Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Memleletteyim canım. Annemlerle abimler altlı üstlü oturuyor. Bir benim kız, iki de onlar da var Allah bağışlasın. Bir de komşuların çocukları akşama kadar dışardalar çete gibi. Kızın peşinde koşuyorum ben de.
Allah kolaylık versin canım benim yinede iyi eğlenceler 🤭🤭

Bende de yok neden böyle endişelenmeli miyim acaba 🤔
2.gebelik ya hani şimdilerde hissetmek gerekmez miydi?
Randevum da haftaya çarşamba, ayrıntılı ultrasonum var o zamana kadar hissetmezsen sorayım bakayım.
Bende haftaya salı gidecem 3 lü tarama sonucu gösterecem senin detaylı ultrason erkenmiş benim taa 26 ağustosda bende gaz gibi bendeki ben bazen endişelenmiyo değilim inş sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle

Bende haftaya salı gidecem 3 lü tarama sonucu gösterecem senin detaylı ultrason erkenmiş benim taa 26 ağustosda bende gaz gibi bendeki ben bazen endişelenmiyo değilim inş sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle
İnşallah canım. Benim ikili biraz sıkıntılıydı da canım ondan erken yaptırıyorum ayrıntılıyı. Gerekirse 22 de tekrar yaptırırım.

İnşallah canım yaa evet erken öğrendim, kızımda da öyle olmuştu 🥰🤗 senin de bir kızın vardı sanki, iki duyguyu da yaşamış olacağız kısmetse inşallah 🧿💕🥰🙏
Aynen canım ama kıza alışınca mı artık ben bi süre oğlan annesi olacağım fikrini kabullenemedim 😂 bi de çevremdeki erkek annelerinin şikayetlerini dinledikçe gözüm korkmuyor değil 😂

Aynen canım ama kıza alışınca mı artık ben bi süre oğlan annesi olacağım fikrini kabullenemedim 😂 bi de çevremdeki erkek annelerinin şikayetlerini dinledikçe gözüm korkmuyor değil 😂
Bana da doktor kızdan sonra erkek zor gelir dedi 😄☺️ Kendisinin de kızı büyük, oğlu 2 numara, oğlan çok hareketli olur dedi, alıştır kendini dedi ☺️ Sağlıklı doğsunlar da canım hallederiz, tecrübeli anneyiz sonuçta 🥰😉

İnşallah canım. Benim ikili biraz sıkıntılıydı da canım ondan erken yaptırıyorum ayrıntılıyı. Gerekirse 22 de tekrar yaptırırım.
İnşallah güzel haberler alırsın canım allahım korkutuğumuza uğratmasın inş hepimiz riskliyiz şansımıza

Bana da doktor kızdan sonra erkek zor gelir dedi 😄☺️ Kendisinin de kızı büyük, oğlu 2 numara, oğlan çok hareketli olur dedi, alıştır kendini dedi ☺️ Sağlıklı doğsunlar da canım hallederiz, tecrübeli anneyiz sonuçta 🥰😉
İnşallah canım sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlar 😍
Benim kız da aşırı hareketlidir zaten idmanlı sayılırım 😂

X