Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah şifa versin kuzum inşallah

Sağ olun kızlar, kendimi yormicam dedim ama olmuyor.
Eşim her şeyi aşırı mükemmel yapmaya çalıltığından işler uzuyor, ya hu bi gardrop 4 saatte silinir mi tam 4 saatte bi gardrobu sildi adam.
Elinden alıp hemen bitiresim geliyor öyle olunca da yorucu oluyor haliyle.

Gözün aydın canım Allah kolaylıklar versin inşallah
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun canım, nasıl durumu?
Saol canım vala akşam üzeri görmeye gittik genelde uyutuluyor normal odaya almışlar ama hayatı tehlike devam ediyormuş devlet Hastanesi'ne sevk ettirmek için uğraşıyorlar en yakın teşekküllü özel hastaneye götürmüş ambulans

Ya kızlar bişi sorucam sabahtandir sol kasığımda sanki boşluğumda gibi ağrı var oturup kalkarken de batma gibi oluyor canım skdi acile mı gitsem yaşayan var mı rahim buyudugunden ağrı olabilir diye biliyorum ama bilemedim bı fikir verin bana yaaa

Bende de oluyor hala oturup kalkarken iki kasığımda da batma oluyor.
Genelde olağan bi şey ama için rahat etmiyorsa git bence acile.

Yarın da geçmezse gideyim gece gece oglani bırakmıyim diyorum gece beni gormesse apartmanı yıkar doğuma da yanımda gotuturcem sanırım
Benimki de öyle yapışık ikiz gibiyiz.
Evin içinde kuyruk gibi peşimde.
Tuvalete falan girdiğimde kapıda bekliyor.
Şu sıralar daha bi düşkün oldu bana bebek gelince ne yapacağız hiç bilmiyorum

Benimki de öyle yapışık ikiz gibiyiz.
Evin içinde kuyruk gibi peşimde.
Tuvalete falan girdiğimde kapıda bekliyor.
Şu sıralar daha bi düşkün oldu bana bebek gelince ne yapacağız hiç bilmiyorum
Bebek konusunda pek bı olumlu benim ki ta inşallah degismez bugün pazara onuda götürdüm 1 yıl aradan sonra yakıcılar toka satan tezgaha koştu toka almak istedi oğlum kız şeyleri oblar napicaksin dedim hayirrr anneee kardeşime Alicam dio. Her yerde mesela kardeşine bişi beğenir almak ister. İnşallah degismez
Bugün üzdü beni durup dururken dedim anneee bebek gelince babamda işe gidince sen ikimize birden nasıl vakicaksin dedi ben şok ( kuzeni geliyor bazen alt katta babanne varya bazen yorgun oluyorum bana felmesine izin vermiyorum çünkü aşırı kuduruyorlar ikisi beraberken ben iki çocuğa bakamam şuan diorum mesela kayinvalideme) demek aklında yer ediyor.
Aldım karşıma oturttum anlattım kuzeni ile kardeşinin farkını şuan hamileliğimde böyle olduğunu vs vs anladı gibi görünüyor ama

Ay maşallah abi olmuş şimdiden
Benimki hala bi kardeşi olacağını bilmiyor, şu huysuz, yapışık dönemlerini atlatalım artık yavaş yavaş söylemeye başlarım abla olacağını.

Önce yeni doğan bebek resimleri i göster bence hakkinda konuşmayı dene bakalım tepkisi ne olacak
Hiç sevmiyor bebekleri ilgisini çekmiyor
Yeğenim var en son şubatta gördük 3 aylıktı, hiç yüzüne bile bakmadı
Gel kızım sev diyorum, hadi konuş gülsün falan diyorum hiç umrunda değil. Benimki büyük çocuklarla iyi anlaşıyor, kendi yaşıtlarıyla da değil, kendisinden 3-5 yaş büyük çocuklarla güzel anlaşıyor.

Benimkide normalde öyle yani büyüklerle anlaşıyor ama ben çok fazla konuşuyorum minicik ayakları olucak vs die bı ara babası benim onun diodu alışır seninkide zamanla ama bence söylemek için gecikme gerçi psikologlara baksan kısa süre kalana kadar söylemeyin diyorlar ama her çocuk kendine münhasır işte canım

Canım benimde sağ kasığım batıyor bugün hafif hafif hayır olsun bende rahime bağlıyorum hayırlısı bakalım

Yarın da geçmezse gideyim gece gece oglani bırakmıyim diyorum gece beni gormesse apartmanı yıkar doğuma da yanımda gotuturcem sanırım
Kuzum regl zamanın gelmiştir. Ben bu dediğin ağrıyı 3 ay her regl vaktim geldiğinde yaşamıştım

Kuzum regl zamanın gelmiştir. Ben bu dediğin ağrıyı 3 ay her regl vaktim geldiğinde yaşamıştım
Aaaa kizzz hakkattt doğru dedin regl zamanım bugün biraz hafifledi çok şükür cuma günü ikili yaptirdigim hastanede c.tesi günüde kendi doktorumda randevum var zaten

Aaaa kizzz hakkattt doğru dedin regl zamanım bugün biraz hafifledi çok şükür cuma günü ikili yaptirdigim hastanede c.tesi günüde kendi doktorumda randevum var zaten
Canım aynen regl zamanı illa ağrı oluyor. Tedirgin olma. Benim kızım da da ilk aylar hep adet günlerimde ağrım oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…