Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı inşallah sen hissediyorsun gerçekten
Kuzu dicem şimdi kizcan belki uzulcen ama onca ise o bebe tutunamadı diyim sana aynı hatayı ben yaptım yeminle vak silik çizgiyi gördüğüm halde koltuk çekmek eğilim yer silmek mutfak dolaplarında uzanmak vb bordürü şey yaptım ve kimyasal oldu tutunamio bı kadın gerçekten bebek planladiginda dikkat edecek ya tamam rabbim onu kısmet ettiyse yy uksekten atlasan bile tutunuyor ama önce tedbir sonra tevekkül her zaman

Canım bebek sağlıklıysa her türlü tutunur. Kimyasal gebelikler genelde kromozom bozukluğundan olur demişti bana doktorum. Vücut sağlıksız gebelikleri sonlandırırmış. Ama tabi yine de dikkat etmekte fayda var.

Ya tabi aslında bakma benim soylediklerim halk ağzı sadece ama insan hep acaba mi dio işte kuzum yaa

aynen katıliyorum cunku benim iliskiden sonra test yapana kadar tonla is yaptim ben kalktim kendi ellerimle birsuru lahmacun hamuru actim belim koparcasina agrimisti hatta iliskiden sonra test yapana kadar o zaman dilimi cok kritik donemde ben ev temizligi yapiyordum bahar temizligi perdelere kadar yikamistik tutunacagi varsa her turlu tutunuyor test yapinca bende korkmustum o kadar is yapmistimki acaba bebek tutunmusmudur die korkmustum ama kesinlikle sperm ve yumurta kalitesiyle ilgili bencede.

Ben ilk bebeğimde tam döllenme zamanı bilmeden karından röntgen çekinmiştim eşim de o ay kutu kutu antibiyotik kullanmıştı. Çok şükür bi şey olmadı sağlıklı doğmuştu kızım.
Bi de yaylaya çıkmıştık karda metrelerce kaymıştım poşetin üstünde düşe kalka yuvarlana taklalar aça aça
Ay ne cahilmişim
Bunda bebek düşünmeye başladığım andan itibaren daha dikkatliyim

Bende kızımda bayram temizligi yapmıştım koca koca koltukları kendim çektim faln ama elhamdülillah bişey olmamış sağlıkla doğdu kızım.. dünyada nasibi varsa ne yaparsan yap bişey olmuyor.. ama duseceksede istersen pamuklara sarıl yat yinede düşüyor işte allh hayirlisini versin herkese

Yusra-61 canim bacak agrisi kesinlikleee hamileleik belirtisi ben sol bacagimin agrimasindan suphelenip test yapmistim hamilesin bence

Bilmiyorm ki kuzum bende geldm acilde kan verdim sonuç çıksın yoksa gidip aşılama için rapor almalıyım kendi doktorm yine yok hastane bomboş hasta yok artık sabıttı doktorlar pandemi diyerek izinlere doymadı benim doktor.

"önce tedbir sonra tevekkül her zaman"
Yinede bunu göz önünde bulunmak lazım demek istediğini çok iyi anlyorum... Yani ben ne kadınlar biliyorm 9 ay yatarak çocuk dünyaya getirmek zorunda kalıyor her beden bir değil

Sonucunun güzel gelecegine inanıyorum Allah'ın izni ile

Ilk gebeliklerde biraz acemilik oluyor sanirım ister istemez.

Yine bir NEGATİF daha yedim.
Doktor yarın varmış bana doktor lazım değil sekreteri lazım. İnşlh yarın hasta olurum biran önce yoksam tekrar aşılamam kalacak. Ayy bir ağız kavgasının ortasına düştüm hastane ana baba günü yok böyle birşey kaçtım resmen.. T tulperde Blntkbra Arsoney Z zesamu93
I ipti gel kuzum seninle yeni aylara yeni umutlara kaldık

Ne diyim bilemedim ( bidaha kimseye yorum yapmicam ) kaç çıktı ki sonuç

canm benim sen guclu ve dirayetlisin yilmadan devam edecegini biliyorum Rabbim geciktiriyosa guzellestiriyordur hakkında hayırlısi olsunhiccc uzulmeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…