- 2 Ağustos 2013
- 33.975
- 100.736
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Hadi hayırlı olsun topiğin niloya Ciddi dedin ben elendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım evet ilaç da iştah açıyor işte durum bu verelim birlikte ne zamandır görmüyorum seni daha iyi misin?Topiğin hayırlı olsun niloyacım
Ben de varım canım Çarşamba günü başlarım bi kaç gün evde olmayacağım düzen oturtamam o yüzden
Bende şu an 62 kiloyum
Sağol canımHadi hayırlı olsun topiğin niloya Ciddi dedin ben elendim
Şu an 2 dilim çikolatalı kek yiyorum emin miyizSağol canım
Sen yarı ciddi olabilirsin güzelim
Hadi sana benden torpil ciddi olmayan diyet arkadaşı olarak katılabilirsin babyŞu an 2 dilim çikolatalı kek yiyorum emin miyiz
İşte ciddi gidiyorum ama bazen oluyor böyle. Bozmuyorum ama işin garibi arada yeyip geri devam ediyorumHadi sana benden torpil ciddi olmayan diyet arkadaşı olarak katılabilirsin baby
Size güzel kalori yaktıracak instg sayfası önereyim mi ? Bende yeni keşfettim harika performans sağlatıyor.Vermem gereken fazla kilolarım var ama veremiyorum buraya hergün yiyip içtiğim ve yaptığım sporları yazacağım.
Beni motive edecek, hırslandıracak hatta benimle yarışa girecek diyet arkadaşı arıyorum.
Güncel tarih 26.02.2021
Boy: 160
Kilo: 66.2
Hedef kilo: 55
Yok teşekkür ederimSize güzel kalori yaktıracak instg sayfası önereyim mi ? Bende yeni keşfettim harika performans sağlatıyor.
Ben de işte çok su içemiyorumYa bir de 3 litreye yakın su içmeye başlamıştım 2 hafta güzel devam ettim sonradan içesim gelmedi tiksinmiș gibi oldum tabiki kilo vermede durakladı
Siz bilirsinizYok teşekkür ederim
Ben de bozup bozup geri dönüyorum burayı da bozmayım diye açtımİşte ciddi gidiyorum ama bazen oluyor böyle. Bozmuyorum ama işin garibi arada yeyip geri devam ediyorum
İçtiğim süre zarfında 4 kilo verdim. Şimdi durdu bakalım zorluyorum kendimi içmek için.Ben de işte çok su içemiyorum
Bu sefer olcak bence başaracaksınBen de bozup bozup geri dönüyorum burayı da bozmayım diye açtım
Su içmeyince veremedim onu farkettim çok içince de istemiyor içim bu seferİçtiğim süre zarfında 4 kilo verdim. Şimdi durdu bakalım zorluyorum kendimi içmek için.
Ayy olur mu dersinBu sefer olcak bence başaracaksın
Tabii ki katılabilirsin 1 ayda 4 kilo verilir de iyi bir diyet ve spor yapmak gerekir yazın veriyordum ben o şekilde de kışın biraz daha spor azalıyorBen de katılayım mı ? boy 1.62 kilo 63.8 . İlk hedefim 60 olsun hadi 1 ayda 4 kg verebilir miyim acaba ?
2 ayda 9 kg ne güzel verdin canım ya harikasın , tavsiye alayım ?Hoşbuldum canım ben 2 aydır diyetteyim 9 kg verdim 7 kg daha vermek istiyorum sonra koruma diyeti yapıcam inşallah yürüyüş çok yapamıyorum ama evde leslie yapıyorum yürüyüşü hafta sonu market kaçamağı ile yapıyorum marketler baya uzak çünkü
Evet canım haklısın, benim 4 yaşında kızım var, 2. Bebek düşünüyoruz da , ilk bebeğime 63 ile hamile kalmıştım, bu sefer 60 olsun bari diyorum..5 yıllık evliyim, evlenirken 57 idi kilom, düğünden sonra 6 kg alarak hamile kaldım, doğuma da 78 kg ile girdim neyseki gebelik kilolarımı verdim gibi, 2 ay önce 62 olmuştum sonra bir ara saldım kendimi 62-64 arası gidip gelmekten sıkıldım artık...birbirimize destek olalımTabii ki katılabilirsin 1 ayda 4 kilo verilir de iyi bir diyet ve spor yapmak gerekir yazın veriyordum ben o şekilde de kışın biraz daha spor azalıyor