- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
Ne demek ne yaptimki helal olsun canımAllah razı olsun canım benim hakkını helal et ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek ne yaptimki helal olsun canımAllah razı olsun canım benim hakkını helal et ne olur
Ben de vazgeçtim bakmıcam
Hahahaha saçını başını yolarim bak 2 hamiş birbirine girdi die olay çıkartırım burdaBen de vazgeçtim bakmıcam
Hamis olayım da gir sorun yokHahahaha saçını başını yolarim bak 2 hamiş birbirine girdi die olay çıkartırım burda
Allaaa alllaaaaa çatların heralde kız bizim ASM de sabah veriom Max 5 olmadan sonuç cikioHamis olayım da gir sorun yok
Bakıyorum bakma sıklığım yarım saate düştü yok çıkmıyor
12+5 de öğrendim bebeğim bende haftayae gidersen gösterir miniğin bence sağlıkla gelsinlercanim benim prensesin hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin gozun aydin canimmm benim daha 11 hafta 5 gunluk henuz cinsiyet icin cok erken sen kac hafta kac gunlukken ogrendin bu arada kuzum?
Yaaa kuzum şimdi gördüm yaa sakın buna takılıp moralini bozma lütfen sonuçların gayet de güzel çıkmış ayrıca sadece yaş riski var diğer değerlerin normal. Ayrıca 33 de çok ileri bir yaş değil yani millet dediğin gibi 40 ında doğruyor hiç başka doktora gidip kafanı bile karıştırma bence sen içini ferah tut doktorlar risk almamak için öyle diyor bence canımAyyy kızlar morelim yerlerde sıfır sıfır yaş riski çıktı ya doğru düzgün birşeyde demedi doktor amniosentez yada kan ver dedi oda 2000 TL yaş riski ne hocam dedim ağzının içinde bişey geveledi anlamadım bide erkeğe benzetti ben ona da inanmadım nedense
Amin kuzum benim insallah12+5 de öğrendim bebeğim bende haftayae gidersen gösterir miniğin bence sağlıkla gelsinler
Ne güzel asm o kız yok numuneyi zaten 3te lab.a vermisler anca gece çıkarAllaaa alllaaaaa çatların heralde kız bizim ASM de sabah veriom Max 5 olmadan sonuç cikio
Oooo bizde 12 de kaba girior kuzum 11 son saat numune vermek için vala sevmuodum ASM mi opesim geldi labim den bakion dimi e devlette görünmez ASM de ki kan sonuçlarıNe güzel asm o kız yok numuneyi zaten 3te lab.a vermisler anca gece çıkar
Busefer gıcıklığın denk geldim zaten kime iyi desem bişey çıkıyor kuzum hayırlısı bakalım giderim başka doktora duramam zaten ama çok önemli birşey olduğunu da düşünmüyorum artık hayırlısı olsun inş hepiniz içime su serptınız canlarım iyiki varsınız beybiler bide erkeğe benziyor diyor erkek olursa kızını alırım mavişim ona göreArsoney canımm bende simdir okudum hepsini ama sen takma sakınnn olur mu öyle şey hiç sanki 45 sin ne saçma hem bunu neye göre söyledi yarın başka doktora git içini rahatlat sakın stres yapma yavrumuzda sende gayet iyisiniz bu doktor biraz gıcık çıktı galiba nasıl güzel ilgilenmeden söyleyip bırakıyor
Balım bademim teşekkür ederim içimi hepiniz ferahlattınız Allah razı olsun kuzucum ama 2. Doktora giderim çünkü aklıma düştü detaylıca baktırrımYaaa kuzum şimdi gördüm yaa sakın buna takılıp moralini bozma lütfen sonuçların gayet de güzel çıkmış ayrıca sadece yaş riski var diğer değerlerin normal. Ayrıca 33 de çok ileri bir yaş değil yani millet dediğin gibi 40 ında doğruyor hiç başka doktora gidip kafanı bile karıştırma bence sen içini ferah tut doktorlar risk almamak için öyle diyor bence canım
Bizde 10da son kan alınıyor ama laba 15te vermişlerOooo bizde 12 de kaba girior kuzum 11 son saat numune vermek için vala sevmuodum ASM mi opesim geldi labim den bakion dimi e devlette görünmez ASM de ki kan sonuçları
Benim hem9gram içinde yaziodu kiz değer her yer nası değişik ya bi standardizasyon yapmaları lazım gerçekten de yahu çatladım burda bu ne hahahahahahBizde 10da son kan alınıyor ama laba 15te vermişler
Yessss labimden bakıyorum dedim ya hemogram çıktı zaten
Bi önceki hcg.me baktım canım sabah 8.30da çıkmış bu gece çıkması zor yani. Sabah yazicam inşallah etiket yapicam ben de çatladımBenim hem9gram içinde yaziodu kiz değer her yer nası değişik ya bi standardizasyon yapmaları lazım gerçekten de yahu çatladım burda bu ne hahahahahah
Kuzum benim yaa doğru diyosun aklımıza düştü mü kimse bizi tutamaz ben de öyleyim için rahatlasin sen yine de git madem canımmmBalım bademim teşekkür ederim içimi hepiniz ferahlattınız Allah razı olsun kuzucum ama 2. Doktora giderim çünkü aklıma düştü detaylıca baktırrım