- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Bebiş tır o zaman olacaktı o acaip yazıOhhh bunu duyduğuma sevindim inşallah brbisyir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş tır o zaman olacaktı o acaip yazıOhhh bunu duyduğuma sevindim inşallah brbisyir o zaman
Ay ins bebişdir rabbim çok bekletmeden istyen herkese versin inşallah.. benimde 6 gün kaldı bata ama hiç bı belirti falan yok hayırlısı olsun rabbim bilir en güzelini...İnşallah canım ya
Hala ağrıyor demin pazarq gittim yürürken bile hissediyorum İnşallah hayırlı bir sebeptendir. Bata çok var 8 gün
Ohhh bunu duyduğuma sevindim inşallah brbisyir o zaman
İnşallah bebistir. Ben bebekte pek bir belirti gören bi tip değilim. Bakalım 1 hafta kaldı göreceğiz inşallahAy ins bebişdir rabbim çok bekletmeden istyen herkese versin inşallah.. benimde 6 gün kaldı bata ama hiç bı belirti falan yok hayırlısı olsun rabbim bilir en güzelini...
Kuzum böyle çıktı sonucum yaaArsoney canım senin test sonucu çıktı mı ? Aklıma düştü
Kuzum raporda ne yazıyor peki goremiyormusun bence sorun yokKuzum böyle çıktı sonucum yaa
Raporu alamıyorum galiba hastanede çıkıyor hafta gidip göstereceğim canım inş kötü birşey değildir diğer gruba attımda orda bi bayan normal dedi ama bilemiyorum kiKuzum raporda ne yazıyor peki goremiyormusun bence sorun yok
Değerler normal die yazıyor canım zaten skinti etme bence hiçbir sorun yok hayırlı olsun darısı bizlere inşallahRaporu alamıyorum galiba hastanede çıkıyor hafta gidip göstereceğim canım inş kötü birşey değildir diğer gruba attımda orda bi bayan normal dedi ama bilemiyorum ki
İnş kuzum inş sağlıkla doğsun inş bebişlerimiz face bi sayfa daha var orda paylaştım bu değere göre cinsiyete erkek diyorDeğerler normal die yazıyor canım zaten skinti etme bence hiçbir sorun yok hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Hangi sayfa kız o hemen ekleniyim hahahahahaİnş kuzum inş sağlıkla doğsun inş bebişlerimiz face bi sayfa daha var orda paylaştım bu değere göre cinsiyete erkek diyor
İkili tarama raporu bu atıp tahminde buldıuruyırlar dur yazıyım adını https://m.facebook.com/groups/547758829355860/permalink/972990530166019/ tıkla bakıyım oluyormu Gebelik Hamilelik AnnelikHangi sayfa kız o hemen ekleniyim hahahahaha
İstek attımİkili tarama raporu bu atıp tahminde buldıuruyırlar dur yazıyım adını https://m.facebook.com/groups/547758829355860/permalink/972990530166019/ tıkla bakıyım oluyormu Gebelik Hamilelik Annelik
Deliii kızzzİstek attım
Yettim gari beğenen benimDeliii kızzz
Çaktım zatenYettim gari beğenen benim
Bu kan sonucu. Risk hesaplanmamış daha. Ama değerler normalse muhtemelen düşül riskli çıkacak darısı başımıza inşallah..Kuzum böyle çıktı sonucum yaa
He kadın da erkek dedi aman sağlıklı olsunda canım hayırlısı olsun amma kız olursa daha iyi olur nebilim gönlümden geçen bu hafta değilde hafta ya giderim göstermeye sonucu Allah'ın izniyle hepimizin ki temiz çıkacak inşallahBu kan sonucu. Risk hesaplanmamış daha. Ama değerler normalse muhtemelen düşül riskli çıkacak darısı başımıza inşallah..
Burdaki hcg değerine göre bakıyorlar kız mı erkek mi diye sanırım 50 altıysa erkek üstüyse kız mı neydi
Ama benim kızımda tutmamıştı bu da.
Gittim bugün doktora dedi sağda 15 mm ve 14 mm dedi işte iki gün sonra gel sana ilişki zamanını söyleyeceğim dedi bakalım. Bu ay kalsam da gerek olmasa şu aşılamaya nasip bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerHımmmm anladım sürekli heyecan olacak senin hayatında çakal hele gelmiyor buralara ondan burda gebelerle ne yapacak açıl yeni denizlere aşılama da olsun heyecanın tabi inş emeklerinin karşılığını alırsın kuzum rabbim myardımcın olsun inşallah
Canım lekelenme devam ediyor bence gece regl gelecek umut vermek istiyorsun çok iyi biliyorum canımmm keşke.. Napalım nasip.. Kaldı temmuz a umutlar. Bugün ünv hastanesine gittik eşimle. Genetik te kan vs verdik. Kızımda ki sorun bizden mi geçti taşıyıcıyımıyız ona bakılacak. İnş hayırlı haber alırız. Sonuçların gerçi uzun sürecek çıkması. Hakkımızda hayırlısıKız hiç korkma Rabbim verdikten sonra çatlatma günü de veriyor ben de yumurtlama değerlendiremedik yumurtlamadan 2 gün öncesi ve çatlatma gününü değerlerndirdim sadece sonuç 13 haftalığız
Ovu testin varsa bir yap dicektım en ovh testinden öğrendim hamiş olduğumu
Benimde dün sağ bacağımda çekme oldu ama işte bugün adet bekliyorum ben Bat günüm. Ondan oldu muhtemelen. İnş seninki bebiştendir kuzucumİnşallah canım ya
Hala ağrıyor demin pazarq gittim yürürken bile hissediyorum İnşallah hayırlı bir sebeptendir. Bata çok var 8 gün
Kuzum hayırlısı hepimiz içinBenimde dün sağ bacağımda çekme oldu ama işte bugün adet bekliyorum ben Bat günüm. Ondan oldu muhtemelen. İnş seninki bebiştendir kuzucum