Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bişi sorucam üzerinde durmamistim ama kafama takıldi afederjsiniz öncelikle mide bulanip çıkartırken zorlanıyor ya insan aşağıdan sanki adet kanaması gibi o zorlanmayla ikinmami oluo noluo anlamadım şak die akıntı gelio ama oha kanama oldu heralde die düşünüyorum korkuyla bakıyorum yaşayan varmı bunu yaaa normal değil gibime geldi

Kasıklarin kasiliyordur canım normal bir şey korkma

Kızlar bu benim test sonucum çıkmış bi bakar mısınız risk grubu yazmıyor kafam karıştı devlette verdim fakülteye göndermişler orda yapılmış Dr mu yorumlıcak bunu yarın gidicem Dra da aklıma takıldı

Eklentiler

• Screenshot_20210625_014423.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın canım benim bu değilde rapor hazırlıyorlar ya ondan bakıp değerlendiriyorlar

Tatlis misin ya he ama keşke bir de annis olsam ama müdür gibi bir iş her gün girip ekliyorsun değiştiriyorsun zormus
Anned olcaksın Allah'ın izniyle kuzum benim sıkma canını morelin hep yüksek olsun tabi ya zor iş Allah kolaylık versin ama güzel iş olsun

Kizlar dün verdiğim ikili test sonucundaki kan değerleri çıkmışmi bir bakım dedim e nabız üzerinden. Baktım çıkmış... Grafik çalışıldı değerler normal die bir ibare var ama rapor beklenecek. Nefret ediyorum beklemekten

Buna ve ultrason ölçümlerine göre oluşturulacak risk durumu o da netten görünmüyor bildiğim kadarıyla.
Burdaki değere göre erkek canım

Ah bu sabırsızlıgımiz 1 hafta once gittim doktora her gun gitme imkanim olsa nerdeyse hergun gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…