- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merakla bekliyoruz canim sonuclari bakalim kaci tutaacak bide hepsi tutuyomus
ben hic kalp atisini falan sormadim kaç olunca erkek oluomus meselaKız benimkinin kalbi 150 atıyor yüzde 70 kız bence
140 ve altı erkek ki alt sınır 120 140 üstü kız deniliyor ilk duydugumuzda çok küçüktü 120 atıyordu 10h lik Ken 150 atıyordu kızdır o kız erkek olsa duramamben hic kalp atisini falan sormadim kaç olunca erkek oluomus mesela
Haklı ama yeni evliye yatılı gelinmezKız biz 3 aydır el değmemiş gonca gibiyim ödü kopuyor bişi olucak bebeğe die doktora sordum yasak değil ama çok aşırı dikkat edin vs dedi bunu duyunca hepten koptu benimki aslında derdi bebek değil bana bişi olmasından aşırı korkuyor yeni evliyken misafir gelirdi benimki hiç takmazdi onlarin terbiyesizligi yeni evliye kalmaya gelinirmiymis anlamazlar boşver derdi
Kız önce hamile kalsaydık sonra tahmin etseydin
Ne oldu sonuç canımBugün 2 de troitler için kontrolüm var doktordan sonra yolculuk anama gidiom ye iç yat gunlerine merhaba
Değerlerin çok hızlı normale dönmüş gayet güzel aralıklarda şuan dedi ilaca devam 1 ay sonra görüşelim yeniden dedi canımNe oldu sonuç canım
Bence de gelinmez ama gelene git denilir mi içim isyan etse de buyrun derdik hahahahaHaklı ama yeni evliye yatılı gelinmez
Kız önce hamile kalsaydık sonra tahmin etseydin
Benim gönlüm de kızdan yana ama tabi hayırlı sağlıklı olsun.
Maşallah çok sevindim canım Allah daha iyi etsinDeğerlerin çok hızlı normale dönmüş gayet güzel aralıklarda şuan dedi ilaca devam 1 ay sonra görüşelim yeniden dedi canım
Git denmez surat asılırBence de gelinmez ama gelene git denilir mi içim isyan etse de buyrun derdik hahahaha
Hahahahahah çok yasa o zamanlar uyaniodum asamazfim ama şuan varya dovmekyen beter ediyorum hahahaha wala istemiyorsan biri suyunu cikardiysa eğer asıyorum sürat valaGit denmez surat asılır
Az kalmış hadi bakalım inşallah tutar bu ayKizlar masallh muhabbet çok iyi dönüyor burda başka gruba gidemiyorum resmen. çok yazamıyorum ama geçte olsa okuyorum.. banada dua edin insallh bu ay bebisim benimle olsun regliye son üç gün kaldı.. heyecan dorukta bekliyorum geçen aylarda bütün gebelik belirtilerini yaşadım regli oldum bu ay hiç bişey yok ne his ne belirti.. bakalım ne olacak
İnşallah canım inşallahNedense bende böyle düşündüm şu hislerinin hepsine katılıyorum senin iç sesin cidden kuvvetli mesela beni o hamile kaldığımda gören kesin oğlun olur derdi bana bakarak nedense
Sen hisset başka şeylerde beni bu ay hamile hisset olmaz mı bebeğim ipti de birazcık şüphedeyim kızı oğlu mu olur
Ay ins canım ya gebelerin duası kabul olur dua edin hepimize ins dört aydır deniyoruz hayirlarla gelir artık insallhAz kalmış hadi bakalım inşallah tutar bu ay
kaç aydır deniyordunuz?
Ay sağlıklı olsun da canım ay yerim onu minnoş minnoş bir kız olsun insallah