Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür kuzum gözün aydın milleti korkutuyorlar en başta telde bilgi verene kadar gel deseydi keşke sana neyse güzel şeyler duymuşsun ya çok şükür senle benimde cinsiyet öğrenmek için bekleyecez demekki benzetiyor vırtt zırt işte
Geçen yüzde 51 erkek demişti bugün hiç göstermiyor dedi. erkek hissediyordum ama kız gibi gelmeye başladı artık ay bi öğrenseydik hayırlısıyla 😍

Geçen yüzde 51 erkek demişti bugün hiç göstermiyor dedi. erkek hissediyordum ama kız gibi gelmeye başladı artık ay bi öğrenseydik hayırlısıyla 😍
Yüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmaz

Yüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmaz
Anaaaa 3 lu testte mi vardı ben onu hiç hatırlamıyorum yahu 🤦🤦 yaptırmadım mi ne haberim yok valaha

genelde annenin hisettiği tutuyor canım ya hadi hayırlısı :)
3lü yaptıracak mısın? doktorlar genelde 2li iyiyse 3lü yaptırmıyor canım.

kızzz nubcu oldum ben :KK70: ocak annelerinde iki kere tutturdum cinsiyeti nubtan şimdiye kadar :KK70:
11-14 arası ultrason fotosu varsa at bakalım :KK70:

Doktorumla görüştüm bugün. O kadar güzel ayrıntılı bi şekilde anlattı ki içim rahatladı çok şükür.
Tekrar baktı ultrasonda uzun uzun hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de 18.haftada perinatolog görsün içimiz daha rahat etsin dedi.
Hiç amniyosentez fetal test falan konusunu açmadı.
O kadar rahatladım ki çok şükür 😍
Cinsiyetini yine göstermedi, bacak arasını açmamış yaramaz 🤣
Anca 18.haftada öğrenebilicem onu da daha öncesinde gitmem sanırım.
Gözün aydın canım çok sevindim Allaha şükür zaten anca miğde bulandırıyor insanda bu testler ama yaptırmadan da insanın içi rahat etmiyor iyi bari cinsiyeti öğrenmeyen tek ben değilim 😂

a
Gözün aydın canım çok sevindim Allaha şükür zaten anca miğde bulandırıyor insanda bu testler ama yaptırmadan da insanın içi rahat etmiyor iyi bari cinsiyeti öğrenmeyen tek ben değilim 😂
Aynen canım yaptırsan bi dert yaptırmasan ayrı dert 🙄
Ne zaman canım diğer randevun, belli olur artık bidakine herhalde 🤔

kızzz nubcu oldum ben :KK70: ocak annelerinde iki kere tutturdum cinsiyeti nubtan şimdiye kadar :KK70:
11-14 arası ultrason fotosu varsa at bakalım :KK70:
Bundan bilir misin acaba 12. Hafta bu

Eklentiler

• IMG_20210609_103342.jpg
    IMG_20210609_103342.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 30
genelde annenin hisettiği tutuyor canım ya hadi hayırlısı :)
3lü yaptıracak mısın? doktorlar genelde 2li iyiyse 3lü yaptırmıyor canım.
Yaptırcam canım 3 lüyü doktor dedi 2 hafta sonra yapalım demişti bakalım onda ne çıkacak

Varmış kuzum bende yaptırmadım sanıyordum oğlumun dosyası hala duruyor ona baktım yaptırmışım buna da yaptırım bakım bunda ne çıkack

Anaaaa 3 lu testte mi vardı ben onu hiç hatırlamıyorum yahu 🤦🤦 yaptırmadım mi ne haberim yok valaha

X