Adıyla yaşasın prensesim inşallah çok güzel isimler maşallah canım bizimki hazır Emir Alp olcak teyzesiArsoney ismi kısmetse bu arada ya efsun Aydilge ( büyülü ay perisi ) yada
Efsun selenge ( büyülü gökkuşağı )sen düşündün mü isim
Hayırlı olsun güle güle büyüsün içinde güle güle sağlıkla sıhhatle yatsın eskitsin kuZucuk ben hiç bişey almadım beşik puset gelecekAminnnn hepimizin ki inşallah canim yaaaolsun nasılsa bedava yapsın devlet boşver bende belki devlete giderim devletteki doktor yaptirt illaaa dediydi çünkü ama emin değilim büyük ihtimal yaptırmam gibime gelio kizcemin beşiğini aldık bile e ayy dayanamadım yanında bir ikili takım hastane çıkışı bide dış kasiyicisi aldım yaa kızlar için öyle güzeller ki zor tuttum kendimi
Bana sağlık ocağı verdi onu kullan dedi doktor ama kabız olacam diye kullanmak istemiyorumYok canım demedikullanmıyorum
Adlarıyla yaşasınlar sağlıkla huzurla inşallah canım seninkide çok guzellAdıyla yaşasın prensesim inşallah çok güzel isimler maşallah canım bizimki hazır Emir Alp olcak teyzesi
Aktivia yoğurtla flan destekle istersen canım ama hepsi farklı benim sağlık ocağı ağustosta çağırdı belki verirBana sağlık ocağı verdi onu kullan dedi doktor ama kabız olacam diye kullanmak istemiyorum
Yaaa çok sevindim içim kıpır kıpır oldu demek bir prenses geliyorKizceler nabarsiniz beaben kendi doktoruma gittim bugün anca yazmaya fırsat buldum . Oda kız olduğunu tescilledi onayladı kadına eminmisiniz bakın die 3 kez baktırdım ikili testin güzel çıkmış dedi ama bilki yaş riskinden dolayı 230 kadında bir dowm sendromu mevcut bunu bil dedi eğer istersen diğer testleri yaptirtabolir sin dedi dedim yaptirmicam dowm olsa ne olur cana kiyabilirmiyim kıpır kıpır içimde asla dedim haklısın boşver o zaman dedi. 3 lu önermedi yani gerek yok dedi 2 li gayet güzel çıkmış bence 3 luye gerek yok dedi. Renkli ultrasonuda varmış anaammmm kıpır kıpır zilli içerde herşey yolunda hamdolsun su hissettiğim kipirtilari sordum doğru olabilir mi die senin 2. Bebeğin tecrubelisin ve evet artık hissediyor olabilirsin gerçekten dedi yani gaz değil eyyy Arsoney
Amin saol canım darısı en kısa zamanda sana inşallahYaaa çok sevindim içim kıpır kıpır oldu demek bir prenses geliyorsağlıkla gelsin kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kizcen saglikla gelsin inşallah canimmmAminnnn hepimizin ki inşallah canim yaaaolsun nasılsa bedava yapsın devlet boşver bende belki devlete giderim devletteki doktor yaptirt illaaa dediydi çünkü ama emin değilim büyük ihtimal yaptırmam gibime gelio kizcemin beşiğini aldık bile e ayy dayanamadım yanında bir ikili takım hastane çıkışı bide dış kasiyicisi aldım yaa kızlar için öyle güzeller ki zor tuttum kendimi
Ben gaz dedikçe yok ben hissediyom dediniz al ossur durBen hala hiçbir şey hissetmiyorum
Hani 2.gebelik daha erken hissedilirdi. Kızımda 16.haftada hissetmiştim ilk halbuki.
Hehe emir alp mi ne tatlis masallah=)Erkek dedin dediğin tuttu canım inş gelir seninde başına hayırlısı olsun
Teşekkürler teyzesi darısı sana inşallah kuzummmmHehe emir alp mi ne tatlis masallah=)
Şimdi canım bu akşama kadar bende Bi oynadı mı yok uyku sersemi miydim yok damar mı attı yok elim mi çarptı diyordum amaaaaaaaBen hala hiçbir şey hissetmiyorum
Hani 2.gebelik daha erken hissedilirdi. Kızımda 16.haftada hissetmiştim ilk halbuki.
Günaydın canım
2'de randevum zaman geçmiyor
Ayy benim bu sefer 3b de gösterdi nasi alıp sarilasim geldi anlatamam kabil olsa her gün gidicem görmeye