Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Vermem gereken fazla kilolarım var ama veremiyorum buraya hergün yiyip içtiğim ve yaptığım sporları yazacağım.

Beni motive edecek, hırslandıracak hatta benimle yarışa girecek diyet arkadaşı arıyorum.

Güncel tarih 26.02.2021
Boy: 160
Kilo: 66.2
Hedef kilo: 55
Size güzel kalori yaktıracak instg sayfası önereyim mi ? Bende yeni keşfettim harika performans sağlatıyor.

Yeah bitti :halay:

1.5 saat sürdü oradaki süreyi yanlış hesaplıyor bilgilerinize :halay:

Diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum 😁

Eklentiler

• Screenshot_20210227_234554_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210227_234554_com.huawei.health.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 19
Ya bir de 3 litreye yakın su içmeye başlamıştım 2 hafta güzel devam ettim sonradan içesim gelmedi tiksinmiș gibi oldum tabiki kilo vermede durakladı

Hoşbuldum canım 🥰 ben 2 aydır diyetteyim 9 kg verdim 7 kg daha vermek istiyorum sonra koruma diyeti yapıcam inşallah yürüyüş çok yapamıyorum ama evde leslie yapıyorum yürüyüşü hafta sonu market kaçamağı ile yapıyorum marketler baya uzak çünkü 🙄
2 ayda 9 kg ne güzel verdin canım ya harikasın , tavsiye alayım ? 🤩

Tabii ki katılabilirsin 1 ayda 4 kilo verilir de iyi bir diyet ve spor yapmak gerekir yazın veriyordum ben o şekilde de kışın biraz daha spor azalıyor
Evet canım haklısın, benim 4 yaşında kızım var, 2. Bebek düşünüyoruz da , ilk bebeğime 63 ile hamile kalmıştım, bu sefer 60 olsun bari diyorum..5 yıllık evliyim, evlenirken 57 idi kilom, düğünden sonra 6 kg alarak hamile kaldım, doğuma da 78 kg ile girdim 🤭😄 neyseki gebelik kilolarımı verdim gibi, 2 ay önce 62 olmuştum sonra bir ara saldım kendimi 62-64 arası gidip gelmekten sıkıldım artık...birbirimize destek olalım 🤩

X