Vallaha bende öyle 2. Çocuğu asla istemem aman yeter bitane derdim 2. Olsun ne olcak diyenede gıcık olurdum lafı çakardım sonra ben istedim herşey nasil kısmet sağlıklı sıhhatli olsunda inş zamanında doğsun yavrularımızı inşaEşim diyor iyi bari Bi kız Bi erkek olucak dükkanı kapatırız yeter sanki ne ben yapacağımvalla sezaryenle zor iş yaş geçiyor ama herşeyden önce kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun bakalım meydana çıkaralım büyütelim Allah kerim hiçbirşey için büyük konuşmamak lazım neye asla desem başıma geldi yapmam derim Allah verir belli olmaz
Valla canım bı takım belirtiler var kafamdam uydurmuyorsamİnşallah canım
Belirtilerin falan var mı?
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın sizede hayirli doğumlar hayırlı evlat nasip etsinSakin ol kuzum sakin bol bol dua edelim inş rabbim gönllüne göre versin inş
Amin canım inşallahVallaha bende öyle 2. Çocuğu asla istemem aman yeter bitane derdim 2. Olsun ne olcak diyenede gıcık olurdum lafı çakardım sonra ben istedim herşey nasil kısmet sağlıklı sıhhatli olsunda inş zamanında doğsun yavrularımızı inşa
Yaaaa hayırlı olsuuuunBenden de bir pipili gelsin o zaman
Bu da kız olsaydı 3.ye kesin gözüyle bakıyordum ama şu an emin değilim ben de. Eşime kalsa 5 tane olsunEşim diyor iyi bari Bi kız Bi erkek olucak dükkanı kapatırız yeter sanki ne ben yapacağımvalla sezaryenle zor iş yaş geçiyor ama herşeyden önce kız olsun erkek olsun yeterki sağlıklı olsun bakalım meydana çıkaralım büyütelim Allah kerim hiçbirşey için büyük konuşmamak lazım neye asla desem başıma geldi yapmam derim Allah verir belli olmaz
Yaaa sen o kadar tatlısın kiii eğer Ankara'ya gelirsem seni bulucammmAhhh kuzum benim daha sen körpeciksin ya ondan sağlıkla gelsin gelinim benim
Sağol canım benim darısı başına inşallah tez zamandaYaaaa hayırlı olsuuuun
Senin normal sen yapabilirsin, ben senin yerinde olsam yapardım 3.Bu da kız olsaydı 3.ye kesin gözüyle bakıyordum ama şu an emin değilim ben de. Eşime kalsa 5 tane olsun
Hahahaha ben ilkinde kış günü şeftali die tutturmustum bı tek öyle yaptık olmadı böyle yaptık olmadı en son meğer hamile manavlari varmış gittik aldık 1 tane seftaliye hiç unutmam 50 TL vermiştikGünaydın kızlar..
Benim bulantılarım da geçti çok şükür de hala yemek kokularından tiksinip yiyemediğim oluyor özellikle et yemeklerini.
Annem soruyor canın ne istiyorsa söyle pişireyim diye düşünüyorum aklıma hiçbir şey gelmiyorilkinde de hiç öyle aşermem canımın istediği bi şey olmamıştı.
Hatta hamileliğim ortaya çıkınca eşim bu çocuk kesin kız olacak bak gör dediydi oglandan daha masraflı die dalga geçtiydiHahahaha ben ilkinde kış günü şeftali die tutturmustum bı tek öyle yaptık olmadı böyle yaptık olmadı en son meğer hamile manavlari varmış gittik aldık 1 tane seftaliye hiç unutmam 50 TL vermiştikbunda öyle bisiler canım cekmio bı tek meğer yeni hamileymisim bilmiyorum tabi sabah uykumdan sayiklayarak uyandım bı et yemeği ismini soylemiyim şimdi sabah kahvaltida yediydim o hariç hiç bişi olmadı
Kuzum benim aynen muhakkak görüşelimYaaa sen o kadar tatlısın kiii eğer Ankara'ya gelirsem seni bulucammmcanım benim inşallah damadım da sağlıkla gelsin
Günaydın minnoşum çok şükür iyiyiz bizzzz ctesi tatile uçuyoruz bizdeee benimde bulantım kalmadı arada oluyor ama hiç aşermiyorum eşinde diyor bişey aşer diyeGünaydın kizlar nasılsinizbenim sabah bulantilarim 2 gündür yok çok şükür biseyler kötüde kokmuyor burnnuma ama uzakta bile olsa pişen yemek kokusunu aliyrm canım cekio
Benim eşim de diyor niye bi şey istemiyorsun diye.Günaydın minnoşum çok şükür iyiyiz bizzzz ctesi tatile uçuyoruz bizdeee benimde bulantım kalmadı arada oluyor ama hiç aşermiyorum eşinde diyor bişey aşer diye
Demekki aynılarBenim eşim de diyor niye bi şey istemiyorsun diye.
özeniyor herhalde geceyarısı çıkıp bi şeyler aramaya
Kız tatil nereye biz de cuma günü çıkıyoruz inşallah..Günaydın minnoşum çok şükür iyiyiz bizzzz ctesi tatile uçuyoruz bizdeee benimde bulantım kalmadı arada oluyor ama hiç aşermiyorum eşinde diyor bişey aşer diye
Aaaaa o bende hamile kalmadan öncede vardı canım tatile gitmek bizde antlaya kemere gidiyoruz siz nereye gidiyorsunuz canımKız tatil nereye biz de cuma günü çıkıyoruz inşallah..
canım ne istiyor buldum
Deniz kum güneş
Biz de o taraflara canım ama biz bi yerde sabit kalmıyoruz. Kemer phaselis olimpos adrasan finike kaş. Arife gününe kadar nerelere gidebilirsek artıkAaaaa o bende hamile kalmadan öncede vardı canım tatile gitmek bizde antlaya kemere gidiyoruz siz nereye gidiyorsunuz canım
Biz direk otel canım bqyramın 2.günü çıkış yapacaz ayy keşke karşılaşsakBiz de o taraflara canım ama biz bi yerde sabit kalmıyoruz. Kemer phaselis olimpos adrasan finike kaş. Arife gününe kadar nerelere gidebilirsek artık