Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kendinizi hazırlayın cuma günü iki test sonucumu alicam kısmetse yaş riski çıkacak büyük uhtimalle herkese atıp tuttum ama aglanirmiyim bilmiyorum . Teselli edecek arkadaşlara duyurulur
Yaw kötüyü çağırıp durma belki hiç çıkmayacak Allah Allah inş sende hiç birşey çıkmaz inşallah dlinide eşşek arısı soksun

Ben 3. Yüzde hemen yapsammi die düşünmeye başladım ikiz gibi buyusunler yaptım yaptım yoksa yaş gidio yapamam hahahahaha şakası bı yana sanırım baglaticam tuplerimi doğum sırasında yeter 2 tane
Ben de öyle düşünüyorum canım bunun hemen arkasından 3.yü yapıcam inşallah yaş geçiyo malum.
Hem madem tek çocuk hiç çocuk
2 çocuk çok çocuksa neden 3.sü olmasın ki

hamile kaldığın aya ve yaşa göre bakılıyor.
Benim ilk bebekte tuttu
Siz de bakın bakalım ilkinde ve bunda tutmuş mu
Ocak annelerinde herkeste tuttu.
X ler erkek, Q lar kız
Eki Görüntüle 2884208
Hihhh yanlış listeee oğlumda tutuyor ama bunda da erkek dio yaaaa hahahahahahah bakalım kısmet en kotu ctesi ogrenicez amannn beee sağlıklı olsun da

Hayırlısı olsun inş canım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olsunlar inşallah da kız oğlan ne fark eder ki Altay da pek güzelmiş gönlünüze göre olur inş canım

Yok kız en son dediğimde 9 gaftamiydi ne o kesin gazmistir da bu değişik kizz çok hafif ama benimki bide 1 h önde ya sanırım artık başlar yavaştan ona güvenion
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende hissediyom bişeyler bakalım

Ben 3. Yüzde hemen yapsammi die düşünmeye başladım ikiz gibi buyusunler yaptım yaptım yoksa yaş gidio yapamam hahahahaha şakası bı yana sanırım baglaticam tuplerimi doğum sırasında yeter 2 tane
Bende eşime dedim valla aynını 3.de yapak belki kız olur 2si ikiz gibi büyürler dedim saçmalama diyor valla totomo güvensem yaparım.

I ipti nasıl oldun ? Nerelerdesin ? Doktora gittin mi ? Adetin bitti mi ? Önümüzdeki adet tarihin kaç şimdi ?
Soracaklarim bu kaa

Süs falan bende de yok bende kalabalık sevmiyorum ama ilk eşyaların geldiği ev çift daireydi o karışık kafayla doldurmuşum evi hiç unutmam halı aldık 12 tane ona rağmen boş kalan o kadar çok yer vardı ki halıcı bunları kaç eve alıyorsun abla demişti bide mutfak eşyaları çok bende ama bu evde baya baya azalttım zaten azaltmasam evde 2. Çocuğa yer kalmıyordu

I ipti nasıl oldun ? Nerelerdesin ? Doktora gittin mi ? Adetin bitti mi ? Önümüzdeki adet tarihin kaç şimdi ?
Soracaklarim bu kaa
Hahaha bebegimsin.com
Doktora gitmedim gitmeyeceğim canım bu ay olmazsa zaten gideceğim artık diye
Adetim dün bitti bakalım bu ayın 13-14ü gibi yumurtlamam olmasi lazım yani 27-29 arası regl zamanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…