Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy evet yaaa a 😍😍 ben ilk 3 ay için portatif beşik düşünüyorum kısmetse sonra direk park yatak asansörlü yavaş yavaş başlarım kıyafetlerde yeter ki saklamasin kendini 😍😍
Ben kızımda 3 yaşına kadar park yatak kullandım bunda da aynısını kullanıcam.
Öyle çok alacağım bi şey yok benim kızımın her şeyi duruyor, odasını düzenlicem sadece.
Duvar kağıdı, perdesi vs. Cinsiyeti de belli olsaydı bi.
Aman zaten 2 yıl yapışık yaşıyoruz odayı da öyle özendiğimden yapıcam 😂😂

Ben kızımda 3 yaşına kadar park yatak kullandım bunda da aynısını kullanıcam.
Öyle çok alacağım bi şey yok benim kızımın her şeyi duruyor, odasını düzenlicem sadece.
Duvar kağıdı, perdesi vs. Cinsiyeti de belli olsaydı bi.
Aman zaten 2 yıl yapışık yaşıyoruz odayı da öyle özendiğimden yapıcam 😂😂
Aynennn ben oğlumu odasında yatırmaya daha yeni başladım 3.5 yaşında hahahahah kısa kadar park beşikte büyüdü yeni aldık baza sayılır işte kisti düşün. Park beşik büyük konfor. Ama benim oğlum çok muuzur 2 tane park beşik parçaladı 🤦🤦 bebeğe bişi yapar die küçük bi beşik alıp ben neryeye bebek oraya modeli olmayı planlıyorum kısmetse dediğin gibi odasını duzenlicem sadece ikisinin odası olsun adı işte 🤣🤣 şimdi bebek gelince oglum da bırakmaz beni bebek oğlum ve ben yatak odasına tasiniriz kocayı atarım artık çöpe 🤣🤣🤣🤣🤣

Aynennn ben oğlumu odasında yatırmaya daha yeni başladım 3.5 yaşında hahahahah kısa kadar park beşikte büyüdü yeni aldık baza sayılır işte kisti düşün. Park beşik büyük konfor. Ama benim oğlum çok muuzur 2 tane park beşik parçaladı 🤦🤦 bebeğe bişi yapar die küçük bi beşik alıp ben neryeye bebek oraya modeli olmayı planlıyorum kısmetse dediğin gibi odasını duzenlicem sadece ikisinin odası olsun adı işte 🤣🤣 şimdi bebek gelince oglum da bırakmaz beni bebek oğlum ve ben yatak odasına tasiniriz kocayı atarım artık çöpe 🤣🤣🤣🤣🤣
Benim kız da hala ortamızda yatıyor, bebek gelmeden odasına alıştırmamız lazım. Dördümüz aynı yatakta düşünemiyorum 😂😂
Benim bi huyum var asla kocadan ayrı yatamıyorum 😂😂
Ha memlekete gelirim yalnız, bir ay falan dururum onda sıkıntı yok ama aynı evdeysek illa aynı yatakta yatacağız 🙈🙈

Bir de zaten yenidoğan bebekle de yatamam ezerim falan diye fobim var. Kızım da ilk doğduğunda park yatakta ama aynı odada uyuduk. Bir yaşından sonra falan ortamızda uyumaya başladı. Hala öyle ilk uyur yatağına yatırırım gece uyanır yanıma gelir illa
Nasıl alışacak ayrı odaya kara kara düşünüyorum valla.

Benim kız da hala ortamızda yatıyor, bebek gelmeden odasına alıştırmamız lazım. Dördümüz aynı yatakta düşünemiyorum 😂😂
Benim bi huyum var asla kocadan ayrı yatamıyorum 😂😂
Ha memlekete gelirim yalnız, bir ay falan dururum onda sıkıntı yok ama aynı evdeysek illa aynı yatakta yatacağız 🙈🙈
O bende de takıntı yaaa kavga bile etsek aynı yerde yaticaz ötesi yok daha yeni bu yıl yani şuan çok sıcak geliyor diye salona gitmesine izin verdim hahahahah oda belli şartlarla hahahahah

Bir de zaten yenidoğan bebekle de yatamam ezerim falan diye fobim var. Kızım da ilk doğduğunda park yatakta ama aynı odada uyuduk. Bir yaşından sonra falan ortamızda uyumaya başladı. Hala öyle ilk uyur yatağına yatırırım gece uyanır yanıma gelir illa
Ama kuzum i benimkide öyle gece 3 5 mutlaka gelir yanımıza ben onu odasında yatio sayıyorum buna şükür hahahaha

