Deli kızzzTerbiyesiz konusmiyim dedim t ile t ile hahahahahaha
Günaydın ya sen nasıl pozitif birisin yaaamaşallah sana ticini kası güzel haberlerini bekliyoruz canım
Maalesef kızlar devlet drları 3lüden önce söylemiyor ayın 13ünde 3lü taramaya gidicem kısmetse o zaman söylicek yine bana hasret yine bana hüsran varAminn Allah razı olsun canım sende hayırlı haberler alacağın güzel bir gün olsun inş canım rabbim hepimizi zamanı gelince sağlıklı bir şekilde doğum yapıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Yaa su devlet doktorlariMaalesef kızlar devlet drları 3lüden önce söylemiyor ayın 13ünde 3lü taramaya gidicem kısmetse o zaman söylicek yine bana hasret yine bana hüsran var
Canım kimyasal gebelik için ilk hamile kaldığında oglumdan oncekinde gitmiştim doktorumun açıklaması şöyle ; kimyasal gebelik dediğimiz olay zararlı dlyada düşük gibi değerlendirilen bir durum değildir her kadın da kimyasal olduğunu anlamaz adetim gecikti mevsimsel yada bunalimdan vs der geçer dedi sonrasında kürtaj vb durum olunmadigindan da korunmak gerekmez üstüne hemen gebe kalabilirsiniz demişti.Kızlar selam
Kanamam yoğun başladı ama iyiyim şükür ağrım azaldı.
Kimyasaldan sonra sizce doktora gideyim mi siz gittiniz mi ne dedi doktor
Korunmak lazım mı
Birde canım degerlerine göre yada sata göre kaç haftalık olduğu da önemli aman şimdi aklıma geldi ihmal etme bence bı git kontroleKızlar selam
Korunmak lazım mı
Tanıdığım herkeste böyle olmus kimyasalin ertesi ay hamile kalmışlarCanım kimyasal gebelik için ilk hamile kaldığında oglumdan oncekinde gitmiştim doktorumun açıklaması şöyle ; kimyasal gebelik dediğimiz olay zararlı dlyada düşük gibi değerlendirilen bir durum değildir her kadın da kimyasal olduğunu anlamaz adetim gecikti mevsimsel yada bunalimdan vs der geçer dedi sonrasında kürtaj vb durum olunmadigindan da korunmak gerekmez üstüne hemen gebe kalabilirsiniz demişti.
Ben 2 çocuğumda da ilk önce kimyasal ertesi ay hamile kaldım rabbim sana da nasib etsin inşallah
Ancak yine de bir kontrolden gecmende fayda var elbette belki vitamin verir ne bilim öneride bulunur vs vs
Değerim 70ten fazla yükselmedi canım bugün yani kanamanin başladığı gün 5+0 olacaktı.Birde canım degerlerine göre yada sata göre kaç haftalık olduğu da önemli aman şimdi aklıma geldi ihmal etme bence bı git kontrole
Yine git kuzum sen yaa 1 aylık gebelik sayılır ok bı mudahaleye Gerek yok ama içinde kalmasın sonuçtaTanıdığım herkeste böyle olmus kimyasalin ertesi ay hamile kalmışlar
Hayırlısıyla bana da nasip olsun
Değerim 70ten fazla yükselmedi canım bugün yani kanamanin başladığı gün 5+0 olacaktı.
Pfff tam da yola cikicaz da ondan gidim mi gitmim mi diyorum yoksa giderim deYine git kuzum sen yaa 1 aylık gebelik sayılır ok bı mudahaleye Gerek yok ama içinde kalmasın sonuçta
Wala hele ki yola çıkacak olsam ben kesin 2 ara bir derede herhangi bir kadindogumcuya uğrar öyle kafam sakin giderdimPfff tam da yola cikicaz da ondan gidim mi gitmim mi diyorum yoksa giderim de
Canım ben gitmemiştim bir defa olduğu için tekrarlarsa giderim diye düşünmüştüm. Çok şükür diğer ay regl oldum tam günümde hiç bozmadı düzenimi, ertesi ay da hamile kaldım.Kızlar selam
Korunmak lazım mı
Devlette genelde ikinci çocuksa söylemiyormuş sanırım doktorlar.Maalesef kızlar devlet drları 3lüden önce söylemiyor ayın 13ünde 3lü taramaya gidicem kısmetse o zaman söylicek yine bana hasret yine bana hüsran var
Du bakam kocama sorayım usenecek miWala hele ki yola çıkacak olsam ben kesin 2 ara bir derede herhangi bir kadindogumcuya uğrar öyle kafam sakin giderdim
Yine aynı gün gidiorus kontroleDevlette genelde ikinci çocuksa söylemiyormuş sanırım doktorlar.
Ben de çok sabırsızım hemen öğrenmek istiyorum.
Önümüzdeki hafta şehirdışına çıkıcam memlekete 2 aya yakın kalıcam.
Şimdiden ordan bi doktordan randevu aldım 12 temmuza.
İnşallah öğreniriz artık.
Canım regl olduğun tarihe göre mi oldun yoksa kimyasal olmasa regl olacağın tarihe göre miA
Canım ben gitmemiştim bir defa olduğu için tekrarlarsa giderim diye düşünmüştüm. Çok şükür diğer ay regl oldum tam günümde hiç bozmadı düzenimi, ertesi ay da hamile kaldım.
Benim de tam 5 haftalıkken başlamıştı kanamam.
Kimi doktorlar bir ay korun diyormuş kimisi gerek yok diyormuş.
Aslında gitsen daha iyi olur canım.
29 günde bir olurum canım hep.Canım regl olduğun tarihe göre mi oldun yoksa kimyasal olmasa regl olacağın tarihe göre mi
Tamam canım zaten ovulasyon yapacağım29 günde bir olurum canım hep.
Kimyasalın başladığı günden sonra 29.günde oldum.
Sen de ilk gün olarak bugünü say eğer bugün başladıysa kanaman.
Araçla 8 saat, kızımla o 10 saate çıkıyorYine aynı gün gidiorus kontrolebence biz aynı gün dogurucaz vak gorursun kız memleket kaç saat yolculuk araçla mi uçakla mi
Bende ağustosta planlıyorum 19 20 h olucak ama araçla 11 saat uçakla da 1.5 saat flan çok kararsızım gidip gitmemekte
Doktora sordum zaten ağrı kanama vb bir durum olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ne bileyim ben hiç yapmadım o kadar uzun yolculuk bakalım kısmetAraçla 8 saat, kızımla o 10 saate çıkıyor
Eşyamız çok bi de uçakla sıkıntı olur, arabayla dura dinlene gidiyoruz.
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
İlkinde de yine yolculuk etmiştim böyle onda daha ileri haftalardı bi de.
Saat başı durup biraz yürüyüş yapıp devam ederiz.