Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya
Hala ağrıyor demin pazarq gittim yürürken bile hissediyorum İnşallah hayırlı bir sebeptendir. Bata çok var 8 gün
Ay ins bebişdir rabbim çok bekletmeden istyen herkese versin inşallah.. benimde 6 gün kaldı bata ama hiç bı belirti falan yok 😟hayırlısı olsun rabbim bilir en güzelini...

Ohhh bunu duyduğuma sevindim 😂😂 inşallah brbisyir o zaman 😁😁

Ay ins bebişdir rabbim çok bekletmeden istyen herkese versin inşallah.. benimde 6 gün kaldı bata ama hiç bı belirti falan yok 😟hayırlısı olsun rabbim bilir en güzelini...
İnşallah bebistir. Ben bebekte pek bir belirti gören bi tip değilim. Bakalım 1 hafta kaldı göreceğiz inşallah 😇

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-14-15-11-15-743_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-06-14-15-11-15-743_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 32
Raporu alamıyorum galiba hastanede çıkıyor hafta gidip göstereceğim canım inş kötü birşey değildir diğer gruba attımda orda bi bayan normal dedi ama bilemiyorum ki
Değerler normal die yazıyor canım zaten skinti etme bence hiçbir sorun yok hayırlı olsun darısı bizlere inşallah 😇😇🥰🥰

Değerler normal die yazıyor canım zaten skinti etme bence hiçbir sorun yok hayırlı olsun darısı bizlere inşallah 😇😇🥰🥰
İnş kuzum inş sağlıkla doğsun inş bebişlerimiz face bi sayfa daha var orda paylaştım bu değere göre cinsiyete erkek diyor

Kuzum böyle çıktı sonucum yaa
Bu kan sonucu. Risk hesaplanmamış daha. Ama değerler normalse muhtemelen düşül riskli çıkacak 😍 darısı başımıza inşallah..
Burdaki hcg değerine göre bakıyorlar kız mı erkek mi diye sanırım 50 altıysa erkek üstüyse kız mı neydi 🤣
Ama benim kızımda tutmamıştı bu da. 🤣

Bu kan sonucu. Risk hesaplanmamış daha. Ama değerler normalse muhtemelen düşül riskli çıkacak 😍 darısı başımıza inşallah..
Burdaki hcg değerine göre bakıyorlar kız mı erkek mi diye sanırım 50 altıysa erkek üstüyse kız mı neydi 🤣
Ama benim kızımda tutmamıştı bu da. 🤣
He kadın da erkek dedi aman sağlıklı olsunda canım hayırlısı olsun amma kız olursa daha iyi olur nebilim gönlümden geçen bu hafta değilde hafta ya giderim göstermeye sonucu Allah'ın izniyle hepimizin ki temiz çıkacak inşallah 🙏🙏🙏😘😘

Hımmmm anladım sürekli heyecan olacak senin hayatında çakal hele gelmiyor buralara ondan burda gebelerle ne yapacak açıl yeni denizlere aşılama da olsun heyecanın tabi inş emeklerinin karşılığını alırsın kuzum rabbim myardımcın olsun inşallah 🥰🥰😘😘
Gittim bugün doktora dedi sağda 15 mm ve 14 mm dedi işte iki gün sonra gel sana ilişki zamanını söyleyeceğim dedi bakalım. 🤷 Bu ay kalsam da gerek olmasa şu aşılamaya nasip bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler 🌸😍

Kız hiç korkma Rabbim verdikten sonra çatlatma günü de veriyor ben de yumurtlama değerlendiremedik yumurtlamadan 2 gün öncesi ve çatlatma gününü değerlerndirdim sadece sonuç 13 haftalığız
Ovu testin varsa bir yap dicektım en ovh testinden öğrendim hamiş olduğumu
Canım lekelenme devam ediyor bence gece regl gelecek 😒😒 umut vermek istiyorsun çok iyi biliyorum canımmm❤️❤️ keşke.. Napalım nasip.. Kaldı temmuz a umutlar. Bugün ünv hastanesine gittik eşimle. Genetik te kan vs verdik. Kızımda ki sorun bizden mi geçti taşıyıcıyımıyız ona bakılacak. İnş hayırlı haber alırız. Sonuçların gerçi uzun sürecek çıkması. Hakkımızda hayırlısı 🙄🤲
İnşallah canım ya
Hala ağrıyor demin pazarq gittim yürürken bile hissediyorum İnşallah hayırlı bir sebeptendir. Bata çok var 8 gün
Benimde dün sağ bacağımda çekme oldu ama işte bugün adet bekliyorum ben Bat günüm. Ondan oldu muhtemelen. İnş seninki bebiştendir kuzucum ❤️❤️

Benimde dün sağ bacağımda çekme oldu ama işte bugün adet bekliyorum ben Bat günüm. Ondan oldu muhtemelen. İnş seninki bebiştendir kuzucum ❤️❤️
Kuzum hayırlısı hepimiz için
Bata 8 gün kala bebisten bisiy olmaz bence ya benim vucudumla ilgilidir muhtemelen 🤭🤭

X