hediye getirse evde hiç canın da sıkılmaz die yavaştan gir artık konuya en azından alıştırma olur ne bilim
Senin de böyle kardeşin olsun mu diyorum, kız olsun benim kardeşim diyor
Bi yerden başlicaz artık söylemeye hediyelerle falan bakalım
Sorunsuz atlatırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…