Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora sordum zaten ağrı kanama vb bir durum olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ne bileyim ben hiç yapmadım o kadar uzun yolculuk bakalım kısmet
Ben ilkinde 11 saat otobüs yolculuğu yapmıştım 22 haftalıkken. E o da saat başı durmuyor malum, artık koridorda geziyordum saat başı
Ne cesaret.. şimdiki aklım olsa tek başıma bi de hele ki otobüsle asla yolculuk falan yapmazdım.
Ama arabayla sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
12 temmuzda neden gidiyosun canım, 3lü yaptıracak mısın?

Aylık canim rutin kontrolüm 12 temmuzda. bilmiyorum doktorum 3 luden henüz bahsetmedi ayın 9 unda devlette ki ikili sonucunu almaya gidicem gitmisken kadindogum doktorundan randevu almak zorundasın test sonucu için aldım bakalım belki 12 sindeki kontrolü bir hafta ileri atarım

Wala kimisi e lunun güvenilirliği ikiliden bile daha az gereksiz test diyen çok var dur aklıma düştü oğlanın dosyasını cikartayim bakayım. Ben yaptırmadım die hatirliyorum ama incelicen özel bir ismi varmı bu 3 lunun

Yok sanırım bildiğim kadarıyla başka ismi.
Ben kızda yaptırmamıştım, doktor ikili sonucu iyi çıktı diye gerek görmemişti, zaten ona güvenmediğini söylemişti.
Bunda da yaptırmicam.
İkili sonucun iyiyse bence hiç karıştırma aklını.

2 saattir dosyayı inceliyorum 17. H da hastane dekontlarini bile saklamisim manyaklik hahahaha yok bende yaptırmadım canım ikili ve detaylı ultrason dan başka test yok olsa kesin disyamda olurdu zaten hatırlıyorum gerek görmemişti ama acaba dedim geçmiş zaman sonuçta

Valla canım ağız birliği yapmışlar sanki cinsiyet bakmıyoruz 3lüyü yaparken söylüyoruz bu hafta belli olmaz diyor gittiğim 2 Dr da devlet söylemiyor yani oysaki kızımda 12. Haftamda söylemişti özel Dr erkek kız farketmiyor evlat bizim canımız ama merak ediyoruz kıza soruyoruz kardeşin kız mı erkek mi diye sürekli erkek diyor Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 10 gün daha bekliycez bakalım hayırlısıyla öğrenelim de
İnşallah canım valla 13ünde mecbur söylicek artık kaçarı yok kalkmam o usgden bu sefer yeter da çatladık
Ben kızımda özele gitmiştim sonucum iyiydi ama yine de 3lü yaptırmıştı bunda devlete gidiyorum Dr yine istedi sonucum yine iyi ama herhalde cinsiyet için diyorum ben
Devlette direk 2li arkadan 3lü istiyorlar bütün drlar aslında benimde sonucum iyi ama şimdi düşünüyorum da herhalde cinsiyeti söylicekler diye istiyorlar

Benim 6 gün sürmüştü ama 10 gün falan sürdü diyenler var reglin.
Sen erken yumurtluyordun değil mi, kanaman biter bitmez başlayın canım denemelere korunmayacaksan eğer.
Korunmayı düşünmüyorum canım.
Yoğun kanamam su an yani herhalde bitecek normal hızında 4-5 günde

Yok yavrum ya ilkinde bende devletteydim ki riskli gebelik grubunda takipliydim sorumluydu gebeliğim ama istemediler hepsi farkedior işte bence detay istemeleri güzel bişi

Allah kolaylık versin kusum

Anam kolay gelsin kendini yorma olduğu kadar yap herşeyi ölüm yok ucunda boşver eşya içeri girdim mi herşey olur şehir dışına çıkaracağın bavulları ayrı yapmaya çalış ev yerlesmese bile alır cikiverirsin rahat olur

Allah'ım yardımcın olsun hem sıcak hem hamişlik. Zor olur dikkat et kendine inş yardım eden birileri vardır

Günaydın deli kızzzzzz
Çok gençmiş canım rabbim yardımcısı olsun şifa versin ailesine bağşlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…