Geçen yüzde 51 erkek demişti bugün hiç göstermiyor dedi. erkek hissediyordum ama kız gibi gelmeye başladı artık ay bi öğrenseydik hayırlısıylaÇok şükür kuzum gözün aydın milleti korkutuyorlar en başta telde bilgi verene kadar gel deseydi keşke sana neyse güzel şeyler duymuşsun ya çok şükür senle benimde cinsiyet öğrenmek için bekleyecez demekki benzetiyor vırtt zırt işte
Yüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmazGeçen yüzde 51 erkek demişti bugün hiç göstermiyor dedi. erkek hissediyordum ama kız gibi gelmeye başladı artık ay bi öğrenseydik hayırlısıyla
Anaaaa 3 lu testte mi vardı ben onu hiç hatırlamıyorum yahuYüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmaz
ilkinde yaptırmamıştım ben onu, bunda da yaptırmicam. doktorum güvenilir bulmuyor onu.Anaaaa 3 lu testte mi vardı ben onu hiç hatırlamıyorum yahuyaptırmadım mi ne haberim yok valaha
genelde annenin hisettiği tutuyor canım ya hadi hayırlısı :)Yüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmaz
kızzz nubcu oldum benYüzde demedi banada erkeğe benzetti öteki doktorda benzetti ötekine inanmıyorum üstün körü baktığı için bende nedense hep kızmış gibi geliyor yaa banada hafta ya 3 lü taramaya gidecem artık 16 haftalık oluyoruz yani öğrenseydik inş işimiz detaylj ultrason a kalmaz
Gözün aydın canım çok sevindim Allaha şükür zaten anca miğde bulandırıyor insanda bu testler ama yaptırmadan da insanın içi rahat etmiyor iyi bari cinsiyeti öğrenmeyen tek ben değilimDoktorumla görüştüm bugün. O kadar güzel ayrıntılı bi şekilde anlattı ki içim rahatladı çok şükür.
Tekrar baktı ultrasonda uzun uzun hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de 18.haftada perinatolog görsün içimiz daha rahat etsin dedi.
Hiç amniyosentez fetal test falan konusunu açmadı.
O kadar rahatladım ki çok şükür
Cinsiyetini yine göstermedi, bacak arasını açmamış yaramaz
Anca 18.haftada öğrenebilicem onu da daha öncesinde gitmem sanırım.
Yaaakızzz nubcu oldum benocak annelerinde iki kere tutturdum cinsiyeti nubtan şimdiye kadar
11-14 arası ultrason fotosu varsa at bakalım
Aynen canım yaptırsan bi dert yaptırmasan ayrı dertGözün aydın canım çok sevindim Allaha şükür zaten anca miğde bulandırıyor insanda bu testler ama yaptırmadan da insanın içi rahat etmiyor iyi bari cinsiyeti öğrenmeyen tek ben değilim
Bundan bilir misin acaba 12. Hafta bukızzz nubcu oldum benocak annelerinde iki kere tutturdum cinsiyeti nubtan şimdiye kadar
Yaptırcam canım 3 lüyü doktor dedi 2 hafta sonra yapalım demişti bakalım onda ne çıkacakgenelde annenin hisettiği tutuyor canım ya hadi hayırlısı :)
3lü yaptıracak mısın? doktorlar genelde 2li iyiyse 3lü yaptırmıyor canım.
Anaaaa 3 lu testte mi vardı ben onu hiç hatırlamıyorum yahuyaptırmadım mi ne haberim yok valaha
Dur gece dosya bende de herşey duruyor hastane barkodlarini bile saklamisimVarmış kuzum bende yaptırmadım sanıyordum oğlumun dosyası hala duruyor ona baktım yaptırmışım buna da yaptırım bakım bunda ne çıkack
Bende aticam bende bende hahahahahkızzz nubcu oldum benocak annelerinde iki kere tutturdum cinsiyeti nubtan şimdiye kadar
Bak bakalım merak ettimDur gece dosya bende de herşey duruyor hastane barkodlarini bile saklamisimçıkarıp bakayım ama bence yaptırmadım ben
Erkek mi ay pipisi var gibi ,
Bu erkek
Bu da kiz gbi geldiBundan bilir misin acaba 12. Hafta bu
Kız bunda nub görünmüyor.Bundan bilir misin acaba 12. Hafta bu