Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı günler kizlar nasılsınz iki gündür pek sesszsnz bayram temizligimi yaparsnz benim adete 3 gün kaldı ne zamn test yapsam kizlar duramıyorum yarın sabah yapsam çıkar mı ki
Sağol canım sen nasılsın Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım benim kız hasta giremiyorum pek öksürüyor çok onla ilgileniyorum bugünde temizlik falan yaptım anca bakayım dedim kimseden ses soluk çıkmamış valla ben Bi hafta önceden yapmaya başlamıştım 5 gün önce de çok silik çıkmıştı sabah ilk idrarla yaparsın Allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebiş sana bayram hediyesi olsun haber verirsin bakalım

Bnde iyiyim canm allh razı olsun.. kızın içinde çok geçmiş olsun. Dua et benim için rabbim herkesin gönlüne göre versin

Günaydın kizlar.. adete iki gün var ve ben sabah test yaptım silik ikinci çizgi çıktı.. şuanda kan veremiyorum mecbur bekliyecem pazartesiye kadar şimdi ben hamile olabilir miyim çok şaşkınım
Gunaydinnnnn. Silik çizgi hemen çıktıysa evet tabiki de olabilirsin ama aradan zaman geçip çıktıysa sonuç şaibeli derim ben inşallah hemen çıkmıştır

Gunaydinnnnn. Silik çizgi hemen çıktıysa evet tabiki de olabilirsin ama aradan zaman geçip çıktıysa sonuç şaibeli derim ben inşallah hemen çıkmıştır
Hemen çıktı canım hatta acaba ben mi yaniliyorum diye hemen eşime gösterdim oda var dedi.. fotoğraf yükleyemedim buraya malesef olmuyor.. ama bariz belli yani silik ama var

Hemen çıktı canım hatta acaba ben mi yaniliyorum diye hemen eşime gösterdim oda var dedi.. fotoğraf yükleyemedim buraya malesef olmuyor.. ama bariz belli yani silik ama var
Uygulamadan foto yuklenmio tarayıcıdan girmen lazım canım o zaman yükleniyor aklında olsun bende çok çektim resim için hayırlısı olsun inşallah adet gününü bekle bakalım ama bayramdan sonr ağıt doktoruna haydi gözün aydın diyeyim insallahhhh çok sevindimmm

Ayy çok teşekkür ederim canım valla hem çok heyecanliyim hemde korkuyorum yanlış alarmsa diye.. Rabbimden hayırlısı ins ins sağlıklı ilerleyen bı gebelik olur
İnşallah canım aylardır bugünü bekliyorsun sende rabbim yüzünü güldürsün inşallah bence yarış alarf flan değil sağlık ocağına gidiversen aslında bı kan versen bende 1 gün kala silik ciktiydi sağlık ocağı doktoruna 1 h geçti adetim dediydim yoksa meret yapmio testi bekle satı dio aklında olsun gidersen

Evet canım ya beklemek çok zor gerçekten rabbim herkesin yüzünü güldürsün.. ben ilçede oturuyorum bir tane sağlık ocağı var burda ve cuma günleri köyden gelenler oluyor en kalabalık günü bugün yani.. ben çıkıp üç beş tane test alicam ve onunla takip edecem ins bayram için merkeze gidecz olmadı orda bı özele giderim bakalım eğer koyulaşma olursa testte beklerim bayram sonunu hayırlısı olsun ins

Arsoney kız aralik annelerinde biri vardı hani bebekte ödem vs oluşmuştu akıbeti ne oldu biliyormusun. Konuyu bulamıyorum salak gibi
Yok kuzum yazmadı birşey sonra yaa inş birşey olmamıştır bebişine geçende birisi yazmışdı 2 li taramsı herşeyi temiz çıkmış ondanda öyle kist felan oluşmuş bebekde amniosentez yapılcaktı kıza Allahjm korusun yavrularımız yaa

Allah korusun da anlamadığım kist olan bebeğe amnisontez ne alaka bu test zeka ile down sendromu ile ilgili değil mi. ?

Allah korusun da anlamadığım kist olan bebeğe amnisontez ne alaka bu test zeka ile down sendromu ile ilgili değil mi. ?
Hastamı değilmi ona bakarlar bence yaa ne diyecem ben hala hissetmiyom bizim sıpayı 17 hafta bitecek nerdeyse

Hastamı değilmi ona bakarlar bence yaa ne diyecem ben hala hissetmiyom bizim sıpayı 17 hafta bitecek nerdeyse
Ee daha dur daha dur bende öyle aman aman hissetmiyorum gece uzaninca sanki kipirdanio gibi ama bilemiyorum oğlumu yaklaşık 20 22 lerde hissetmeye başlamıştım ki erkek erken oynar derler
Bence 20. H dan sonra hissederiz adam gibi yaaa

Bende bu arada doğumu devlette yapmaya karar verdim kısmetse. Özel hastanelere ne bilim içimde hep bir şüphe var gene düzenli giderim gormeye ama ne bilim işte kafam karıştı biraz

Hee erkek ama hareket yok valla korkuyom bazen acab bişey mi oldu diye

Hee erkek ama hareket yok valla korkuyom bazen acab bişey mi oldu diye
Yokkk kizz normal bu haftalarda yani doktor öyle dio içini ferah tuttt Allah'ın izni ile bisicik olmaz. Böyle diom da bende arada dusunmuo değilim yeminle ama hep neden olsun olmaz gayet sağlıklı diyip dağıtıyorum düşüncelerimi

Aynen bende öle yapıyorum da ne bilim insan korkuyor yinede dün akşam elim ayağım boşaldı birhoş oldum tansiyonum düşmüş gibi kendimi yatağa zor attım yaa

Bende bu arada doğumu devlette yapmaya karar verdim kısmetse. Özel hastanelere ne bilim içimde hep bir şüphe var gene düzenli giderim gormeye ama ne bilim işte kafam karıştı biraz
Nie öle karar verdin yine özelde de takip ettir kendini kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…