İlk gece yatırdık aramızda ama pusetinin içinde heves işte 🤣🤣 sonra da bidaha almadık beşiği yanımdaydı zaten gece bile beşiğin korumaliklarini açardım çocuğu göreyim die bölük bölük uyur nefesine bakardım zaten çok uyuyan bir bebek değildi 3 sene gerçekten günde 4 5 saat uyuyorsam toplam gündüz artı gece şükrediyordum. Hamdolsun yeni yeni düzene girdi wala. Aman maşallah ne zaman böle desem uyanıyo hahahahahah

Kızlar günaydın. Ben doktordan çıktım. Normalde yaş riski 250 de bir iken alınan kan vs ile beraber bu risk 630 da bire düşmüş yani hamdolsun hiç bir sorun yok. Doktor oturdu anlattı su DNA testini önerdi meğer devlet onericeksin diye zorunlu tutmuş doktorları kendisi aşırı sinirli bu konuda oda dio madem bu kadar pahalı bı teste bize onericeksin die şart koşuyorsun karsilicaksin o zaman dio güldüm yaptırmam zaten bende çok sinirliyim dedim 🤣🤣
Çok şükür kuzum

Kizceler nabarsiniz bea 🥰 ben kendi doktoruma gittim bugün anca yazmaya fırsat buldum . Oda kız olduğunu tescilledi onayladı kadına eminmisiniz bakın die 3 kez baktırdım 🤣🤣 ikili testin güzel çıkmış dedi ama bilki yaş riskinden dolayı 230 kadında bir dowm sendromu mevcut bunu bil dedi eğer istersen diğer testleri yaptirtabolir sin dedi dedim yaptirmicam dowm olsa ne olur cana kiyabilirmiyim kıpır kıpır içimde asla dedim haklısın boşver o zaman dedi. 3 lu önermedi yani gerek yok dedi 2 li gayet güzel çıkmış bence 3 luye gerek yok dedi. Renkli ultrasonuda varmış anaammmm kıpır kıpır zilli içerde 🥰🥰 herşey yolunda hamdolsun 🤲🤲 su hissettiğim kipirtilari sordum doğru olabilir mi die senin 2. Bebeğin tecrubelisin ve evet artık hissediyor olabilirsin gerçekten dedi 🤣🤣 yani gaz değil eyyy Arsoney Arsoney 🤣🤣

Kizceler nabarsiniz bea 🥰 ben kendi doktoruma gittim bugün anca yazmaya fırsat buldum . Oda kız olduğunu tescilledi onayladı kadına eminmisiniz bakın die 3 kez baktırdım 🤣🤣 ikili testin güzel çıkmış dedi ama bilki yaş riskinden dolayı 230 kadında bir dowm sendromu mevcut bunu bil dedi eğer istersen diğer testleri yaptirtabolir sin dedi dedim yaptirmicam dowm olsa ne olur cana kiyabilirmiyim kıpır kıpır içimde asla dedim haklısın boşver o zaman dedi. 3 lu önermedi yani gerek yok dedi 2 li gayet güzel çıkmış bence 3 luye gerek yok dedi. Renkli ultrasonuda varmış anaammmm kıpır kıpır zilli içerde 🥰🥰 herşey yolunda hamdolsun 🤲🤲 su hissettiğim kipirtilari sordum doğru olabilir mi die senin 2. Bebeğin tecrubelisin ve evet artık hissediyor olabilirsin gerçekten dedi 🤣🤣 yani gaz değil eyyy Arsoney Arsoney 🤣🤣
Ayyy sağlıkla gelsin minnoş kızımız yaaa yerim onuu adını ne koyacan kız iyi boşver ikiliyi boşver ben takılmıyorum artık T tulperde de dediği gibi bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacak ben inanıyorum ama 3 lüyü de yaptırdım ben demek gaz değilmiş iyi ozaman bizimkide mi gaz değil anamm 🤭🤭 inandım tamam 💞💞💞😘😘😘

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prenses geliyor desene 🧿💕

Ayyy sağlıkla gelsin minnoş kızımız yaaa yerim onuu adını ne koyacan kız iyi boşver ikiliyi boşver ben takılmıyorum artık T tulperde de dediği gibi bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğacak ben inanıyorum ama 3 lüyü de yaptırdım ben demek gaz değilmiş iyi ozaman bizimkide mi gaz değil anamm 🤭🤭 inandım tamam 💞💞💞😘😘😘
Aminnnn hepimizin ki inşallah canim yaaa 🥰🥰 olsun nasılsa bedava yapsın devlet boşver bende belki devlete giderim devletteki doktor yaptirt illaaa dediydi çünkü ama emin değilim büyük ihtimal yaptırmam gibime gelio 🤣🤣 kizcemin beşiğini aldık bile e 🤣🤣 ayy dayanamadım yanında bir ikili takım hastane çıkışı bide dış kasiyicisi aldım yaa kızlar için öyle güzeller ki zor tuttum kendimi🤣🤣

X