Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hislerim benim Arsoney Arsoney in Blntkbra Blntkbra nın Yusra-61 Yusra-61 un oğlan,
Z zesamu93 , I ipti ve Hali Hali nin kız bebeği olacak gibi hissediyorum bakalım kaçı tutacak. Şurda dursun 🤣

Nedense bende böyle düşündüm şu hislerinin hepsine katılıyorum 👍senin iç sesin cidden kuvvetli 💪 mesela beni o hamile kaldığımda gören kesin oğlun olur derdi bana bakarak nedense 😁😁
Sen hisset başka şeylerde beni bu ay hamile hisset olmaz mı bebeğim 🤣🤣 ipti de birazcık şüphedeyim kızı oğlu mu olur 😜

Kız biz 3 aydır el değmemiş gonca gibiyim ödü kopuyor bişi olucak bebeğe die 🤣🤣 doktora sordum yasak değil ama çok aşırı dikkat edin vs dedi bunu duyunca hepten koptu benimki 🤣🤣 aslında derdi bebek değil bana bişi olmasından aşırı korkuyor 🤦yeni evliyken misafir gelirdi benimki hiç takmazdi onlarin terbiyesizligi yeni evliye kalmaya gelinirmiymis anlamazlar boşver derdi 🤣🤣🤣🤣🤣
Haklı ama yeni evliye yatılı gelinmez 😂
Hislerim benim Arsoney Arsoney in Blntkbra Blntkbra nın Yusra-61 Yusra-61 un oğlan,
Z zesamu93 , I ipti ve Hali Hali nin kız bebeği olacak gibi hissediyorum bakalım kaçı tutacak. Şurda dursun 🤣
Kız önce hamile kalsaydık sonra tahmin etseydin 🤣🤣
Benim gönlüm de kızdan yana ama tabi hayırlı sağlıklı olsun.

Kizlar masallh muhabbet çok iyi dönüyor burda 😊başka gruba gidemiyorum resmen😂. çok yazamıyorum ama geçte olsa okuyorum.. banada dua edin insallh bu ay bebisim benimle olsun regliye son üç gün kaldı.. heyecan dorukta bekliyorum geçen aylarda bütün gebelik belirtilerini yaşadım regli oldum bu ay hiç bişey yok ne his ne belirti.. bakalım ne olacak 😁

Kizlar masallh muhabbet çok iyi dönüyor burda 😊başka gruba gidemiyorum resmen😂. çok yazamıyorum ama geçte olsa okuyorum.. banada dua edin insallh bu ay bebisim benimle olsun regliye son üç gün kaldı.. heyecan dorukta bekliyorum geçen aylarda bütün gebelik belirtilerini yaşadım regli oldum bu ay hiç bişey yok ne his ne belirti.. bakalım ne olacak 😁
Az kalmış hadi bakalım inşallah tutar bu ay 🤲
kaç aydır deniyordunuz?

Nedense bende böyle düşündüm şu hislerinin hepsine katılıyorum 👍senin iç sesin cidden kuvvetli 💪 mesela beni o hamile kaldığımda gören kesin oğlun olur derdi bana bakarak nedense 😁😁
Sen hisset başka şeylerde beni bu ay hamile hisset olmaz mı bebeğim 🤣🤣 ipti de birazcık şüphedeyim kızı oğlu mu olur 😜
İnşallah canım inşallah 🤲
Hepinize karşı çok olumlu şeyler hissediyorum kızlar 😍😍
Peş peşe gelecek gebelik haberleriniz inşallah 🤲

X