Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha bende öyle 2. Çocuğu asla istemem aman yeter bitane derdim 2. Olsun ne olcak diyenede gıcık olurdum lafı çakardım sonra ben istedim herşey nasil kısmet sağlıklı sıhhatli olsunda inş zamanında doğsun yavrularımızı inşa

İnşallah canım
Belirtilerin falan var mı?
Valla canım bı takım belirtiler var kafamdam uydurmuyorsam her ay mutlaka bı belirti buluyorum ama olmuyor... Bı haftadir böbreklerim ağrıyor gibi yani tam agrida değilde sanki çok cisim gelmiş de uzun zamn tutmusum gibi bı baskı .. göğüsler fena sis ve aciyor bide adet olacakmisim gibi hafif bı bel bacak ağrısı var iki gündür.. bakalım beklemedeyim ins bunlar gerçek belirtidir.. mutlaka bı vakti zamanı vardır biliyorum ama insanoğlu işte sabirsz oluyor

Amin canım inşallah darısı isteyen bekleyen herkese inşallah

Bu da kız olsaydı 3.ye kesin gözüyle bakıyordum ama şu an emin değilim ben de. Eşime kalsa 5 tane olsun

Yaaaa hayırlı olsuuuun
Sağol canım benim darısı başına inşallah tez zamanda
Bu da kız olsaydı 3.ye kesin gözüyle bakıyordum ama şu an emin değilim ben de. Eşime kalsa 5 tane olsun
Senin normal sen yapabilirsin, ben senin yerinde olsam yapardım 3. Ama inanın sezaryenle zor oluyor şimdi kara kara sezaryen sonrası ayağa nasıl kalkarım diye düşünüyorum yavaş yavaş çektiğim acılar geçiyor gözümün önünden yok ben doğurmayayım en iyisi bunu

Günaydın kızlar..
Benim bulantılarım da geçti çok şükür de hala yemek kokularından tiksinip yiyemediğim oluyor özellikle et yemeklerini.
Annem soruyor canın ne istiyorsa söyle pişireyim diye düşünüyorum aklıma hiçbir şey gelmiyor ilkinde de hiç öyle aşermem canımın istediği bi şey olmamıştı.

Hahahaha ben ilkinde kış günü şeftali die tutturmustum bı tek öyle yaptık olmadı böyle yaptık olmadı en son meğer hamile manavlari varmış gittik aldık 1 tane seftaliye hiç unutmam 50 TL vermiştik bunda öyle bisiler canım cekmio bı tek meğer yeni hamileymisim bilmiyorum tabi sabah uykumdan sayiklayarak uyandım bı et yemeği ismini soylemiyim şimdi sabah kahvaltida yediydim o hariç hiç bişi olmadı

Hatta hamileliğim ortaya çıkınca eşim bu çocuk kesin kız olacak bak gör dediydi oglandan daha masraflı die dalga geçtiydi

Günaydın kizlar nasılsiniz benim sabah bulantilarim 2 gündür yok çok şükür biseyler kötüde kokmuyor burnnuma ama uzakta bile olsa pişen yemek kokusunu aliyrm canım cekio
Günaydın minnoşum çok şükür iyiyiz bizzzz ctesi tatile uçuyoruz bizdeee benimde bulantım kalmadı arada oluyor ama hiç aşermiyorum eşinde diyor bişey aşer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…