Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kız hasta pek giremiyorum siz nasılsınız hareket hissetmeye başladın mı merak ettim benimki kıpırdanıyor arada geçen video çektim eşimde görsün diye 🤗
Geçmiş olsun canım.
Yok canım hiç hareket hissetmiyorum daha tembel olacak sanırım bu oğlan 😂
Kızım tam bu haftada başlamıştı hareketlere.
Ya da ben çok hareketliyim o yüzden mi hissetmiyorum acaba 🤔

12 haftalıkken düşük yaptım bende 8.hafta da gittiğimde gayet sağlıklı hiç bir sorun yok her hafta gelmene gerek yok artık ayda bir gel dedi doktorum ben hastaneden çıktığım an bebegimin kalbi durmuş 1 ay ölü kalldii karnımda ne bir ağrısı ne bir kanama 1 ayy boyunca hiç birsey hissetmedim o 1 ayı ne hayallerle kız mı erkekmi kime benziyecek hergun elim karnımda konuşarak geçirdim onunla ama onun kalbi bile atmıyormus meğerse o annelik tadını heyecanını bir kere aldınmi insanın kalbinde hiç dolmayacak bir boşluk oluyor sabirsizlligim ondan bir an önce o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum Allah isteyen herkese tattirsiin inşallah burdakki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum okuduğum her mesaja amin diyip dua etmeden geçmiyorum Allahım hiç biriimizzi sınamasın yokluğuyla 😔❤️
Aynısını ben yaşadım cuma günü en som 7 haftalık gittik 1 hafta geriden geliyor dedi kalp atışini duyduk ne hayallerle 1 ay geçirdim belki cinsiyeti ögrenirim diye 12 hafta kontrolünde bebegimin 8.haftada kalbinin durdugunu ögrendim cok kötü hissediyor insan kendini bende 1 ay öyle taşimişim bebegimi kıyafetlere bakıp acele etmemem için kendimi ikna ediyorum isim düşünüyorum elim karnımda konusıyorum büyük bir hayal kırıklığı cuma günü aldılar bebegimi 😢

Geçmiş olsun canım.
Bende hiç hissetmiyorum canım yaa geldiniz mi Antalya tatildeyim bende nasıl iyi geldi bana şişlik uyuşukluk o un torbası halim hiç kalmadı eşim diyorki iyi sen doğurana kadar sen burda kal diyor 🤭🤭

Bende hiç hissetmiyorum canım yaa geldiniz mi Antalya tatildeyim bende nasıl iyi geldi bana şişlik uyuşukluk o un torbası halim hiç kalmadı eşim diyorki iyi sen doğurana kadar sen burda kal diyor 🤭🤭
Bıraksalar ben de kalırım 😂
Kızla çok yorucu, anne çişim geldi, anne acıktım, anne uyicam 😂 tatil mi eziyet mi çözemedik ama her şeye değer bence deniz 😂
Cuma kemerdeydik biz, dün olimpos, bugün finikede kuzende yatıp yarın kaşa geçeceğiz.. akşama da döneriz artık inşallah.

Geçmiş olsun canım.
Sağol canım 🙏 olabilir bende uzanınca hissediyorum dinlenip bakman lazım

Bıraksalar ben de kalırım 😂
Kızla çok yorucu, anne çişim geldi, anne acıktım, anne uyicam 😂 tatil mi eziyet mi çözemedik ama her şeye değer bence deniz 😂
Cuma kemerdeydik biz, dün olimpos, bugün finikede kuzende yatıp yarın kaşa geçeceğiz.. akşama da döneriz artık inşallah.
İyi tatiller canım bizim öle çil uyku sorunumuz yok havuz dan çıkmıyor sıpa bizde 2. Günü dönecegiz nasip olurs

Mutlu bayramlar herkese.
Çok şükür kizlar bugün yaptığım idrar testim kıpkırmızı ikinci cizgi çıktı 🤗 elhamdülillah bayram şekeri gibi oldu bize.. henüz kan veremedim bayramdan sonra nasipse😊
Hadi gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inş tam bayram hediyesi oldu maşallah

X