Ya ben sonra çok uzuyorum içimde kalsın yorum yapmicamBlntkbra bu ay hamile miyim hadi bu ay tahmin yok mu
ben bu ay kalabilecekmişim gibi hissediyoruuuum
Anladım Anladım hissetmiyosun bu ayYa ben sonra çok uzuyorum içimde kalsın yorum yapmicamhayırlısı inşallah kuzum yaaa
Hayirrrr aksineeeeeAnladım Anladım hissetmiyosun bu ayolsun
Tabiki her zaman inşallahTünaydın kızlar... hala dua ediyorsunuz değil mi bizler için
Kuzum üzülecek ne var yaaa üzme kendini bebislisin senHayirrrr aksineeeeeama ne bilim yaaa tamam tamam bu ay bence sen kesin hamilesin hahahahahah
Gözün aydın canım sonucun iyi çıkmış çok şükürKızlar günaydın. Ben doktordan çıktım. Normalde yaş riski 250 de bir iken alınan kan vs ile beraber bu risk 630 da bire düşmüş yani hamdolsun hiç bir sorun yok. Doktor oturdu anlattı su DNA testini önerdi meğer devlet onericeksin diye zorunlu tutmuş doktorları kendisi aşırı sinirli bu konuda oda dio madem bu kadar pahalı bı teste bize onericeksin die şart koşuyorsun karsilicaksin o zaman dio güldüm yaptırmam zaten bende çok sinirliyim dedim
Çok şükür kuzum gözün aydın olsun şimdi detqylj anlat bana benim 388 çıkan yaş riskim normalmi yani bu devletdeki doktor devlet zorladığı içinmi bana ısrarla önerdi bu testleri bu arada cinsiyeti öğrendinmi bacımKızlar günaydın. Ben doktordan çıktım. Normalde yaş riski 250 de bir iken alınan kan vs ile beraber bu risk 630 da bire düşmüş yani hamdolsun hiç bir sorun yok. Doktor oturdu anlattı su DNA testini önerdi meğer devlet onericeksin diye zorunlu tutmuş doktorları kendisi aşırı sinirli bu konuda oda dio madem bu kadar pahalı bı teste bize onericeksin die şart koşuyorsun karsilicaksin o zaman dio güldüm yaptırmam zaten bende çok sinirliyim dedim
Kuzum söyle ki ; sen 33 yaşındaydın dimi benim yaşım 35Çok şükür kuzum gözün aydın olsun şimdi detqylj anlat bana benim 388 çıkan yaş riskim normalmi yani bu devletdeki doktor devlet zorladığı içinmi bana ısrarla önerdi bu testleri bu arada cinsiyeti öğrendinmi bacım
Bana doktor yaş riski seninle aynı yaşta olanlarla aynı çıkar değişmez demişti.Kuzum söyle ki ; sen 33 yaşındaydın dimi benim yaşım 35
Aynen şu sözleri kullandı ; yaş 35 normal şartlarda standart olarak 250 de 1 yaş riski var. Ancak alınan kanla vs ile beraber bu risk 630 da bire düşmüş 250 de bir oran bile kesin sonuç değil ihtimal sadece ve ben sizin testiniz oldukça normal çıkmasına ramen devlet tarafından önerme zorunluluğum olduğundan ki onerdigime dair devlete bildirim yapıyorum yapmak zorundayim ben bu sisteme karşıyım devlet bu kadar pahalı bir teste öneride bulunamaz bulunuyorsa da karşılamak zorunda dedi
Bende güldüm haklısınız zaten bir süredir tüm forumlarda görüyorum gebeleri çok korkutuyorlar çok gereksiz gerginlik çıkarıyorlar dedim evet çok haklısınız dedi hatta elimize broşür verdi bende kendimi pazarlamacı gibi hissediyorum çok yanlış bu zorlama asabim bozuluyor dedidedim ben bu testi yaptırmam o zaman dedi ki ben olsam yaptirtirim dedim hayır gerek yok o zaman detaylı ultrasonu muhakkak yaptırın dedim tabiki de
Yani yeterli detay oldumu bilmiyorumyani sonuç olarak dediğim gibi işin içinde iş var diyordum ya hakkaten öyleymiş yavrum zerre takma yani kafana
Aynen canım kombine risk 1/630 çıktı hamdolsunBana doktor yaş riski seninle aynı yaşta olanlarla aynı çıkar değişmez demişti.
