Wala kuzu uzun hikaye içime sinmiyor bı turlu ( tabi ki geçerli sebeblerim ve geçmişte yasanmisliklarim mevcut ) sanki devlet daha hassas gibi. Yok tabi her ay gene düzenli kendi doktoruma giderim kaldı ki doktoru beğeniyorum ama doğum sürecinde doktorun son dk gelmesi neden bilmiyorum beni korkutuyor istiyorum ki başında sadece o dursun konustum mesela doktor fark ücreti ile mesai dışında geliyor kabul ama onda da durum aynı son dk geliyor sanki böyle nasi anlatayim bı his içimde anlatamiyorum işte sanırım adı döt korkusuNie öle karar verdin yine özelde de takip ettir kendini kuzum
Amannnn bakalım kısmet hayırlısı. Elbet vardır bir terde kısmetim Allah nasib ettiyse eğerWala kuzu uzun hikaye içime sinmiyor bı turlu ( tabi ki geçerli sebeblerim ve geçmişte yasanmisliklarim mevcut ) sanki devlet daha hassas gibi. Yok tabi her ay gene düzenli kendi doktoruma giderim kaldı ki doktoru beğeniyorum ama doğum sürecinde doktorun son dk gelmesi neden bilmiyorum beni korkutuyor istiyorum ki başında sadece o dursun konustum mesela doktor fark ücreti ile mesai dışında geliyor kabul ama onda da durum aynı son dk geliyor sanki böyle nasi anlatayim bı his içimde anlatamiyorum işte sanırım adı döt korkusu
Görmemek için kör olmak lazım sanırımEki Görüntüle 2889368
Kızlar ben yanlış mı görüyorum hemen çıktı çizgi ? Görebilen var mı
İki günüm var inşallah doğrudur inşallahhhhGörmemek için kör olmak lazım sanırımhayırlı olsun sat geçti mi kaç gün var ya da ?
İnşallah rabbim gonlunuze göre versinİki günüm var inşallah doğrudur inşallahhhhçok teşekkür ederim
Bnde görüyorum benimde boyle çıktı sabah testim ayy çok heyecanlıEki Görüntüle 2889368
Kızlar ben yanlış mı görüyorum hemen çıktı çizgi ? Görebilen var mı
Kan verdiniz mi :)Bnde görüyorum benimde boyle çıktı sabah testim ayy çok heyecanlı
Yok vermedim pazartesiye kadar testlerle koyulaşma varmı diye bakicam sonra veririm ins.. siz verdnzmiKan verdiniz mi :)
Bende vermedim hangi marka test yaptınız :)Yok vermedim pazartesiye kadar testlerle koyulaşma varmı diye bakicam sonra veririm ins.. siz verdnzmi
Kaset test yaptım su 5 liralık olanlardanBende vermedim hangi marka test yaptınız :)
Siz erken gebelik mi yaptinz ayy ins doğrudur ya ben 9 sene önce kizimida bı kurban bayramı arefesinde silik çizgiyle ogrenmistimBende vermedim hangi marka test yaptınız :)
Bende kaset test yaptım ben kaset testlere daha çok güveniyorum açıkçasıSiz erken gebelik mi yaptinz ayy ins doğrudur ya ben 9 sene önce kizimida bı kurban bayramı arefesinde silik çizgiyle ogrenmistim
Peki belirtilerin neler canım ben çok korkuyorum kimyasal olacak diyeBende kaset test yaptım ben kaset testlere daha çok güveniyorum açıkçası
Hayırlı olsun canım testi tekrarladın mı ya da kan verdin mi?Bnde görüyorum benimde boyle çıktı sabah testim ayy çok heyecanlı
Saol canım bugün tekrarladım testi hala sililk ama düne göre daha netHayırlı olsun canım testi tekrarladın mı ya da kan verdin mi?
İnşallah sağlıklı ilerler canım. Testin koyulaştıysa artmıştır değerinSaol canım bugün tekrarladım testi hala sililk ama düne göre daha netins sağlıklı ilerler.. bayram sonuna kadar kan veremm bayramdan sonra veririm ins adet olmazsam
Ayy ins ya adet olacak gibi belimde agri var hafif..sürekli ıslaklık hissediyorum bide .. bat yarın ins sağlıklı bı gebelik olur hayırlısıylaİnşallah sağlıklı ilerler canım. Testin koyulaştıysa artmıştır değerin
Canım benim kız hasta pek giremiyorum siz nasılsınız hareket hissetmeye başladın mı merak ettim benimki kıpırdanıyor arada geçen video çektim eşimde görsün diyeKızlar merhaba, nasılsınız?