Ben ilkinde 11 saat otobüs yolculuğu yapmıştım 22 haftalıkken. E o da saat başı durmuyor malum, artık koridorda geziyordum saat başıDoktora sordum zaten ağrı kanama vb bir durum olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama ne bileyim ben hiç yapmadım o kadar uzun yolculuk bakalım kısmet
Benim 6 gün sürmüştü ama 10 gün falan sürdü diyenler var reglin.Tamam canım zaten ovulasyon yapacağım
Yumurtlamam kanama sırasında geçer mi diye düşündüm de geçmez o zaman inşallah
Aylık canim rutin kontrolüm 12 temmuzda. bilmiyorum doktorum 3 luden henüz bahsetmediBen ilkinde 11 saat otobüs yolculuğu yapmıştım 22 haftalıkken. E o da saat başı durmuyor malum, artık koridorda geziyordum saat başı
Ne cesaret.. şimdiki aklım olsa tek başıma bi de hele ki otobüsle asla yolculuk falan yapmazdım.
Ama arabayla sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
12 temmuzda neden gidiyosun canım, 3lü yaptıracak mısın?
Wala kimisi e lunun güvenilirliği ikiliden bile daha az gereksiz test diyen çok var dur aklıma düştü oğlanın dosyasını cikartayim bakayım. Ben yaptırmadım die hatirliyorum ama incelicen özel bir ismi varmı bu 3 lununBen ilkinde 11 saat otobüs yolculuğu yapmıştım 22 haftalıkken. E o da saat başı durmuyor malum, artık koridorda geziyordum saat başı
Ne cesaret.. şimdiki aklım olsa tek başıma bi de hele ki otobüsle asla yolculuk falan yapmazdım.
Ama arabayla sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.
12 temmuzda neden gidiyosun canım, 3lü yaptıracak mısın?
Yok sanırım bildiğim kadarıyla başka ismi.Wala kimisi e lunun güvenilirliği ikiliden bile daha az gereksiz test diyen çok var dur aklıma düştü oğlanın dosyasını cikartayim bakayım. Ben yaptırmadım die hatirliyorum ama incelicen özel bir ismi varmı bu 3 lunun
2 saattir dosyayı inceliyorumYok sanırım bildiğim kadarıyla başka ismi.
Ben kızda yaptırmamıştım, doktor ikili sonucu iyi çıktı diye gerek görmemişti, zaten ona güvenmediğini söylemişti.
Bunda da yaptırmicam.
İkili sonucun iyiyse bence hiç karıştırma aklını.
Valla canım ağız birliği yapmışlar sanki cinsiyet bakmıyoruz 3lüyü yaparken söylüyoruz bu hafta belli olmaz diyor gittiğim 2 Dr da devlet söylemiyor yani oysaki kızımda 12. Haftamda söylemişti özel Dr erkek kız farketmiyor evlat bizim canımız ama merak ediyoruz kıza soruyoruz kardeşin kız mı erkek mi diye sürekli erkek diyorYaa su devlet doktorlaridevlet sırrı mübarek gerçi anlamaya da çalışıyorum hala gunumuDlzde erkek bebek değil die karısını veya çocuğu öldürmeye çalışan canı insan dışı varlıklar mevcut malesef ki neyse güzel dusunelim biz rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
İnşallah canım valla 13ünde mecbur söylicek artık kaçarı yok kalkmam o usgden bu sefer yeter da çatladıkDevlette genelde ikinci çocuksa söylemiyormuş sanırım doktorlar.
Ben de çok sabırsızım hemen öğrenmek istiyorum.
Önümüzdeki hafta şehirdışına çıkıcam memlekete 2 aya yakın kalıcam.
Şimdiden ordan bi doktordan randevu aldım 12 temmuza.
İnşallah öğreniriz artık.
