Yaw kötüyü çağırıp durma belki hiç çıkmayacak Allah Allah inş sende hiç birşey çıkmaz inşallah dlinide eşşek arısı soksunKızlar kendinizi hazırlayın cuma günü iki test sonucumu alicam kısmetse yaş riski çıkacak büyük uhtimalle herkese atıp tuttum ama aglanirmiyim bilmiyorum . Teselli edecek arkadaşlara duyurulur
Gazdır ooo hep öle diyon ossur geçerKızlar bu arada ben hafif hafif kipirtilar gissediom sanırım ciddi li
Heee tuttu 33 yaş sat 16 Mart erkek doğru demi seninki ne çıktıhamile kaldığın aya ve yaşa göre bakılıyor.
Benim ilk bebekte tuttu
Siz de bakın bakalım ilkinde ve bunda tutmuş mu
Ocak annelerinde herkeste tuttu.
X ler erkek, Q lar kız
Eki Görüntüle 2884208
Yok kız en son dediğimde 9 gaftamiydi ne o kesin gazmistir da bu değişik kizz çok hafif ama benimki bide 1 h önde ya sanırım artık başlar yavaştan ona güvenionGazdır ooo hep öle diyon ossur geçer
Ben de öyle düşünüyorum canım bunun hemen arkasından 3.yü yapıcam inşallahBen 3. Yüzde hemen yapsammi die düşünmeye başladım ikiz gibi buyusunler yaptım yaptım yoksa yaş gidio yapamam hahahahaha şakası bı yana sanırım baglaticam tuplerimi doğum sırasında yeter 2 tane
Hihhh yanlış listeeehamile kaldığın aya ve yaşa göre bakılıyor.
Benim ilk bebekte tuttu
Siz de bakın bakalım ilkinde ve bunda tutmuş mu
Ocak annelerinde herkeste tuttu.
X ler erkek, Q lar kız
Eki Görüntüle 2884208
Kızımda tuttuHeee tuttu 33 yaş sat 16 Mart erkek doğru demi seninki ne çıktı
Hayırlısı olsun inş canım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olsunlar inşallah da kız oğlan ne fark eder ki Altay da pek güzelmiş gönlünüze göre olur inş canımBen de erkek hissediyorum canım bize de bi Altay gelecek inşallah
İsmi bile hazır.
Doktor kız derse çok şaşırırım
Ha bu arada ocak annelerinde takvim paylaşmışlar ve cinsiyet hep tutuyormuş onda kız çıktı benim
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende hissediyom bişeyler bakalımYok kız en son dediğimde 9 gaftamiydi ne o kesin gazmistir da bu değişik kizz çok hafif ama benimki bide 1 h önde ya sanırım artık başlar yavaştan ona güvenion
Bende eşime dedim valla aynını 3.de yapak belki kız olur 2si ikiz gibi büyürler dedim saçmalama diyorBen 3. Yüzde hemen yapsammi die düşünmeye başladım ikiz gibi buyusunler yaptım yaptım yoksa yaş gidio yapamam hahahahaha şakası bı yana sanırım baglaticam tuplerimi doğum sırasında yeter 2 tane
Hihh seninki gazdır asıl hahahahahahahahahahahahahaHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende hissediyom bişeyler bakalım
Olabilir ossurunca geçiyor amaHihh seninki gazdır asıl hahahahahahahahahahahahaha
Hahahah yok ya dönme gibi değil sol üst kısımda sanki tekme de diyemem donmede diyemem bı değişik ve çok hafifOlabilir ossurunca geçiyor amasanki dönüyormuş gibi oluyor
Sağlıklı sıhhatli olsunlarda boşver takılma ona illaki hissedecezHahahah yok ya dönme gibi değil sol üst kısımda sanki tekme de diyemem donmede diyemem bı değişik ve çok hafifhayırlısı ya artık hissederim zaten yeter gari
Hahahaha ayaklarını usutmuyorsundurBen hiç hissetmiyorum artık ya hatta gaz bile yok
Süs falan bende de yok bende kalabalık sevmiyorum ama ilk eşyaların geldiği ev çift daireydi o karışık kafayla doldurmuşum evi hiç unutmam halı aldık 12 tane ona rağmen boş kalan o kadar çok yer vardı ki halıcı bunları kaç eve alıyorsun abla demişti bide mutfak eşyaları çok bende ama bu evde baya baya azalttım zaten azaltmasam evde 2. Çocuğa yer kalmıyorduCanım ben evlendiğimde hiç çeyizim yoktu diyebilirim
Evlenirken alırım kafasındaydım hepher şeyi evlendikten sonra aldık peyderpey.
Çok eşya sevmiyorum gereksiz süs püs biblo asla olmayacak mesela.
Ben 2+1 den 3+1 e geçtim zor sığdım. bi de eski evime nasıl sığmışım şaşırıyorum
Hahaha bebegimsin.com