Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap canım ama yaşadığınızı paylaştınız çok da teşekkür ederim ilginiz alakanız için olsun sonuçta her belirti herkesde aynı olmuyor.
Yok öyle değil birden fazla kişi ay sole ay böle diyince insan umitleniyor ister istemez hakkında en kısa sürede hayırlısı olsun inşallah canım

Hayırlısı olsun canım.. aşılaman tutacak inşallah

canm benim sen guclu ve dirayetlisin yilmadan devam edecegini biliyorum Rabbim geciktiriyosa guzellestiriyordur hakkında hayırlısi olsunhiccc uzulmeee.

Artık üzülmüyorum inancım bitmedi bitmeyecek yılmadan devam bu yolda. Pozitif olsaydı tat dan yenmezdi ama nasip değilmiş. Güzelleştirsin hiçbirimizi kötü şeylerle sınamasın

Artık üzülmüyorum inancım bitmedi bitmeyecek yılmadan devam bu yolda. Pozitif olsaydı tat dan yenmezdi ama nasip değilmiş. Güzelleştirsin hiçbirimizi kötü şeylerle sınamasın
Senin bu hiç yılmamana, sürekli pozitif, umutlu olup yola aynen devam etmene hayranım canım

Senin bu hiç yılmamana, sürekli pozitif, umutlu olup yola aynen devam etmene hayranım canım

Ama napayım canım.
Elimizde değil ki negatif pozitif görmek.
Ve üzülmek için değmez bazı şeyler oluyorsa da olmuyorsa da hayır vardır.
Allah kimini varlığıyla kimini yokluğuyla sınar yinede sağlıklı sıhhatli evlatlar versin verecekse.
Ben inanıyorum birgün herşey çok güzel olacak

Oyy kuzum yaa hayırlısı olsun inş herşeyde var bir hayır rabbim gecktirmeden güzelleştirir inşallah tez zamanda tez vakitde aminn

Bende eymene hamile olduğumu hcg18 ile öğrendim doktor dış gebe olabilir dedi hocam dedim biz tatile gidecez yola gitsem bişey olurmu dedi gideceksen git ama 2 güne bir kan ver dedi neyse tatile gittik eşimin omzuna çıkıp denize atlıyordum çok şükür yine birşey olmadı

Geçmiş olsun canım Allah inşallah bir dahaki aya sağlıklı bir bebek nasip eder herşey de vardır bir hayır gecikiyorsa güzelleşiyordur buna eminim temmuz uğuruyla gelsin inşallah her zaman duamdasın

İnşallah temmuz sana da uğurlu gelir canım Allah tez vakitte gönlündeki duanı kabul edip sağlıklı bir bebek nasip etsin sana pozitif olman çok güzel sende her zaman duamdasın

Amin canım aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Günaydın kızçeler hayırlı sabahlar
5temmuzda olan randevumu bugün 10:30 da boşluk bulup değiştirdim inşallah herşey yolundadır ve bugün cinsiyeti öğrenirim
Rabbim: bu güzel 1 temmuz sabahı kuşlar öterken, güneş yavaş yavaş yakmaya başlarken ve yasakların tümü kalkmışken kimin ne duası varsa hayırla ve sağlıkla kabul eylesin inşallah

Hayırlı haberler alacağımız bir ay olsun inşallah sağlık, hayır, umut ve sabır ile..

يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا اسْتَع۪ينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلٰوةِۜ اِنَّ اللّٰهَ مَعَ الصَّابِر۪ينَ

Yâ eyyuhe-lleżîne âmenû-ste’înû bi-ssabri ve-ssalât(i)(c) inna(A)llâhe me’a-ssâbirîn(e)

Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.

Bakara suresi 153. Ayet

Günaydın ya sen nasıl pozitif birisin yaaa maşallah sana ticini kası güzel haberlerini bekliyoruz canım

Sağolasın kuzum

Aminn Allah razı olsun canım sende hayırlı haberler alacağın güzel bir gün olsun inş canım rabbim hepimizi zamanı gelince sağlıklı bir şekilde doğum yapıp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…