Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benim aynen oğlumun gönlüne göre oldu hayırlısı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inş zamanında hayırlısı ile
Amin canım inşallah
hamile kaldığın aya ve yaşa göre bakılıyor.
Benim ilk bebekte tuttu
Siz de bakın bakalım ilkinde ve bunda tutmuş mu
Ocak annelerinde herkeste tuttu.
X ler erkek, Q lar kız
Eki Görüntüle 2884208

Kızımda tuttu
Bunda da kız çıkıyor
Kızımda benim de tuttu ve Dr hariç herkes erkek diyor ama bunda da burda kız çıktı kesin sonuç 13ünde bakalım hayırlısı artık Dr da bişey söyler herhalde haftaya
Ben hiç hissetmiyorum artık ya hatta gaz bile yok
Bende hiç hissetmiyorum hiç hemde hiç bide 2. Olucak daha erken hissetmem lazım ama

Hahaha bebegimsin.com
Doktora gitmedim gitmeyeceğim canım bu ay olmazsa zaten gideceğim artık diye
Adetim dün bitti bakalım bu ayın 13-14ü gibi yumurtlamam olmasi lazım yani 27-29 arası regl zamanım
Kuzu say şimdi bak adetin 1. Günü 1
13. Gün ilişkiye gir kız istiosan erkek istiosan da 13. Gün girme emi ayın 13 u değil vak adete göre sayicaksin

Evet tabi tabi gerçekten kızsa ama ben 12. Ve 14. Günü değerlendirmiştir 13. Te bı aksilik vardı ya yapamamistik üzülmüştüm hatta
ben de şöyle duymuştum, yumurta çatlamadan 2-3 gün önce birliktelik olursa kız, tam çatlama günü tek ilişki olursa erkek olma şansı yüksekmiş.
O da x kromozomları daha dayanıklı ama erkek olan y kromozomları daha hızlı olduğu içinmiş.

Kuzu say şimdi bak adetin 1. Günü 1
13. Gün ilişkiye gir kız istiosan erkek istiosan da 13. Gün girme emi ayın 13 u değil vak adete göre sayicaksin
Adetim 1 temmuzda oldu bu ay hesap düz adetin 13. Günü 13 temmuz

Ozaman benim çatlama günü tuttu kesin neyse 3.de öyle yapın bari napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…