Kızlarrr bennn hamileyim yazarsın inşallahAklıma kist getirdi hiç de hayatım da kist olduğunu duymadım kendimi ama klomen yapar diyorlar yumrtlama yok kuzum yaptım silik çıktı o. Neyse yarın olsun zaten doktora gideceğim kan verip rapor çıkartacağımbetaya da bakarlar zaten. Yazarım sizlere.
Oyyy kuzum hiç sıkma canını var bir zamanı vakti inş olacak Allah'ın izniyle üzülüp morel bozmak yok aynı hızla devam canım benimYine bana hüsran sag olun canım iyi dilekleriniz yetiyor
Cok tatlısınız belki ilerde bisi olursa yine size danisabilcem ne güzel valla oh minnoslarim benimOyyy kuzum hiç sıkma canını var bir zamanı vakti inş olacak Allah'ın izniyle üzülüp morel bozmak yok aynı hızla devam canım benim
İnşallah vardır minnoşum inşallah Allah'ım seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin bıcır bıcır bi prenses nasip etsin senin gibi kuzummmm
Anam sende ben gibi uykucu hamiş olacan
Evet bi oynasaydıYaaaa sacmalamaaaaaaahala bende de oluo ay bı oynasaydi bilseydim vs die kötü enerji göndermek yok evrene
Ay çok heyecanlı etiketle beniiiiiBilmiyorum ya sol sağ gezdi ağrı şimdi sağda kaldı şaka gibi üşüme oluyor arada yanıyorum akıntım var adet oldum sanıyorum diyorm yok.Valla işk defa da böyle şey geldi başıma. Yarın direk doktora rapor için gideceğim orada kan veririm teste gerek kalmaz canım
İnşallah kuzum inşallah amiiinSaçmalama güzel düşün zaten çok istediğin için insan inannamıyor oyüzden umutsuz oluyor insan sıkma canını güzel olacak sonucun inşallah
Çok şükür ki hamile kaliyorsun canım, o çizgiyi yillarca göremeyenler varHaha aynen yaaa
Evet bi oynasaydı
Ay çok heyecanlı etiketle beniiiii
Hadi yaa üzüldüm canımArtmamış kızlar düzenli geçen hafta çarşamba 35ti su an 62
Çıktımı sonucun canımİnşallah kuzum inşallah amiiin
Aaaa tabiki her zaman kuzumCok tatlısınız belki ilerde bisi olursa yine size danisabilcem ne güzel valla oh minnoslarim benim
Hayırlısı olsun kuzum demekki sağlıklı sızdı öyle düşün vardır rabbimmin bir bildiğin demekki rahim hazirlandı bebişe merak etme yakın zamanda tutar Allah'ın izniyle oyyy canım sakın üzülmeArtmamış kızlar düzenli geçen hafta çarşamba 35ti su an 62
Canım kimyasal demekki ben 2 gebeligimde de öncesinde hep kimyasal yaşadım emin ol önümüzdeki ay hamilesin üzme canını vardır Rabbimin bir bildiğiArtmamış kızlar düzenli geçen hafta çarşamba 35ti su an 62
Kimyasalmis kuzum. Hayırlısı olsun değerim 48e düşmüş inşallah regl olurum hemenHadi yaa üzüldüm canımkimyasal mı olacak acaba. Ama bunun arkası hemen geliyor yine gebelik canım üzülme hatta kimyasaldan sonra vücut en kaliteli yumurtayı çatlatıyor inşallah öyle olacak senin de.
Cikti canım 48e düşmüşÇıktımı sonucun canım
Hayırlısı inşallah sen hissediyorsun gerçektenCanım kimyasal demekki ben 2 gebeligimde de öncesinde hep kimyasal yaşadım emin ol önümüzdeki ay hamilesin üzme canını vardır Rabbimin bir bildiği
Valla uzulemedim kuzum çok garip iyiyim galibaHayırlısı olsun kuzum demekki sağlıklı sızdı öyle düşün vardır rabbimmin bir bildiğin demekki rahim hazirlandı bebişe merak etme yakın zamanda tutar Allah'ın izniyle oyyy canım sakın üzülme