Biyokimyasal risk de kan değerlerine göre bakılır dedi.
Yaş riski biyokimyasal risk ve ultrason ölçümlerinin birleşmesiyle de kombine risk çıkar dedi
Senin kombine risk mi 1/650 acaba
Orasını tam anlamadım ben
Aman neyse ne ya sonuçta güzel çıkmış doktorun da çok güzel açıklamış
Benim doktorum da önermedi hiç fetal amniyosentez falan.
Ayrıntılıyı yaptır muhakkak 18 haftada dedi sadece.
Ozaman salıyorum ben bu işi temelli dediğimiz gibi pazarlama işi milleti galyana getirmek ayyy yazık bize vallaha açıklamaların için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun için gücün rast gelsin şekerimKuzum söyle ki ; sen 33 yaşındaydın dimi benim yaşım 35
Aynen şu sözleri kullandı ; yaş 35 normal şartlarda standart olarak 250 de 1 yaş riski var. Ancak alınan kanla vs ile beraber bu risk 630 da bire düşmüş 250 de bir oran bile kesin sonuç değil ihtimal sadece ve ben sizin testiniz oldukça normal çıkmasına ramen devlet tarafından önerme zorunluluğum olduğundan ki onerdigime dair devlete bildirim yapıyorum yapmak zorundayim ben bu sisteme karşıyım devlet bu kadar pahalı bir teste öneride bulunamaz bulunuyorsa da karşılamak zorunda dedi
Bende güldüm haklısınız zaten bir süredir tüm forumlarda görüyorum gebeleri çok korkutuyorlar çok gereksiz gerginlik çıkarıyorlar dedim evet çok haklısınız dedi hatta elimize broşür verdi bende kendimi pazarlamacı gibi hissediyorum çok yanlış bu zorlama asabim bozuluyor dedidedim ben bu testi yaptırmam o zaman dedi ki ben olsam yaptirtirim dedim hayır gerek yok o zaman detaylı ultrasonu muhakkak yaptırın dedim tabiki de
Yani yeterli detay oldumu bilmiyorumyani sonuç olarak dediğim gibi işin içinde iş var diyordum ya hakkaten öyleymiş yavrum zerre takma yani kafana
Senin nie 18 haftada bacım detaylj benim taa 22. Haftaya verdi randevuyuBana doktor yaş riski seninle aynı yaşta olanlarla aynı çıkar değişmez demişti.
Biyokimyasal risk de kan değerlerine göre bakılır dedi.
Yaş riski biyokimyasal risk ve ultrason ölçümlerinin birleşmesiyle de kombine risk çıkar dedi
Senin kombine risk mi 1/650 acaba
Orasını tam anlamadım ben
Aman neyse ne ya sonuçta güzel çıkmış doktorun da çok güzel açıklamış
Benim doktorum da önermedi hiç fetal amniyosentez falan.
Ayrıntılıyı yaptır muhakkak 18 haftada dedi sadece.
İşte biraz riskli çıkınca doktor erkene aldı ayrıntılıyı. 18 de yaptır içimiz daha rahat etsin dedi. 22 de yine yaptırırım zaten muhtemelenSenin nie 18 haftada bacım detaylj benim taa 22. Haftaya verdi randevuyu
İnş hiç birşey korktuğumuz gibi olmaz sağlıklı sıhhatli yavrularımızı alalım kucağımıza canım yaİşte biraz riskli çıkınca doktor erkene aldı ayrıntılıyı. 18 de yaptır içimiz daha rahat etsin dedi. 22 de yine yaptırırım zaten muhtemelen
İnşallah canım benimİnş hiç birşey korktuğumuz gibi olmaz sağlıklı sıhhatli yavrularımızı alalım kucağımıza canım ya
Ona bende eminimkuzucuklarımız sağlıklı sıhhatli hepimiz 6 ay sonra bu doktorların saçmalıklarına sövüp başkalarına akıl verecez eminimİnşallah canım benim
İnan hiç olumsuz bir şey düşünmüyorum, eminim çok sağlıklı bebeklerimiz
Kesinlikle buna canı gönülden inanıyorumİnşallah canım benim
İnan hiç olumsuz bir şey düşünmüyorum, eminim çok sağlıklı bebeklerimiz