Ben kızımda özele gitmiştim sonucum iyiydi ama yine de 3lü yaptırmıştı bunda devlete gidiyorum Dr yine istedi sonucum yine iyi ama herhalde cinsiyet için diyorum benAylık canim rutin kontrolüm 12 temmuzda. bilmiyorum doktorum 3 luden henüz bahsetmediayın 9 unda devlette ki ikili sonucunu almaya gidicem gitmisken kadindogum doktorundan randevu almak zorundasın test sonucu için aldım bakalım belki 12 sindeki kontrolü bir hafta ileri atarım
Devlette direk 2li arkadan 3lü istiyorlar bütün drlar aslında benimde sonucum iyi ama şimdi düşünüyorum da herhalde cinsiyeti söylicekler diye istiyorlarYok sanırım bildiğim kadarıyla başka ismi.
Ben kızda yaptırmamıştım, doktor ikili sonucu iyi çıktı diye gerek görmemişti, zaten ona güvenmediğini söylemişti.
Bunda da yaptırmicam.
İkili sonucun iyiyse bence hiç karıştırma aklını.
Korunmayı düşünmüyorum canım.Benim 6 gün sürmüştü ama 10 gün falan sürdü diyenler var reglin.
Sen erken yumurtluyordun değil mi, kanaman biter bitmez başlayın canım denemelere korunmayacaksan eğer.
Yok yavrum ya ilkinde bende devletteydim ki riskli gebelik grubunda takipliydim sorumluydu gebeliğim ama istemediler hepsi farkedior işte bence detay istemeleri güzel bişiValla canım ağız birliği yapmışlar sanki cinsiyet bakmıyoruz 3lüyü yaparken söylüyoruz bu hafta belli olmaz diyor gittiğim 2 Dr da devlet söylemiyor yani oysaki kızımda 12. Haftamda söylemişti özel Dr erkek kız farketmiyor evlat bizim canımız ama merak ediyoruz kıza soruyoruz kardeşin kız mı erkek mi diye sürekli erkek diyorAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 10 gün daha bekliycez bakalım hayırlısıyla öğrenelim de
İnşallah canım valla 13ünde mecbur söylicek artık kaçarı yok kalkmam o usgden bu sefer yeter da çatladık
Ben kızımda özele gitmiştim sonucum iyiydi ama yine de 3lü yaptırmıştı bunda devlete gidiyorum Dr yine istedi sonucum yine iyi ama herhalde cinsiyet için diyorum ben
Devlette direk 2li arkadan 3lü istiyorlar bütün drlar aslında benimde sonucum iyi ama şimdi düşünüyorum da herhalde cinsiyeti söylicekler diye istiyorlar
Bence git kuzum bir muayne ol işini sağlama al inş hamiş kalırsın hemencikKızlar selam
Kanamam yoğun başladı ama iyiyim şükür ağrım azaldı.
Kimyasaldan sonra sizce doktora gideyim mi siz gittiniz mi ne dedi doktor
Korunmak lazım mı
Günaydın şekerimGünaydın kızlar
Allah kolaylık versin kusumKızlar bugün itibariyle evimizin tadilatı bitti şükür.
Yarından itibaren taşınmaya başlıyoruz inşallah.
Perşembe şehirdışına çıkıcaz o zamana kadar taşınıp yerleşmemiz lazım.
Birsürü iş var gözümde büyüyor hepsi
Kuzum ildisina cikicaz o yüzden ikilemdeyim vakit bulursam gideceğimBence git kuzum bir muayne ol işini sağlama al inş hamiş kalırsın hemencik
Anam kolay gelsin kendini yorma olduğu kadar yap herşeyi ölüm yok ucunda boşver eşya içeri girdim mi herşey olur şehir dışına çıkaracağın bavulları ayrı yapmaya çalış ev yerlesmese bile alır cikiverirsin rahat olurKızlar bugün itibariyle evimizin tadilatı bitti şükür.
Allah'ım yardımcın olsun hem sıcak hem hamişlik. Zor olur dikkat et kendine inş yardım eden birileri vardırKızlar bugün itibariyle evimizin tadilatı bitti şükür.
Günaydın deli kızzzzzzCümleten günaydın kizlar mutlu hafta sonları
Ben kötü bir haber ile uyandım hafta sonuna inşallah böyle gitmez esimin amcasinin oğlu çok genç 37 yaşında beyin kanaması geçirmiş hastanede moralim yerlerde