- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım benim aynen oğlumun gönlüne göre oldu hayırlısı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inş zamanında hayırlısı ile
hamile kaldığın aya ve yaşa göre bakılıyor.
Benim ilk bebekte tuttu
Siz de bakın bakalım ilkinde ve bunda tutmuş mu
Ocak annelerinde herkeste tuttu.
X ler erkek, Q lar kız
Eki Görüntüle 2884208
Kızımda benim de tuttu ve Dr hariç herkes erkek diyor ama bunda da burda kız çıktı kesin sonuç 13ünde bakalım hayırlısı artık Dr da bişey söyler herhalde haftayaKızımda tuttu
Bunda da kız çıkıyor
Bende hiç hissetmiyorum hiç hemde hiçBen hiç hissetmiyorum artık ya hatta gaz bile yok
Kuzu say şimdi bak adetin 1. Günü 1Hahaha bebegimsin.com
Doktora gitmedim gitmeyeceğim canım bu ay olmazsa zaten gideceğim artık diye
Adetim dün bitti bakalım bu ayın 13-14ü gibi yumurtlamam olmasi lazım yani 27-29 arası regl zamanım
Allah razı olsun kuzucum Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallahOy masallh csnim oğlusun sagliklica gelsin inşallah
Sen öyle mi yapmıştın canım kızıKuzu say şimdi bak adetin 1. Günü 1
13. Gün ilişkiye gir kız istiosanerkek istiosan da 13. Gün girme emi ayın 13 u değil vak adete göre sayicaksin
EvetSen öyle mi yapmıştın canım kızı
ben de şöyle duymuştum, yumurta çatlamadan 2-3 gün önce birliktelik olursa kız, tam çatlama günü tek ilişki olursa erkek olma şansı yüksekmiş.Evettabi tabi gerçekten kızsa ama ben 12. Ve 14. Günü değerlendirmiştir 13. Te bı aksilik vardı ya yapamamistik üzülmüştüm hatta
Adetim 1 temmuzda oldu bu ay hesap düzKuzu say şimdi bak adetin 1. Günü 1
13. Gün ilişkiye gir kız istiosanerkek istiosan da 13. Gün girme emi ayın 13 u değil vak adete göre sayicaksin
Benimde 1 boşandı haydi Hayrini gör yeni ayın sana da tarih uğur getirsinAdetim 1 temmuzda oldu bu ay hesap düzadetin 13. Günü 13 temmuz
Ben kız ya da erkek istemiyorum ya özellikle ne gelirse mutlu olucamBenimde 1 boşandı haydi Hayrini gör yeni ayın sana da tarih uğur getirsin
Hahahahaha rabbim hatirlisini nasib etsin inşallah canım tez vakitteBen kız ya da erkek istemiyorum ya özellikle ne gelirse mutlu olucam
En İyisi hepsinde yapayım
Geçen ay ayak mayak dikmedimHahahahaha rabbim hatirlisini nasib etsin inşallah canım tez vakittesen 2 güne bir yap ayakları dik ne olur ne olmaz
Ozaman benim çatlama günü tuttu kesin neyse 3.de öyle yapın bari napimben de şöyle duymuştum, yumurta çatlamadan 2-3 gün önce birliktelik olursa kız, tam çatlama günü tek ilişki olursa erkek olma şansı yüksekmiş.
O da x kromozomları daha dayanıklı ama erkek olan y kromozomları daha hızlı olduğu içinmiş.